Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi TT má nabídnout více karosářských verzí

24 komentářů

Bubáq
Prvním lakmusovým papírkem byl Steppenwolf už v roce 2000 ([odkaz] a domnívám se, že bylo chybou nepřivést jej do sériové výroby. Snad se to letošnímu Shooting Breaku povede, tento typ malého crossoveru opravdu na trhu chybí. Navíc ta letošní studie se Steppenwolfu hodně podobá, což je dobře, zatímco 2005 SB byl dost nepovedený.... Hlasuji pro!
Hammunasakra
No já snad radši tenhle [odkaz] :yes:
John Doe
To bude výborne zvádať ľahký terén 8-s
flyboyeda
FUJ ten f-type šunt brake, vypadá fakt děsně
Hammunasakra
Už když sem to tam dával doufal sem že do týhle diskuze dorazíš 😉
flyboyeda
bacha co si přeješ, vono se ti to totiž splní, i blbosti 😉
Hammunasakra
:yes: >😁
white label
Mně nevadil ani ten z r. 2005, každopádně takové TTRS a karoserií SB, to by mohla být trefa do černého!
fOE
v cem by to mohla byt trefa do cerneho?
white label
Nejen technika TTRS/RS3 v "balení" SB, by pro mě (a věřím, že nejen pro mě) mohla být dost zajímavá konfigurace.
fOE
Osobne me takove auto nechava chladnym, jedine plus vidim snad v tom ze by se mohlo zlepsit rozlozeni hmotnosti.
white label
To sice taky, ale bude to prostornější/praktičtější karoserie (která bude schopna nahradit 3dv. hb) a bude vypadat "dospěleji/méně dámsky". 😉
Klaudius
...prečo chcú z exkluzivity spraviť tovar pre supermarket?
white label
Co je zrovna na TTéčku tak exkluzivního, aby nemohlo být i jako SB?
3_diamanty
odkedy je audi exkluzivne? je to obycajny bezduchy nudny koncern
white label
A co je potom produkce H/K?
Hammunasakra
Vpodstatě to samý jen trochu levnější. Tos nevěděl? >😒]
white label
Neboj, o tobě jsem to věděl už dlouho, a určitě nejen já... :😉 😉
Hammunasakra
Takže nevěděl >😒]
vuug
to podla mojho nazoru moze napisat iba bezduchy nudny zakomplexovany *.

Na druhej strane urcite zalezi aj na nazore OCD chlapca, ktory je uneseny z hjundaj atos a podobne, chlapca ktory jazdi v strednom pruhu dialnice pretoze tak sa citi istejsie, chlapca ktory stale donekonecna omiela tie iste vety, slova, frazy, chlapca ktory sem chodi mentalne masturbovat pretoze inu moznost nema.
Velmi by som bol za to aby ho odtialto niekto uz konecne poslal do p...rec tak ako kyliu. Ta mala aspon sarm.
pargi
Pár let to už bude topore, je zajímavé, že takovému fandovi do aut unikají i tak zřejmé věci.
flyboyeda
:yes: 😄 :yes:
Hammunasakra
To si nemyslim :no: 😢 :yes: >😒]
lexi
Jako Audi patriot, mohu říct jedno. Tohle je skutečné vytažené ze šuplíku. Kdo byl někdy v Audi forum v Ingstd, musí potvrdit. Ale proč ne. Doba kdy vznikaly tyhle koncepty dnes vystavené v Audi museu, byla dle mého názoru zlatou érou designu u Audi.