Novinky
musim suhlasit ze bude to asi super povozenicko 😉
neviem preco ale tieto typy autat ako nadupane cadillacy jagy infinity a ja neviem ghibli su mi ovela srdcu blizsie ako tie nemecke naslahane dokonale nudne masiny
bez vahania by som tento nadupany cadillac uprednostnil pred hocijakym nemcom a kaslem aj na tabulky kde bude nemec o desatinu lepsi v zrychleni a bude zrat na papieru o liter menej... jednoducho volbe srdcom nerozkazes
neviem preco ale tieto typy autat ako nadupane cadillacy jagy infinity a ja neviem ghibli su mi ovela srdcu blizsie ako tie nemecke naslahane dokonale nudne masiny
bez vahania by som tento nadupany cadillac uprednostnil pred hocijakym nemcom a kaslem aj na tabulky kde bude nemec o desatinu lepsi v zrychleni a bude zrat na papieru o liter menej... jednoducho volbe srdcom nerozkazes
S tou spotřebou by ses dost možná divil, ve finále zjistíš, že ty německé káry žerou při stejném či podobném výkonu stejně nebo i dokonce víc.
Příkladů lze v minulosti najít několik.
Příkladů lze v minulosti najít několik.
Ještě s tím musí počítat kontrukce, aby tu větší nádrž bylo kam umístit. A být někdo ochoten to tankovat plné.
Když sem s Jagem říkal že to má nádrž na 90 litrů, většinu kamarádů omývali. To víš každej nádrž na 50 litrů s bídou a konec >😁
Když sem s Jagem říkal že to má nádrž na 90 litrů, většinu kamarádů omývali. To víš každej nádrž na 50 litrů s bídou a konec >😁
Já jsem na todle kapku úchylnej, zvlášť když je to auto fakt používaný jako dálniční e😜res. U Němců se za to snad dá většinou připlatit, nevim jak tady..
Ale zpět k CTS, je to raketa na kolech a s naprosto fantastickýcm zvukem a zrychlením co umí zatlačit do sedaček a podvozek je na velmi vysoké úrovni. :yes: