Novinky
Když tak koukám, kdo před kým, za kým a na kterém místě a v jaké kategorii skončil, tak mi to přijde, jakoby někdo ty výsledky vysmrkal do ubrousku.
Opravdu větší brajgl jsem ještě v žádné anketě neviděl (kromě těch od BESIPu) a osobně by mně zajímalo, kolik z těch údajných 50 tisíc dotázaných v tom konkrétním voze jelo a má s ním nějaké aspoň krátkodobé osobní zkušenosti.
Opravdu větší brajgl jsem ještě v žádné anketě neviděl (kromě těch od BESIPu) a osobně by mně zajímalo, kolik z těch údajných 50 tisíc dotázaných v tom konkrétním voze jelo a má s ním nějaké aspoň krátkodobé osobní zkušenosti.
ale ne... tohle je vážně anketa vyplňovaná novámi vlastniky.
Teda těma, co si to auto fakt koupili...
Akorát, že z těch 50tisíc může být 42tisíc nových vlastníků Fordu Fiesta... a jen 3 si koupili MG6.
😉
Teda těma, co si to auto fakt koupili...
Akorát, že z těch 50tisíc může být 42tisíc nových vlastníků Fordu Fiesta... a jen 3 si koupili MG6.
😉
...a jen jeden tu 911 😄
To máš tak, keď si niekto sám od seba kúpi čínske auto alebo podobne pochybný výrobok, bude ho chváliť do neba. Inak by spochybnil vlastné rozhodnutie a zdravý úsudok...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nebo obráceně: Promiň, ale jaké jsou tvé konkrétní důvody, že nepovažuješ současné čínské mg za pochybné?
Ono je fuk, jestli kdokoliv z nás považuje MG, nebo jiné auto za pochybné, ta klaudiova úvaha je správná, každej (OK, pro rejpaly: drtivá většina) chválí svoji garáž.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
než vytrhávat z kontextu jednu, bylo by lepší uvést celou tabulku a výsledky ve všech kategoriích.
Zdravím, rád bych podebatoval o motorech ( těch benzínových) v MG6 ( možná i jiných mg). Auta mají 1.8T (což byl schodou okolností dosti slavný a dobrý motor od Roveru) a dle fotek (např této [odkaz] ) je to definitivně motor série K. Víte někdo něco bližšího, jestli tyto motory z k-series vychází? Mám 1.6 verzi K-serie ve svém roveru a pokud by jeho následovník ( pokud mu zrovna nefoukne těsnění pod makovicí) mělo být i v novém MG6, které samo o sobě je poměrně vzhledné, byl by to pro mne argument ke koupi ( pokud na prodej někdy dojde...) Díky.
Na jednu stranu sem rád, že se MG zachránilo, na druhou stranu mi to jejich portoflio designově moc nesedí.
nepripomina vam toto tak vzdialene nieco? [odkaz] 😉 ta cervena linka vieme kam mieri [odkaz]
Celkově je to zajímavý kompilát, umístění loga lehce evokuje současné renaulty, světla předchozí 5er a druhý pár dveří zase minulý Auris. No a dle mého MG5 zas tak moc neujde 😄