Novinky

Zpět na článek

BMW ohlásilo koncept pro Peking: Vzor luxusu

17 komentářů

Hammunasakra
Vypadá hodně dobře :yes:
Pekelná Micinka
Zas bych tolik nejásal, zejména, nemáš-li v lásce koreanizující rysy. [odkaz]
kaiserlábus
Škoda toho zadku ,jinak skoro tak hezký jako SLR nebo SLK. 😒
Hammunasakra
[odkaz]
Pekelná Micinka
[odkaz]
3_diamanty
ani byt mudry.....

len mam z tohto konceptu pocit akoby som sa preniesol naspat kdesi do dizajnoveho smeru z r 2009 ... aspon tak mi to pride ked to porovnam s konceptom SX z r 2009 [odkaz] , cakal som uz iny smer....

ten odstavajuci trciaci previs hore na kufri je uz prezitok este z bmw 6 a starej 7micky.... podla mna to uz chce nieco nove.... dizajnersky nove.... za mna sklamanie
adamco
Preboha ludia, prilozene fotky su studia spred asi 6-7 rokov... BMW koncept CS

[odkaz]
Skipper
A takhle to dopadá, když komentuješ úplně všechno a nemáš o tom ani ponětí. :no:
radovan99
však to je starý koncept, takže nič z toho v Pekingu neuvidíme.Bude to velké kupé na bázi Lussa...
Petrss
😲
_MT_
To jen grafik redakce vytáhl fotku, vizualizaci, nebo co to má být, staršího konceptu, CS (2007).
Hammunasakra
[odkaz] 😄
Pekelná Micinka
[odkaz]
stealth01
... se snad dočkám toho, že BMW bude opravdu luxusní značka a že se bude směřovat opět ke kvalitě, kterou tak lehkomyslně opustilo před lety. Moc si přeju, aby v BMW udělali krásný a luxusní interiér se špičkovými materiály aspoň dosahující úrovně Audi/Lexus. Protože pak pro mě bude BMW opět na špici v automobilech...
Jinak je to krásný koncept, spolu s M6, 5 a i8 je to jedno z nejzajímavějších BMW...
Mig_35
kvalita = vymazlený interiér ve stylu Audi? Tak to tě zklamu, to nikdy BMW neopustilo, protože takový interiér nikdy nedělalo. lehkomyslně opustilo před lety? ty to pamatuješ? kolikáté máš BMW? první? 520d? tak to jsi pamětník😄
flyboyeda
😄
The Spešl Uan
Je to jen věc vkusu.Mě se to celkem líbí,ale nevím za kolik to asi bude,kdyř to má být ve všem lepší než 8.Tři,tři a půl mega???? Dostane se to vůbec do prodeje???Jak na ten kontroverzní design zareaguje smetánka????Otázek je příliš moc na to,aby se to dostalo na výsluní!!! 😒 😒 😢 8-s