Novinky
100 novych modelu neni 100 faceliftu >😁
Zase reklmani clanek jak noha. Passat chce blabla... Hlavne aby to nedopadlo jak s Golfem VII, ktery snad ve vsem zlevnil oproti VI. V materialech, tvrdsi plasty, horsi prevodovka az po horsi zaveseni kol.
Jinak jsem si po precteni, ze jde casto jen o facelifty ani navesiml, jestli je na konci clanku casty blabol, jak chce koncern byt do roku 2018 nejvetsi vyrobce na svete >😁
Zase reklmani clanek jak noha. Passat chce blabla... Hlavne aby to nedopadlo jak s Golfem VII, ktery snad ve vsem zlevnil oproti VI. V materialech, tvrdsi plasty, horsi prevodovka az po horsi zaveseni kol.
Jinak jsem si po precteni, ze jde casto jen o facelifty ani navesiml, jestli je na konci clanku casty blabol, jak chce koncern byt do roku 2018 nejvetsi vyrobce na svete >😁
Hlavně by měli přestat kecat...a nějaké ty novinky konečně přihrnout do autosalonů! >😒]
Takový VW je e😜ert věčných faceliftů..
MPV Touran z roku 2003 je tady dodnes..po dvou faceliftech se jedná stále o slušný , ale již dosluhující model.
Také Tiguan , by si již pod tlakem konkurenčních povyrostlých SUV , zasloužil nástupce!!
Jeho facelift už také něco pamatuje..
Passat je na cestě..konečně!
Jeho nynější facelift se extra nepovedl. Nový model je sakra třeba!
Škoda a Seat nyní několik novinek představily..tam je to OK. 😉
Na Audi jsem zvědav , nějak se to tam zadrhlo..
Tak uvidíme.
Takový VW je e😜ert věčných faceliftů..
MPV Touran z roku 2003 je tady dodnes..po dvou faceliftech se jedná stále o slušný , ale již dosluhující model.
Také Tiguan , by si již pod tlakem konkurenčních povyrostlých SUV , zasloužil nástupce!!
Jeho facelift už také něco pamatuje..
Passat je na cestě..konečně!
Jeho nynější facelift se extra nepovedl. Nový model je sakra třeba!
Škoda a Seat nyní několik novinek představily..tam je to OK. 😉
Na Audi jsem zvědav , nějak se to tam zadrhlo..
Tak uvidíme.
Myslím že 100 asi těžko. Jedině že berou 1 auto x 3 verze výbavy x 3 karosářské verze = 9 modelů 😄
povezme taka octavia, octavia kombi, octavia 4x4 a octavia RS su vlastne 4 modely nie? ak na to ideme takouto koncernovou fintou tak spravime z jedneho modelu kludne aj 4 az 5 dalsich modelov 😉
mna zaujimaju realne nove modely podla nazvu a zadelenia auta nie dalsich 20 karosarskych verzii a 50 faceliftov..... takze tych 100 novych modelov urcite nebude.... mozno tak 25 :yes: