Novinky
Hammunasakra
3
Je fuk jak to vypadá, bude to prostě dražší verze Q7 což je skoro prototyp toho jak se auto stavět nemá
Přejít do diskuze
máme rozdílný vkus,co se líbí tobě se nelíbí mě a naopak,možná se i na něčem zhodnem, vzhledem k tvé otázce, tohle není to auto na kterém se shodnem
těšil jsem se na tohle😒br /> [odkaz]
to na fotce mi to moc nepřipomíná
těšil jsem se na tohle😒br /> [odkaz]
to na fotce mi to moc nepřipomíná
Co to je? To grafické zpracování vypadá jako domácí úkol žáka 5.B. :no: no a o myšlence Bentley SUV ani nemluvě :-!
Proč dražší verze Q7??? I kdyby sdíleli platformu, tak to nedává skoro nic jiného než velikost vozu. To je to samé jako kecy, že Cayenne je dražší Touareg. Myslím, že výrobci jako Bentley, Porsche a Audi naopak vědí velmi dobře, jak se auto MÁ stavět.
Zdá se, že designeři a management Bentleye dostali rozum a projekt SUV dramaticky upravili (tedy pokud mohu soudit podle první fotografie).
Řešení světlometů se výrazně liší od prototypového, což je první důležitá zpráva. Rovněž sklon a výška předního skla byly určitě upraveny a nyní vypadají mnohem přijatelněji. Myslím, že kritika několikrát (dvakrát?) vystaveného prototypu musela být opravdu zdrcující, když nyní (částečně) vidím rozsah změn....
Řešení světlometů se výrazně liší od prototypového, což je první důležitá zpráva. Rovněž sklon a výška předního skla byly určitě upraveny a nyní vypadají mnohem přijatelněji. Myslím, že kritika několikrát (dvakrát?) vystaveného prototypu musela být opravdu zdrcující, když nyní (částečně) vidím rozsah změn....
Q7 je dle mě jedno z nehnusnějších aut co znám a že to není dobré auto mě nepřekvapuje, doufám že nová Q7 bude mnohem lepší jak ta současná a že nové Bentley SUV bude vypadat takto😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Sdílet platformu celkem určitě budou, ale neudává ani tu velikost vozu (na její starší verzi stojí jak A4, tak A8 a stejně velká auta to tedy nejsou).
vyzerá to dobre. Ja osobne suv nemusím a toto je fakt komické spojenie prašnej drsnosti vojaka a koženej výbavičky aristokrata, ale majestátnos,ť kultúra a noblesa tomu asi chýbať nebude. A je veľmi pravdepodobné, že s takýmto prachom sa tie autá budú stretávať len vo fotošope.
Fakt myslíš že sdílení mezi Porsche VW Audi Bentley a Lamborghini velkym SUV zůstává jen u platformy? >😁
Vůbec nezpochybňuju že ví jak se má stavět, jen řikám že Audi Q7 je špatný auto 😉
Vůbec nezpochybňuju že ví jak se má stavět, jen řikám že Audi Q7 je špatný auto 😉