Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
fgtr
Panebože, ČÍM že oslaví těch 95 let? Limitkou?!? Co to, PROBOHA, je? Opět další paslovo, bez kterého to - jak koukám, tady asi nejde?!?
V první chvíli jsem si myslel že špatně koukám a má tam být limetkou, protože to je slovo které má aspoň smysl a význam, ale doufal jsem marně...
V první chvíli jsem si myslel že špatně koukám a má tam být limetkou, protože to je slovo které má aspoň smysl a význam, ale doufal jsem marně...
flyboyeda
interiér Audi se mi líbí, proto bych bral A8
Ale víš že tohle je článek o Bentley viď? 😄
ten volič automatické převodovky u bentley vapadá jak u starých audin a ta imitace dřeva na bocích to je děs, vážně se mi to nelíbí, Audi má nejlepší interiér ze všech prémiovek a vůbec ze všech aut
Imitace dřeva?
Pro venkovany: tohle je kořenové dřevo ve vysokém lesku a kdybyste to viděli v reálu, tak poznáte rozdíl. Já sice nejsem fanda dřeva, ale pokud by už nebylo zbytí, tak bych chtěl černé v piáno lesku >😁
Ty seš dobrej komik, Bentley je nádhera, dřevo je pravé z historického stromu a A8 je obyčejná ještěk tomu zastaralá tuctovka. >😁
Tady ještě doplnění: ....Celou palubní desku a výplně dveří zdobí velké panely z kaštanového dřeva. Strom, který materiál pro tyto speciální modely daroval, byl starý 300 let. Padl při bouři před několika lety.Sedadla a další části interiéru zdobí prvotřídní kůže, která pochází z vybraných býků.Na každý vůz jich bylo poraženo sedmnáct....
roox
ten modrej lak je nádhernej a V8 by mi bohatě stačila... prostě moc pěkná zbytečnost 😉
no vlastně jediný, co by mi asi vadilo, je to pravostraný řízení 😁
no vlastně jediný, co by mi asi vadilo, je to pravostraný řízení 😁
PS: Doufám, že jsi nenarážel na motory do nákladních aut, nebo lodí.
Kdo to je podle tebe? Jen pro představu, v roce 2011 prodali zhruba šest a půl tisíce aut s dvanáctiválcem pod značkou Bentley.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]