Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Need for Speed: Auta za 100 milionů korun projela Prahou

8 komentářů

MANETTINO
mělo to spíše znít nějak takto: prahou jela auta s nálepkou need for speed.
Jo a jen pro info model: "Ferrari berlineta" to je jako co? >😁
4hill
Evidentně si reklamu dělala spíš firma Advantage cars než film samotný.Jestli je nutné psát o odfláknuté reklamě na ještě odfláknutější film? Tady asi ano..
Kolouš
po shlédnutí fotky číslo 2 jsem zavřel galerii. Jsem příznivcem poněkud střízlivějších akcí, kde hlavní roli hrají auta a jejich vyzrálí majitelé a ne pozéři s holou p*r*d*e*l*í co si blízkostí podobných aut honí svoje fejsbukovský ego...

:no:
CenturionCz
Vždycky mě tyhle fotky fascinovaly, protože špulením se před Ferrari za 12 mega v podstatě spíš sobě (a ostatním) připomínáte, že na něj nemáte, než cokoliv jiného...
Dylan McKay
Zkuste si po sobě někdy přečíst příspěvky pod články, jak furt kritizujete redakci, teď už kvůli každý kravině. Furt připomínky.
Já bych vám dal takovýho banána, že by vám v sámošce neprodali ani rohlík! >😒]
Magister
To dělá závist, krutá závist. 😄
Hotwire
...Jejím základem před kamerou jsou skutečná auta...
Skor myslite skutocne repliky aut, alebo tam naozaj rozbili Ageru za 1 mega, ako je vidno v traileri? >😁 >😒]
wakantanka
Kdesi som o tom dávnejšie čítal, že všetko boli repliky. Keby tak rozbili jednu tak by to ešte producenti prežili ale na jednu scénu padli viaceré kusy a to už by nerozdýchali. >😁 Nehovoriac o tom aká by to bola škoda. >😁