Ja si Sennu pamätám aj ako dosť bezohľadného jazdca idúceho za svojim cieľom s vystrčenými lakťami.
Kharl.ANTIDIESEL
1
mít ostrý lokty bylo součástí boje.
Byli to novodobí gladiátoři, jejichž úkolem bylo rozpumpovat publikum a inkasovat výhru s kterou pak naložili dle svého gusta.
Jak píšou, Senna myslel i na těch 200 milionu krků doma
4hill
1
Rozhodně.. Jezdci se srdcem a touhou vítězit větší než má to dnešní tupé stádo ovcí ovládaných z depa dohromady.
Gouda
3
Samozřejmě, na závodní trati to bylo celkem prase, z velké části proto, že měl hlavu zaplavenou náboženskou ideou o vyvolenosti a jedinečnosti, kterou si ospravedlňoval všechno. V jeho současném obrazu hrdiny lidu a mučedníka není na tenhle čistě negativní aspekt zřejmě místo.
Než mě někdo začne peskovat; nijak nezpochybňuju, že Senna byl největší génius rychlosti a jízdy za limitem v historii F1, ani že mimo kokpit se choval docela jinak.
mrazik
1
Nemyslim, ze v nabozenstvi hledal ospravedlneni svych kontroverznich cinu. On sam jasne rekl, ze pravy mistr se pozna podle toho, ze je pro vitezstvi udelat cokoli.
Gouda
0
Můžu tě poprosit, aby jsi můj příspěvek četl doslova a nereinterpretoval ho? Děkuju.
mrazik
0
Muzes, ale bude ti to prd platny. Toto je diskuse a reagovat budu na co chci a jak chci. Pokud se ti to nelibi, je to tvuj problem.
Dinar
1
"měl hlavu zaplavenou náboženskou ideou o vyvolenosti a jedinečnosti, kterou si ospravedlňoval všechno. V jeho současném obrazu hrdiny lidu a mučedníka není na tenhle čistě negativní aspekt zřejmě místo."
Tohle se jinak než blábol, interpretovat nedá!
:-! :no:
3_diamanty
1
ayrton nemal problem zostrelit kolegu prosta aby vyhral.... nie kazdemu teda jeho povaha na trati vyhovovala suhlas
gil54
0
No, zprznění jména za těchto okolností není moc vtipné. Na druhou stranu to je snad poprvé, co jsi sem nenas... ne, nenacpal tu propagandu.
RADEK1
0
Přesně. Ať byl jakýkoliv byl to pan závodník. Měl jsem tu čest kdysi dávno pohladit levé přední kolo jeho monopostu (v Budapešti před hotelem kde nocoval i s Prostem) Je to hříčka osudu, že ten kdo vyhrál onen osudný závod nyní sám bojuje o život. 😒 no snad Michael bude mít víc štěstí.
ryccardo
0
tvl to snad není možný, že je to už 20 let. Přidje mi, že to není tak dávno co jsem to sledoval v televizi. 😒
Dominik.
0
Dopoučuju britský dokumentární film Senna z roku 2010, je tam spousta skvělých záběrů přímo z trati :yes:
jako
Šumejkr [odkaz] [odkaz]
Byli to novodobí gladiátoři, jejichž úkolem bylo rozpumpovat publikum a inkasovat výhru s kterou pak naložili dle svého gusta.
Jak píšou, Senna myslel i na těch 200 milionu krků doma
Než mě někdo začne peskovat; nijak nezpochybňuju, že Senna byl největší génius rychlosti a jízdy za limitem v historii F1, ani že mimo kokpit se choval docela jinak.
Tohle se jinak než blábol, interpretovat nedá!
:-! :no: