Novinky
Nedávno štatistika ACZ predaje za apríl: 208 s 19485 ks 8. miesto, a vaša oktávka s rukopisom adolfa heimlera len 17963 ks. :-! čo sa to deje, svetové auto? a tak slabé predaje? a ešte aj klinec do rakvy Citigo oslavuje vyrobenú 100 000 po 3 rokoch? 208ky predaj 350000 ks ročne v EU. Zase tá koncernová demagógia. Koľko ma napríklad zvolávacích akcii nová Fabia, ešte ani nevyšla od predajcu a už na tom robili 3 opravy? To hádam na 208 ešte nebolo, prihláste sa tí, čo robíte predpredajný servis >😁
Kdo je do háje Adolf Heimler a proč jej pleteš do automobilového průmyslu?
Z jakého důvodu srovnáváš naprosto odlišné kategorie a vybíráš si fakta dle toho, jak se ti to právě hodí?
Víš vůbec, že 208 má za sebou 3 svolávací akce?
Jen další nenávistný zamindrákovaný příspěvek.
Z jakého důvodu srovnáváš naprosto odlišné kategorie a vybíráš si fakta dle toho, jak se ti to právě hodí?
Víš vůbec, že 208 má za sebou 3 svolávací akce?
Jen další nenávistný zamindrákovaný příspěvek.
208 má za dva roky 3 svolávací akce na banálne kontroly, fabia má za týždeň naraz 3 svolávací akce na výmenu synchrónov, alternátora a vynechávanie tlaku abs, a to ešte auto nikto ani nepredal. K predajom asi toľko, že nonstop ohlúpovaný český národ už ďaleko nie je celý škodovácky, a šťastie, že aspoň firmy v praze berú povinne tie čarachy. Ináč je škodovka v *. Postav si vedľa seba Fabiu, 208, čo ja viem ešte, Rio a hneď ti bude jasné čo je škoda. 8-s
petrumr
čekal jsem více, aspon jeden displej aby to bylo pro tu digitální generaci. To rádio nemá ani digitální rozložení zvuku, možná se pletu, ale archaicky vypadá.
Tak tu máme finální hodnocení :no: 8-s
mozes si skusit tipnut na moj nazor komu skor verim 😉
edit: Tak jsem se nakonec podíval na e😜erta Františka a >😁 :yes: Dík za link, jsem se zasmál, jak figurka z panoptika.
a finální hodnocení: Pežoo 308 :no: :no: :no: