Design
Přihlásit pro přidání komentáře
dal
:no: :no: :no:
Snad jen ta Mazda :yes:
Snad jen ta Mazda :yes:
Co máš za problém se Schreyerovým designem? Vždyť je daleko umírněnější, než ten Mazdy... (tedy až na ten Soul).
Zkus místo té své "současné" averze proti korejcům uvažovat zase trošku nezaujatě... takhle je to do očí bijící.
Převléct kabát a kydat hnůj umí každý... Čech :-!
Zkus místo té své "současné" averze proti korejcům uvažovat zase trošku nezaujatě... takhle je to do očí bijící.
Převléct kabát a kydat hnůj umí každý... Čech :-!
Nerez
Tyhle ocenění za design neberu vůbec vážně, protože jej získaly i některé opravdové nevzhledy. Třeba taková dvojková Fabia nebo Roomster :no: :no: :no:
rmt
Spíš mi tu chybí taková auta jako je citroen, nebo renault. Pokud jde o design tak by tady asi neměly chybět. Peugeot 308 mi přijde designově povedenější než kia.
MariAchi
...si v duchu závěru toho textu psali příště články sami?
Tato zkušenost by rozhodně nebyla na škodu, rozhodně byste nechtěl mít v diskuzi Mariachiho a spol. A to se vsaďte, že přijdou...
...rozkaz zněl jasně, muž s brašnou nesmí projet za žádnou cenu. Cože? No jo, druhá dávka... Tak to je hustý.
To je ale fest hustý pane redaktore!
Chápu, že se někdy nepodaří sehnat všechny informace, tak sakra ten článek napíšete až se k nim dostanete. Že zrovna od vás tady bude nazvraceno v papírovým pytlíku mě mrzí.
To je ale fest hustý pane redaktore!
Chápu, že se někdy nepodaří sehnat všechny informace, tak sakra ten článek napíšete až se k nim dostanete. Že zrovna od vás tady bude nazvraceno v papírovým pytlíku mě mrzí.
H/K :yes😒br />
jedno foto mi tu este chyba [odkaz] 😉