Novinky
Divím, se že se s tím čeká až do teď ... to si jako hlavní značka celýho koncernu myslela že 3 modely budou stačit? >😁 takle nemůžou konkurovat.
Dyt taky nekonkurují....a to ještě zařízli kabrilet od 200ky. Nový model kabriolet už nebude....
je to hruza a des ked clovek v 15 rocnom autokatalogu narata viac modelov chrysler v ponuke ako ich ma znacka dnes v r 2014..... ;-\
chrysler 200 sa mi pozdava.... ale chce to dalsie modely.... len nech si neberu priklad z talianov.... ktori len slubuju a slubuju a nikde nic...
chrysler 200 sa mi pozdava.... ale chce to dalsie modely.... len nech si neberu priklad z talianov.... ktori len slubuju a slubuju a nikde nic...
já měl vždy zálusk na 300c v sedánku ale to prostě že je to Amerika a nacpou do toho třílitr mou peněženku fakt nevzrušuje, takže sem skončil u Focuse ...
A nedávno u nás byl známej s 300c v kombíku je to nádhernej stroj a dost velkej ale v CZ hlavně celkem k ničemu a i v USA nvm no ...
A nedávno u nás byl známej s 300c v kombíku je to nádhernej stroj a dost velkej ale v CZ hlavně celkem k ničemu a i v USA nvm no ...
A co bys tam jako chtěl za motor když to auto váží cca 1,8-1,9 tuny??? Ten třílitr cRD od MB jezdí za cca 8-9 na sto. To je odpovídající spotřeba, u benzínů to má halda lidí na plyn a jezdí za pár kaček.
Já měl 300C s 5,7 V8 a jezdil sem v průměru za 13
Já měl 300C s 5,7 V8 a jezdil sem v průměru za 13
já tím vím, zapomněl sem napsat že to je ten problém ... v USA jim to možná bylo fuk 8-9 litrů není tak strašný ale ten třílitr zase dražší pojistka a další věci ... Šlo mi o to že neumí udělat normální auto pro normálního člověka co neváží jako tank, jezdí za slušnou spotřebu a i hezky vypadá ...
Po krizi zbyly 3 modely, s tím že 300 se prodává daleko méně jak dříve.
Takže s tímhle torzem zázraky nejsou, jenže Fiat za skoro 5 let nepředstavil ani jeden nový model, ačkoliv podle původního plánu už měl být dávno v anbídce model 100, že 😄)
Plány sou to smělé, ale obávám se že splnitelné možná tak kolem roku 2018-2021
Dříve rozhodně neee >😁