Novinky
woody-alien
8
Je skoro půlnoc a to dilema mi nedá spát. Stokrát jsem pročetl testy, stokrát prolistoval katalogy, stokrát zkontroloval výpis z účtu....na stole páté kafe a v hlavě úl. Proboha, tak které ? V nejužším výběru na mého nového mazlíka se ocitla dvě auta a já opravdu nevím, jak se rozhodnout. V záchvatu zoufalství kliknu na auto.cz a hle, spása je na obzoru. Grand Picasso nepotřebuje kufr na míru !!!!!!!!!! Tak tedy sbohem, F-Type, snad někdy příště. Zapínám internet banking a odesílám zálohu Domanskému. :yes: >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Přejít do diskuze
Mezi psychiatry je celkem oblíbené tvrdit chovancům, že mají nějaké nadpřirozené schopnosti, aby si tak mohli pozitivně vysvětlit svoji poruchu sami před sebou. Jsou pak klidnější. Jistě péťo máš ,,šestý smysl,, [odkaz]
Tenhle typ auta vybírám jedině podle zavazadelníku, stejně jako MPV podle výkonový špičky motoru a sportovních vlastností podvozku :yes: >😁 >😒]
Spíš než objem je důležitý tvar. Do F-Typu by neměl být problém strčit klasický holdall/ weekender. Pokud si tedy nekoupíš rezervu. 😉
Dokud kupuješ přímo od automobilek, tak cena bývá celkem přiměřená ceně auta. Ale jakmile oslovíš firmu, která se zabývá luxusními zavazadly a má více než stoletou tradici, tak se jeden kufr může vyšplhat klidně na půl milionu. Obzvláště, pokud se bavíme o tisíci hodinách práce. Mohlo by se i stát, že kufry budou dražší než celé auto. 😄
Zas tak dramatický to neni. Náhodou vim že set 3 ks pro Ferrari California stál nějakejch 7 t. €, takže do statisíců se dostaneš ale zas takový drámo to neni..
Pokud chceš využít zavazadelník co nejefektivněji, tak někdy lepší možnosti není. Ale spíš se tomu snažím vyhnout. Už mám zavazadla, která mám rád. A tahle na míru bývají na jedno použití. Pro mne je to tedy otázka toho, jak moc špatný kufr je, jak dlouho auto plánuji mít, jestli v něm musím převážet tolik věcí a kolik mě ta sranda bude stát, protože se zavazadly se klidně můžeme dostat do stovek tisíc. Za kus.
Ten se tam sice asi vejde, nejspíš i dva ale neni nad přesně vytvarovaný zavazadla, že? :yes: 😉
Předpokládám, že kufr nešijou dva lidi naráz, tak mi to vychází přes 5 měsíců pracovní doby na toho šiče. A ani housle do toho nepasujou. :no:
u charizmatickych aristokratickych noblesnych jaguarov alebo inych britskych aut sa mi taketo doplnky skutocne pacia a davaju zmysel :yes: , dotvaraju pekne exkluzivitu a charizmu celeho auta a posobia velmi stylovo a jedinecne .... skratka britska noblesa sa hned pozna. Nepochybne bohati fajnsmekri jazdiaci jaguarmi si takyto doplnok iste radi objednaju bez ohladu na cenu a spravia si radost .... :yes😒br />
k charizme a noblese proste taketo doplnky akosi patria, navyse jaguar ponuka mnoho roznych moznosti ak clovek zaplati nie je problem😒br /> [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😁 [odkaz] nieco pre haluzakov
k charizme a noblese proste taketo doplnky akosi patria, navyse jaguar ponuka mnoho roznych moznosti ak clovek zaplati nie je problem😒br /> [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😁 [odkaz] nieco pre haluzakov
Zase mimo...ta sada kufrů je nezbytnost. Objem zavazadelníku je malej a musí se vše pečlivě poskládat. To je pravej důvod.
Pro verzi s rezervou jsou určeny dvě na míru vyrobené igelitky s nápisem Tesco, které lze uložit po stranách rezervního kola. Zbalit se na víkendový výlet f-typem je pak výzvou zejména pro partnerku. 😄 😉