Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

V Česku jezdí přes 600 vozů Ford Mustang, klasických je jenom stovka

14 komentářů

Paulie88
a dnes si člověk koupí Kiu viď 😉
3xplor3r
tomu sa hovori selektivna pamat
Pekelná Micinka
Tak 600 a jedna šestina původních, to jsou přece hezká čísla, proč pak jenom.
3_diamanty
predstav si aky bol kedysi zivot krasny.... typicky americky sen.... 60 -70 roky ... vsade krasne mustangy, krasne chevrolety cadillacy, casy arnolda a franca columbu ako prisli makat do gold gymu a splnili si americky sen ... roky skutocnej radosti a odmeny pre kazdeho kto poctivo makal..... nielen roky krasnych aut, roky poctivej kulturistiky na plazi ale aj roky kozmonautiky, franca sinatru a boja za ludsku slobodu..... jo mustang a amerika vo mne vyvolavaju vela suvislosti ... zivot je hned krajsi ked vidim stary mustang :yes: par ich jazdi aj u nas
The Spešl Uan
Jojo,Mustang je jedno z nejfajnovějších a nejvzácnějších aut které si našinec může koupit.

Jinak určitě by se našlo pár dalších NEJ- pro tento ,,veterán" :NEJadrenalinovější, NEJvzrušující
Anonym
Objevit se má, ta nová gneerace je určena i pro Evropu, to už bylo potvrzeno.

Jinak to číslo je hezké, obdobně tu bude i Camar a Corvett. Spolu s Challengerem a starým Chargerem tu těchle amerických muscle cars může být klidně 2-2500 tisíce. Slušné číslo.
3xplor3r
tomu sa hovori selektivna pamat
TomasPT
Všichni řeší jen to auto z remaku, ale co Mustang Mach 1 z původních Gone in 60 seconds?

Já bych bral Mustang Cabrio 1968 (červenej) a k tomu jeden z klasickej 2013 😄 Třeba Boss 302 (modrej) >😁
Pekelná Micinka
Hello cpt. Obvious!!! (600 / 6 = 100)
music23
600 je celkem Mustangů. Původních je jen 100
music23
Věřim tomu, že to byli fajn časy, ale trošku si to přibarvuješ 😄 Po 1 - 2 generacích se takhle bude mluvit i o naší době 😄

Za sebe musim íct, že mě novej musnag zklamal. Vypada jako nový Mondeo. Bohužel pro mustanga, výhra pro Mondeo.
CHerokee
Souhlas, Mustang má něco do sebe....
Alpinis182
No, model 2015 by se dle mého názoru už zde mohl objevit díky EcoBoostu. Ale je to pouze můj úsudek, nepodložený žádnou oficiální informací.
CHerokee
Mustang je fenomén. Za mě nejpěknější Amerika. A i nová generace vypadá hodně dobře. V Ženevě je k vidění dokonce i kabriolet. Klíčová otázka však zní, kdy se konečně objeví na showroomech u českých dealerů fordu.