Ekonomika
Paulie88
3
a dnes si člověk koupí Kiu viď 😉
Přejít do diskuze
predstav si aky bol kedysi zivot krasny.... typicky americky sen.... 60 -70 roky ... vsade krasne mustangy, krasne chevrolety cadillacy, casy arnolda a franca columbu ako prisli makat do gold gymu a splnili si americky sen ... roky skutocnej radosti a odmeny pre kazdeho kto poctivo makal..... nielen roky krasnych aut, roky poctivej kulturistiky na plazi ale aj roky kozmonautiky, franca sinatru a boja za ludsku slobodu..... jo mustang a amerika vo mne vyvolavaju vela suvislosti ... zivot je hned krajsi ked vidim stary mustang :yes: par ich jazdi aj u nas
Jojo,Mustang je jedno z nejfajnovějších a nejvzácnějších aut které si našinec může koupit.
Jinak určitě by se našlo pár dalších NEJ- pro tento ,,veterán" :NEJadrenalinovější, NEJvzrušující
Jinak určitě by se našlo pár dalších NEJ- pro tento ,,veterán" :NEJadrenalinovější, NEJvzrušující
Objevit se má, ta nová gneerace je určena i pro Evropu, to už bylo potvrzeno.
Jinak to číslo je hezké, obdobně tu bude i Camar a Corvett. Spolu s Challengerem a starým Chargerem tu těchle amerických muscle cars může být klidně 2-2500 tisíce. Slušné číslo.
Jinak to číslo je hezké, obdobně tu bude i Camar a Corvett. Spolu s Challengerem a starým Chargerem tu těchle amerických muscle cars může být klidně 2-2500 tisíce. Slušné číslo.
Všichni řeší jen to auto z remaku, ale co Mustang Mach 1 z původních Gone in 60 seconds?
Já bych bral Mustang Cabrio 1968 (červenej) a k tomu jeden z klasickej 2013 😄 Třeba Boss 302 (modrej) >😁
Já bych bral Mustang Cabrio 1968 (červenej) a k tomu jeden z klasickej 2013 😄 Třeba Boss 302 (modrej) >😁
Věřim tomu, že to byli fajn časy, ale trošku si to přibarvuješ 😄 Po 1 - 2 generacích se takhle bude mluvit i o naší době 😄
Za sebe musim íct, že mě novej musnag zklamal. Vypada jako nový Mondeo. Bohužel pro mustanga, výhra pro Mondeo.
Za sebe musim íct, že mě novej musnag zklamal. Vypada jako nový Mondeo. Bohužel pro mustanga, výhra pro Mondeo.
No, model 2015 by se dle mého názoru už zde mohl objevit díky EcoBoostu. Ale je to pouze můj úsudek, nepodložený žádnou oficiální informací.