Novinky
Arese
0
Není třeba, aby vymýšleli nějaké zvláštní "opičárny". V nabídce chybí hlavně verze s klasickou šestistupňovou manuální převodovkou. A taky by mohli alespoň alternativně nabídnout klasický přístrojový štít, tvořený poctivými "budíky"! 😉
Dinar
0
Mě by se zas líbilo o pět čísel víc karbonu na délku, to auto je prostě uvnitř malé. 😉
webpaja
0
Všechny holky říkají že o pět čísel víc je lepší 😄
Emel
0
...a dále matematickou indukcí...
EauRouge
0
Spíš než jako průběžný vylepšování ve stylu GT-R, bych to viděl na průběžný dolaďování. Už se zbavili těch hmizích světel, tak teď můžou pokračovat dál. Přístroje mi přijdou fajn, sice na Alfu jsou možná málo stylový, ale aspoň tam jsou - což se nedá říct o kufru. Přidělat přední kapotu napevno mi přijde celkem odvážný, když se vezme v potaz, že uvnitř není žádná skovka nebo přihrádka. Kdyby měla manuál, tak si pro ni jdu hned zítra 😉
Anonym2811
0
Třeba ten kufr bude taky jedno z dalších vylepšení, 10-15 kilo bych na to klidně obětoval... 😉
Krásný, 4C Spider bude další v garáži. :yes:
Hm, tak to vyžaduje koule, máš za jedna. :yes: 😉
Ůplně stejně jsem to řekl když vylezli s Giuliettou, No a podařilo se QV je doma. 4C je krásný ale spider tomu dává větší šmrnc a když už to nemá klimu tak aspoň sundat tu střechu.