Technika
Klaudius
0
A kupuje túto takzvanú štýlovku niekto? Na ceste som ho videl hádam raz, päťstoviek voči tomu vídam dosť. No, možno v Nemecku má väčší úspech...
Nerez
0
Pětistovka s etaké prodívá o pořádný kus déle. Ale je fakt, že já jsem na silnici adama potkal asi také jen jednou. Ale psalo se tu, že modely Mokka a Adam Opelu hodně pomáhají v Evropských prodejích.
wakantanka
0
Ja som ešte Adama na ceste ani nevidel, len v showroome. Trošku som si ho preliezol a vzhľadom k cene by som zrejme žene zobral radšej 500-ku. Uvidíme čo bude stáť Twingo, aj to by pripadalo do úvahy.
Snim ci bdim a vidim tam rozvodovy retez?
Ze by se u Oplu nepoucili nebo snad nemaji tu konstrukci tak osizenou, nekvalitni jako u vw a nabidnou zakaznikovi opravdu kvalitni vyrobek?
Ze by se u Oplu nepoucili nebo snad nemaji tu konstrukci tak osizenou, nekvalitni jako u vw a nabidnou zakaznikovi opravdu kvalitni vyrobek?
Pokiaľ viem, opel už roky montuje do starších motorov rozvodovú reťaz a nepočul som (ani sám som sa zatiaľ nepresvedčil) o nejakých problémoch s ním 😄
Taky mám v Opelu rozvodový řetěz a i když mám najeto málo km, zatím bez problémů. A co se pohybuju na Opel Astra foru tak si na špatné rozvody nikdo nestěžoval.
Proč Opel investuje do neprodávajícího se modelu ?