Novinky
Maska byla dobra, tu meli nechat. Naopak svetla nejakou retus potrebovala, jenomze u nich nezmenili ani optiku.
Opravdu je smůla, že Chevrolet, když už z něj konečně něco vytvořili a nabízí zajímavé modely i pro Evropu, v Evropě končí.
Je paradoxní, že úspěchy u nás zažíval v době, kdy se tu plácal v korejském dědictví. Opravdu škoda. Cruze bude scházet, ne těm, co dostávají služební Octavie, ale těm, kteří kupují auta do rodin :-!
Je paradoxní, že úspěchy u nás zažíval v době, kdy se tu plácal v korejském dědictví. Opravdu škoda. Cruze bude scházet, ne těm, co dostávají služební Octavie, ale těm, kteří kupují auta do rodin :-!
cruze je velmi zaujimave auto suhlas... je skoda ze chevy odchadza prave v case ked sa nam zabehol cruze kombi, ked prisiel novy trax .... tie auticka su fakt slusne a je skoda ze sa im akosi nedoprialo ostat v eu.... mne bude chevy aj docela chybat a myslim ze aj majitelom sparkov, avea, orlanda tiez .... zrejme majitelia chevroletov asi nebudu nadseni z odchodu znacky z eu ;-\ ...
První podmínka vylučuje cokoliv od VW, druhá zbývající evropskou produkci. Zbývá už snad jen Mazda 3, která je ale cenově jinde. Pro mě neřešitelný 😒(
Možná nás bude víc a nějaký dovozce - třeba denker - ho začne vozit ve velkém ...
Chci sedan, nikdy jsem do něj nepotřeboval dát nic, co by se tam nevešlo. Ledničku kupuji jednou za osm let a ještě mi ji doveze obchod. Pro ostatní je přívěs.
Navíc😒br /> - při otevření kufru v létě nevyvětrám chlad z klimatizace, v zimě teplo z topení;
- nemusím při otevření nacvičovat dva kroky od auta, dva kroky k autu;
- nepodělá se vzpěra a není s ní problém ani v mínus třiceti;
- a vypadá jako celé, dospělé auto.
Kdo chce hatch, ať si ho koupí, já mám víc než dost důvodů pro sedan.
edit: Ještě mě napadá Linea, jde koupit?
Fluence má slabší podvozek.
Lancer je mimo, to je už nyní výběh a za rok? To by musel mít nástupce a o tom nevím.
Astra, Corolla a Mazda 3 jsou dražší, s 1.6 nad 350 tis..
Stále jsem nenašel náhradu - sedan 4,5-4,7 m, atmosféra, do 300 tis. 😒
Co je ale naprosto super, je hydralický posilovač řízení. To je sice "stará škola" a vezme si nějaké deci navíc, ale to musí zažít!