Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz C 450 AMG Sport: Na půli cesty

16 komentářů

wakantanka
Buďme radi aj za ten V6, mohol to byť nakoniec aj nejaký trojvalec s troma turbami. >😁
CHerokee
Možná dostane. Zatím to je vše na bázi spekulací britského serveru. Z mého pohledu by to bylo zajímavé.
Mig_35
Motory v céčku jsou podélně, 45 AMG napříč, ne?
CHerokee
Souhlas. Těžko říct jaké má s motorem Mercedes plány...
Johnnn
Odborní se opět projevil. On M 133 váží 150 kg, pravděpodobný M276 DELA 30 s trochu popohnaným výkonem má 180. Obě jsou to suché hmotnosti, takže s náplněma to bude ještě větší rozdíl. Zvuk má M133 podle mě rozhodně lepší než M276. Naopak je škoda, že kvůli uložení ho tam asi neuvidíme
XTad
Pane boze...
CHerokee
Nejsi u BMW 😉 , v C Klasse jsou 4 a budou 6 a 8 válce.
Johnnn
Jo, tím to bude. Škoda, vyjímal by se mi tam víc jak V6...
Johnnn
Proč nedostane M 133? Motor je to skvělý, lehčí než V6,...
CHerokee
Souhlas, zní to trochu hodně namyšleně 😄 a mimo mísu.
Ja Prvni 123
Zadokolka s 360 koníkama na půl cesty?
Úsměvné...
😉

Náhodou to zní úplně super. škoda, že už je to mimo moje možnosti. Jízda s tím by mě asi bavila.
😉
CHerokee
To A 45 AMG zní rozhodně lépe, zvlášť s performance výfuky. A 45 se musí zažít na vlastní kůži... je to paráda.
Johnnn
Já se neřídím tím, co poslouchám někde na youtube - tak to pak vypadá. Diskutují ti, kteří nějaké auto neviděli ani zdálky ale hned všechno vědí. Navíc mě je docela šumák, jak zní zvenčí, já sedím uvnitř a tam je pocit docela jiný.
XTad
To vazne tvrdis, ze se ti libi vic tohle [odkaz] nez tohle [odkaz]
wakantanka
V tejto generácii a teraz snáď ostane len pri tom. Ale po FL a následnej príprave príprave na ďalšiu generáciu si nie som až taký istý, bohužiaľ EU normy nepustia 😞. A čosi o chystaných menejvalcoch pre A a B klasu už som kdesi zachytil.
fOE
U BMW je v teto tride trivalec? Ale no...