Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Red Dot Design Awards letos pro značky Mazda, Hyundai a Kia

12 komentářů

3_diamanty
mazda :yes:
H/K :yes😒br />
jedno foto mi tu este chyba [odkaz] 😉
vrkuboy
Schreyer je asiat?
dal
Ten ne, ale Toper asi ano!
dal
:no: :no: :no:
Snad jen ta Mazda :yes:
Gangrel
Co máš za problém se Schreyerovým designem? Vždyť je daleko umírněnější, než ten Mazdy... (tedy až na ten Soul).
Zkus místo té své "současné" averze proti korejcům uvažovat zase trošku nezaujatě... takhle je to do očí bijící.

Převléct kabát a kydat hnůj umí každý... Čech :-!
Mike_C
Hned na téhle fotce je Genesis dost disproporční auto, ale OK no >😁
Nerez
Tyhle ocenění za design neberu vůbec vážně, protože jej získaly i některé opravdové nevzhledy. Třeba taková dvojková Fabia nebo Roomster :no: :no: :no:
rmt
Spíš mi tu chybí taková auta jako je citroen, nebo renault. Pokud jde o design tak by tady asi neměly chybět. Peugeot 308 mi přijde designově povedenější než kia.
MariAchi
...si v duchu závěru toho textu psali příště články sami?
Michal Fokt
Tato zkušenost by rozhodně nebyla na škodu, rozhodně byste nechtěl mít v diskuzi Mariachiho a spol. A to se vsaďte, že přijdou...
MariAchi
Je lepší mít v diskusi mariachiho a spol, než na psaní článků odborníky ála Fokt.
webpaja
...rozkaz zněl jasně, muž s brašnou nesmí projet za žádnou cenu. Cože? No jo, druhá dávka... Tak to je hustý.
To je ale fest hustý pane redaktore!

Chápu, že se někdy nepodaří sehnat všechny informace, tak sakra ten článek napíšete až se k nim dostanete. Že zrovna od vás tady bude nazvraceno v papírovým pytlíku mě mrzí.