Novinky
3_diamanty
0
predlzenemu RR ktory je zatial stale jasnym neohrozenym kralom v segmente luxusnych SUV [odkaz] :yes:
patří u takového vozu možnost koupit si kombinaci dieselu, manuální převodovky a ruční brzdy.
Trošku veľké a ťažké, ak už veľký Mercedes, tak nová trieda V. GL sa tvári sebavedome, ale mám z neho pocit svalovca do salónov, nie do prérie.
Véčko kľudne 4x4, bežne (ak zrovna nemáš chatu v Alpách či podobne náročnom prostredí) postačí pre všetky situácie, a priestorovo je o pol sveta inde... Iste, to preto, lebo vozím rodinu a aj na dovolenky sa berie stále viac harabúrd...
Navyše interiér Véčka mi je o kus príjemnejší, z tohto sála chlad. Ale proti gustu žiaden dišputát...
Véčko kľudne 4x4, bežne (ak zrovna nemáš chatu v Alpách či podobne náročnom prostredí) postačí pre všetky situácie, a priestorovo je o pol sveta inde... Iste, to preto, lebo vozím rodinu a aj na dovolenky sa berie stále viac harabúrd...
Navyše interiér Véčka mi je o kus príjemnejší, z tohto sála chlad. Ale proti gustu žiaden dišputát...
Jenze tohle je sice mozna hranicni, ale stale jeste osobak, zatimco Vcko je dodavka tedy auto urcene na presun lopat z ubytovny na stavbu a zpatky.
Jako sorry ale srovnat V s GL je jako porovnat šejka z SAE a Bořka stavitele...