Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW ohlásilo koncept pro Peking: Vzor luxusu

Jakub Kraus
Diskuze (17)
Čínský trh stále nabývá na důležitosti a tak BMW o víkendu představí v Pekingu nový koncept směřování značky.

Změny ve výrobě automobilů za poslední roky neznají mezí a jsou zaplňovány všechny i ty zdaleka neexistující mezery v nabídkách automobilek. Jenže co se stane, když jsou mezery zaplněny? V tom případě je potřeba rozšířit nabídku na stranu malých vozů a následně i na stranu superluxusních vozů. Vypadá to, že BMW se tímto řídí do písmene.

Po představení budoucích předokolek jako nejmenších vozů v nabídce BMW je třeba se zaměřit na druhý konec a, jak již několikrát proběhlo tiskem, představit novou vlajkovou loď značky, kterou by měla být řada 9. Ač žádná tato informace není oficiálně potvrzena, vypadá to, že v neděli v Pekingu už opravdu bude.

Na webu BMW se totiž objevila krátká zpráva, že BMW představí exklusivní designovou studii, která poskytne pohled na budoucí vozy BMW díky modernímu pojetí luxusu. Tento koncept ukáže luxus jako fúzi exklusivity a inovace se zaměřením na vynikající kvalitu designu exteriéru i interiéru, výběr materiálů, průkopnickou techniku, inovativní lehkou konstrukci a jízdní zážitky, které budou optimálně nakonfigurované pro potřeby všech cestujících.

Asi je opravdu na co se těšit, jen jestli to bude devítka nebo pouze „další“ koncept.

Jakub Kraus
Diskuze (17)
20. 4. 2014 09:22
Re: V tomto životě...
kvalita = vymazlený interiér ve stylu Audi? Tak to tě zklamu, to nikdy BMW neopustilo, protože takový interiér nikdy nedělalo. lehkomyslně opustilo před lety? ty to pamatuješ? kolikáté máš BMW? první? 520d? tak to jsi pamětník:-)
Avatar - Pekelná Micinka
20. 4. 2014 03:23
Re: BMW - zklamání rovněž si myslím, že je to cesta zpět
[odkaz]
Avatar - Pekelná Micinka
20. 4. 2014 03:23
Re: Zadek v zadku
[odkaz]
Avatar - Pekelná Micinka
20. 4. 2014 03:22
Re: CL od BMW
Zas bych tolik nejásal, zejména, nemáš-li v lásce koreanizující rysy. [odkaz]
Avatar - Skipper
19. 4. 2014 21:35
Re: nechcem nic kritizovat
A takhle to dopadá, když komentuješ úplně všechno a nemáš o tom ani ponětí. :no: