Novinky
0
Souhlas :yes:
Přejít do diskuze
myslím,že se začíná prodávat v dubnu.nyní není zrovna požehnaná doba na vstup nové (sebelepší,říkám to ikdyž jsem velký fanda nissan + infiniti)značky.je jasné,že to nebude mít v prvních letech snadné,ale konkurence se bude muset mít setsakra na pozoru.moc,moc jim přeju úspěch
Já vím,že startuje prodej v místních končinách 😉 ...
A Luis Vuitton odvedl báječnou práci.. :yes:
A Luis Vuitton odvedl báječnou práci.. :yes:
Vidim tam urcitu podobnost s Aston Martin DB9, len su tie kontury reznute takym tym japonskym "kishimuri-dizajnom". Napriek tomu (ci vlastne aj vdaka tomu) je to nadherne auto! Ale mohli donho fakt dat aspon dobry 8-valec, myslim ze by sa tam popri tom elektromotore este spratal...
Neboj neboj.
Dočkáš se.
Byl tam ještě jeden menší sporťák a kabriolet.
Vše ve stejné barvě.
Všimli jste si těch originálních, na míru připravených zavazadel?
Dočkáš se.
Byl tam ještě jeden menší sporťák a kabriolet.
Vše ve stejné barvě.
Všimli jste si těch originálních, na míru připravených zavazadel?
podle mě nejhezčí auto celýho autosalónu a možná í několika autosalónů zpět. Tohle auto by mohlo dostat vnitřnosti, třeba z obyčejného sedanu a bude to úplně jedno, ale G-TR tomu bude slušet nejjvíc, ale neladěno tak ostře...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak tomuto sa právom povie parádička. Teraz nemyslím na mierne nezmyselný módny pohon, teraz hladím tie nádherné tvary. Maličký paradox - zozadu vyzerá auto o kus dravšie ako spredu. Alebo sa mi to len zdá? >😁
Neva,Infinity je v Bohemii "relativní" novinkou,jeho vozy jsou vcelku extravertní vizáže a tato studie rozhodně demonstruje jejich "tvůrčí potenciál"(uf,jak PR kydy ... >😒] )
bohužel ne,soudím jen podle presentovaných obrázků..ale infiniti mám rád a tenhle skvost mě navíc oslovil
ze všech supersportů v ženevě je toto tutově nejhezčí automobil..očekávl jsem,že vystaví ještě auto na táma nižší střední,jako bmw1 apod....
No,pánové,tak tady bez uzardění za 1 s *,někdo se určitě pustí do "tlamičky" v přední masce,nicméně je stejně dominantní jako celý vůz...Velice,velice příjemné a kvalitní skutečné překvapení :yes: