Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz S - Nový Číňan? (nové foto)

10 komentářů

Plautus
sa mi páči v súčasnej podobe, ale toto sa mi zdá zozadu prepruhované...vyzerá to akoby to pojali podľa čínskeho hesla: čím víc pruhú, tím víc adidas 8-s
to vzadu su nalepky. to pojde dolu. svetla budu z jedneho kusu, mozno tam budu take jemne chromove pasiky.
vsimni si piatu photo.

a ostatne svetla😒br /> vpredu v narazniku budu LED hmlove a vramci svetlometu pod xenonom bude LED blinker.
Plautus
kukol som to ešte raz...ak to bude ako píšeš s tými zadnými, tak oki...zmiatlo ma to, lebo predné svetlá sú prelepené šedou páskou a vzadu to síce vyzerá na pásku, ale striebornú vo farbe karosérie (matú zámerne a v mojom prípade som im to zožral >😁 ) , súčasná verzia ako dobre vieme, tam má pruhy lakované vo farbe karosérie, čo bolo zaujímavé...som zvedavý ako budú zadné svetlá vyzerať z jedného kusu, príde mi to ako donedávna používané škodovácke riešenie s tými dvomi bielymi pruhmi v červenom poli 😉
[odkaz]

takto nejako by to malo vyzerat.
uvidime...
Plautus
tú škodovku samozrejme odvolávam 😄 , toto sa mi páči viac než dosť, veľmi pekné a vkusné :yes: :yes:
Paráda, ty pruhy na zadních světlech mi tam hodně vadily, takhle to bude vypadat o mnoho lépe.
Zda sa, ze Mercedes sa prisposobuje cinskej vacsine. Kvalitou a spolahlivostou je tam ako doma, a teraz v trende prisposobovania pokracuje dizajnom. Problem je, ze sleduje cinsky trend spred 5 rokov... vulgarny, neotesany a naivny. Sem este pasik, tu este nejaku listu, tam este vystupok.... a samozrejm, vytiahneme oblucik na inak plochom zadnom blatniku, nech to vyzera "muskulativne".
rasto111
toto co pises za hluposti, nezabudol si nahodou ze clanok je o S-Klasse??? Taketo veci mozes pisat o hocicom ale nie o MB.
Mercedes-Benz S je kvalitou, spolehlivostí a designem podobný čínským výrobkům.
Tak tenhle fakt neznám, ale je výbornej >😁
Jak řekl Plautus, zadní svítilny jsou opravdu přepruhované...

Na S - Classe se mi zamlouvá neoklasicistický přístup ke tvarosloví profilu, který reprezentují subtilní blatníky.