Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Carnival/Sedona třetí generace se představí v New Yorku

9 komentářů

3_diamanty
3,3L GDI ma 216kw ;-) a nie 316 ... to je uz kus moc uznajte

Nie som si inak moc isty ci pride sedona do europy... ale ak ano budem len rad
wakantanka
Ja som takisto zvedavy. Velkych MPV je ako safranu a moznost vyberu nikdy nie je na skodu.
3_diamanty
keby aj prisla do eu tak tu bude predavat mizerne.... jej uspech vidim v USA ;-) pripadne na nejakych inych trhoch.... nepochybne to bude fajn MPV, som na neho velmi zvedavy
Ada je zase tady
Ta skica vypadá podobně, jako když rychlomalíř načrtne karikaturu nějaké tváře a zdůrazní, co je na dané tváři odlišného od průměru - viz: [odkaz]

A tak i na tomto obrázku vidíme nesmyslně obludná kola, příliš spláclou budku a ošklivě zvětšenou tlamu... :no:

Jinak řečeno: tento způsob skicování nových aut "jeví se mi býti poněkud nešťastným..."
3_diamanty
tiez tym velkym kolesam na skiciach dnesnych aut nerozumiem [odkaz] .. na kazdej skici ma dnes auto aspon 30 palcove disky a obrovske kolesa ..... zrejme je to taka nova moda automobiliek .. realita je vzdy samozrejme ina
Rubb
jako vše, v poslední době od H/K. Nechte ten krám v USA, nebo tady dopadne stejně jako Soul :no:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ada je zase tady
zase zapomínáš ty háčky, Gilgítku... :no:
Rubb
On toho zapomíná víc... ;-) Já tu mám účet, blížící se registrací k 10ti letům a on ho nazve novým. :no:
Gilgit - já se nechodím hádat do diskuse, takže tísíce příspěvků nemám... Navíc tvůj názor mi je fuk. Jediný, kdo není na úrovni, jsi ty, neboť napadáš každého, kdo nemá názor, který se ti hodí do krámu. :-! Že ty v něčem podobném, z discontu H/K poskakuješ po městě?
It's only your war :no: