Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo 4C: Každý rok nová vylepšení

13 komentářů

Arese
Není třeba, aby vymýšleli nějaké zvláštní "opičárny". V nabídce chybí hlavně verze s klasickou šestistupňovou manuální převodovkou. A taky by mohli alespoň alternativně nabídnout klasický přístrojový štít, tvořený poctivými "budíky"! 😉
Dinar
Mě by se zas líbilo o pět čísel víc karbonu na délku, to auto je prostě uvnitř malé. 😉
webpaja
Všechny holky říkají že o pět čísel víc je lepší 😄
Emel
...a dále matematickou indukcí...
EauRouge
Spíš než jako průběžný vylepšování ve stylu GT-R, bych to viděl na průběžný dolaďování. Už se zbavili těch hmizích světel, tak teď můžou pokračovat dál. Přístroje mi přijdou fajn, sice na Alfu jsou možná málo stylový, ale aspoň tam jsou - což se nedá říct o kufru. Přidělat přední kapotu napevno mi přijde celkem odvážný, když se vezme v potaz, že uvnitř není žádná skovka nebo přihrádka. Kdyby měla manuál, tak si pro ni jdu hned zítra 😉
Anonym2811
Třeba ten kufr bude taky jedno z dalších vylepšení, 10-15 kilo bych na to klidně obětoval... 😉
FRANIK
Krásný, 4C Spider bude další v garáži. :yes:
Dinar
Hm, tak to vyžaduje koule, máš za jedna. :yes: 😉
FRANIK
Ůplně stejně jsem to řekl když vylezli s Giuliettou, No a podařilo se QV je doma. 4C je krásný ale spider tomu dává větší šmrnc a když už to nemá klimu tak aspoň sundat tu střechu.
Emel
To je z tuningové 156 dost slušný upgrade, gratuluju 😲
patrikzx
fuuu gratulujem :yes: 😉
šmoula nešika
Opravdu? Tak to pak velký :yes: Ale ne abys na něm dělal „malý styling“. 😉
Dinar
Ale tak julča je obyčejný spotřebák, na to koule nepotřebuješ, na 4C určitě! 😉