Profi
dolfi
0
>😁
Nie je Mercedes Econic praktickejší? Nevyznám sa do truckov, ale už na prvý pohľad mi príde autobusová kabína s automatickými dverami a vyššou strechou lepším riešením do mesta.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Takže je to asi kvůli nějakým předpisům, že během jízdy musí být posádka v kabině, right?
Nešlo mi do hlavy, proč je kabina tak nízko, když nadstavba je tak jako tak vysoko...
Nešlo mi do hlavy, proč je kabina tak nízko, když nadstavba je tak jako tak vysoko...
Potom u nás zrejme ale nie je dôvod ani na takéto Volvo. Jednoducho mi to príde že ani ryba ani rak. OLO u nás teraz menilo autopark a dožívajúce Scanie vymenili za Mercedesy Axor s nadstavbou Faun. V krajinách kde smetiari nemôžu byť na stupačkách, alebo teda často potrebujú nastupovať, sú pneumatické dvere asi nezanedbateľnou výhodou. Ponúka ich okrem Mercedesu aj Man a Dennis. Ale Volvo asi vie čo robí...
Toto je tak nizko, ze by som s tym necchel jazdit v ulicka miest. Niekedy smetiari neprejdu bez toho aby niekde nevyuzili chodnik, ktory je vysoky aj 20 cm a s tymto by tam nechal naraznik aj s kabinou. U nas na ulici ked ostanu auta pri kraji cesty tak tadia neprejdu bez toho, aby nesli po chodniku a v tom mieste je vyska cca 20-25cm, nastastie pouzivaju normalne auta.