Ekonomika
Shell je ok ale v cizině, v ČR je to podvod a marketing. Ze současných je nejlepší Benzina.
Zdá se mi to jedinýmu nebo česko má snad největší podíl benzínek ku počtu aut co tu jezdí? >😁 >😁 Jen u nás v podělaný jihlavě jich je snad milion a 3 hodně blízko doslava namačkaný na sobě nejsou problém ... Podle mě dost zbytečný a blbost ale zase je dobrá konkurence takže zatímco jinde kupujou benzín za 36 u nás se dá sehnat klidně za 34.90 jak to tu tlačí dolů ...
Nezda se ti to, benzinek je v CR vskutku dosti. Nicmene, jedna se vzdy o riziko podnikatele, ktery vstupuje na trh, zda na trhu uspeje a udrzi se. Do nedavne doby do CR firmy prichazely a nyni postupne odchazeji. Zda se, ze benzinky jiz nejsou tak ziskove odvetvi jako drive.
Konsolidace trhu se projevuje prave tim, ze jedni trh opousteji a prodavaji sva aktiva konkurenci, zatimco ti druzi veri v to, ze se na trhu dale udrzi. Shellu je mi lito, ale musim respektovat pravo podnikatele na ukonceni byznysu v CR.
Konsolidace trhu se projevuje prave tim, ze jedni trh opousteji a prodavaji sva aktiva konkurenci, zatimco ti druzi veri v to, ze se na trhu dale udrzi. Shellu je mi lito, ale musim respektovat pravo podnikatele na ukonceni byznysu v CR.
ja sa tiez divim, ze moze existovat tolko pump. IMHo uplna hlupost. na druhu stranu v US je tych pump tiez mnoho, ale tam ludia v tych autach pravdepodobne aj ziju 😄 😄 😄
vobec mi nevadi ak sa precistia velki hraci. Ono beztak cena zavisi od lokalnej situacie. Ja tankujem v Brne najma na Globuse a vsetky tie shellky, Benziny a podobne ma nechavaju chladnym.
vobec mi nevadi ak sa precistia velki hraci. Ono beztak cena zavisi od lokalnej situacie. Ja tankujem v Brne najma na Globuse a vsetky tie shellky, Benziny a podobne ma nechavaju chladnym.
34,90 maj v Praze skoro všude, díky shellu, který stačil ceny a je dnes levnější jak ONO v Praze.
Následovaly ho i některé další pumpy.
Následovaly ho i některé další pumpy.
Píšete, že prý se Avanti stáhlo v roce 2003, což je asi mylná informace, neboť stále funguje...
Čistý socík. Ostanú možno 3-4 siete, skrz vlastnené českým, poľským, maďarským, rakúskym a ruským kapitálom.
benzinky si u nás bohužel nedokázaly ochočit haléřové kovboje, kteří jezdili 10 km kvůli o deset haléřů levnějšímu benzínu. Agip máme kousek od domu a vesměs jezdíme právě tam, takže mě to mrzí.
Pokud odchází i Shell, tak tam jsem také párkrát jel. Co si ale budeme povídat, nastavení českého mozku je takové, že ani nemůžeme mít v naší zemi a na pultech našich obchodů kvalitní produkty a služby- nikdo by si je (když by byly o 5% dražší než ostatní) stejně nekoupil. Jenom by mě zajímalo, proč máme tento retardovaný návyk z bývalého východního bloku jen mi Češi - druzí nejbohatší po Slovincích.
Pokud odchází i Shell, tak tam jsem také párkrát jel. Co si ale budeme povídat, nastavení českého mozku je takové, že ani nemůžeme mít v naší zemi a na pultech našich obchodů kvalitní produkty a služby- nikdo by si je (když by byly o 5% dražší než ostatní) stejně nekoupil. Jenom by mě zajímalo, proč máme tento retardovaný návyk z bývalého východního bloku jen mi Češi - druzí nejbohatší po Slovincích.
Ale o tom to přece úplně není...
Českej vozovej park je tvořen hlavně starejma TDI- a MPI-čkama, kterejm je značka paliva ukradená - cokoli šplouchá v nádrži, jede to furt stejně. Další část jsou služebáky a u mnoha firem "se prostě jezdí jen na Shellku". No a ten zbytek jsou nadšenci a chudáci s 1.4 16v, kterejm špatnej benzín z ONA posílá motor do nouzáku. A ti provozovatele nevytrhnou.
Ber to trochu s nadsázkou - ale v zásadě motoristům je úplně egal, co do toho lejou.
Českej vozovej park je tvořen hlavně starejma TDI- a MPI-čkama, kterejm je značka paliva ukradená - cokoli šplouchá v nádrži, jede to furt stejně. Další část jsou služebáky a u mnoha firem "se prostě jezdí jen na Shellku". No a ten zbytek jsou nadšenci a chudáci s 1.4 16v, kterejm špatnej benzín z ONA posílá motor do nouzáku. A ti provozovatele nevytrhnou.
Ber to trochu s nadsázkou - ale v zásadě motoristům je úplně egal, co do toho lejou.
Já na benzín z ona jezdil různejma autama skoro 8 let a jelo vždycky ok. Fuk zda starý OHV nebo moderní DOHC.
Kámoš to samý s naftou, navíc ten tam jezdí ještě dýl. Já tam naftu bral jen jednou do půjčenýho Volva a taky no problem.
Ale jinak souhlas, spoustě motorů je šumák co tam teče, jede to pořád stejně.
Kámoš to samý s naftou, navíc ten tam jezdí ještě dýl. Já tam naftu bral jen jednou do půjčenýho Volva a taky no problem.
Ale jinak souhlas, spoustě motorů je šumák co tam teče, jede to pořád stejně.
Já s tím taky obvykle nemám problém, ale u několika Fabií (ten samý motor BBY/BBZ, dohromady asi pět ks) jsem se setkal s tím, že špatnej benzín rozsvítí kontrolku motoru a jede se na tři válce dokud to nevychladne. Ale může to být kdovíčím od špatný cívky přes špatnej kat po starou lambdu...
"Moje" to dělá taky, je to otrava ;-\
Ale jasně, v moři lidí, co tam tankujou normálně a bez nejmenší potíže i s nejmodernějšíma autama (pravidelně tam potkávám chlapíka s Quattroporte), je tohle jen maličkost.
"Moje" to dělá taky, je to otrava ;-\
Ale jasně, v moři lidí, co tam tankujou normálně a bez nejmenší potíže i s nejmodernějšíma autama (pravidelně tam potkávám chlapíka s Quattroporte), je tohle jen maličkost.
Jinak paliva od shellu - jediná jistota, že vyhovují normě, ale české verze V paliv měly exkluzivní akorát cenu. Přilít liqui moly do celé nádrže za dvacku je 100x lepší než V-power s cenou o 2,50 na litru vyšší. A testy paliv dlouhodobě prokazují, že shell tady prodává vlastně běžné palivo za prémiové ceny... Ne shellu mi líto není, Interspar už jsem oplakal... Po delvitě a carrefouru další smutná ztráta.
Mě Interspar taky neoslňoval, ale mají krásné ovoce a zeleninu, pečivo, uzeniny... Kaufland je nejhorší v den kdy začíná akční leták. Ale jinak ujde.