Novinky
Hammunasakra
3
Vypadá hodně dobře :yes:
Pekelná Micinka
0
Zas bych tolik nejásal, zejména, nemáš-li v lásce koreanizující rysy. [odkaz]
Škoda toho zadku ,jinak skoro tak hezký jako SLR nebo SLK. 😒
ani byt mudry.....
len mam z tohto konceptu pocit akoby som sa preniesol naspat kdesi do dizajnoveho smeru z r 2009 ... aspon tak mi to pride ked to porovnam s konceptom SX z r 2009 [odkaz] , cakal som uz iny smer....
ten odstavajuci trciaci previs hore na kufri je uz prezitok este z bmw 6 a starej 7micky.... podla mna to uz chce nieco nove.... dizajnersky nove.... za mna sklamanie
len mam z tohto konceptu pocit akoby som sa preniesol naspat kdesi do dizajnoveho smeru z r 2009 ... aspon tak mi to pride ked to porovnam s konceptom SX z r 2009 [odkaz] , cakal som uz iny smer....
ten odstavajuci trciaci previs hore na kufri je uz prezitok este z bmw 6 a starej 7micky.... podla mna to uz chce nieco nove.... dizajnersky nove.... za mna sklamanie
však to je starý koncept, takže nič z toho v Pekingu neuvidíme.Bude to velké kupé na bázi Lussa...
😲
... se snad dočkám toho, že BMW bude opravdu luxusní značka a že se bude směřovat opět ke kvalitě, kterou tak lehkomyslně opustilo před lety. Moc si přeju, aby v BMW udělali krásný a luxusní interiér se špičkovými materiály aspoň dosahující úrovně Audi/Lexus. Protože pak pro mě bude BMW opět na špici v automobilech...
Jinak je to krásný koncept, spolu s M6, 5 a i8 je to jedno z nejzajímavějších BMW...
Jinak je to krásný koncept, spolu s M6, 5 a i8 je to jedno z nejzajímavějších BMW...
Je to jen věc vkusu.Mě se to celkem líbí,ale nevím za kolik to asi bude,kdyř to má být ve všem lepší než 8.Tři,tři a půl mega???? Dostane se to vůbec do prodeje???Jak na ten kontroverzní design zareaguje smetánka????Otázek je příliš moc na to,aby se to dostalo na výsluní!!! 😒 😒 😢 8-s