Profi
Emel
1
A já si myslel, že modernizovat Boxer ve stylu 308 je kravina... tímto se Peugeotu omlouvám 😄
Na zahradní traktor z Mountfieldu proč ne, ale na 6 metrové Iveco? 8-s Ovladače klimatizace z Giulietty a horní panel palubní desky z Lancie Ypsion jsou také dobrý fór 😉
Ale to, že škodovky maju 30 rokov jediný druh ovladačov kúrenia, to je v pohode, že? Ale keď to maju 3 talianske auta, ta už je to problem...
Za 1. nemají a za 2. je to pořád Škoda.
Iveco a Alfa Romeo mi přijde krapet rozdíl.
Iveco a Alfa Romeo mi přijde krapet rozdíl.
takové ovládání klimy jako má Giulietta je ergonomicky to nejlepší, co můžeš mít.... Rychlé a intuitivní.... Proč by to koncern do dodávky nemohl dát? když to může být v Alfě tak pro Iveco to není dost dobré....?
Díly z Lancie Y tam nikde nevidím.... ale možná něco zvětšili na dvojnásobek a dali to tam....
Jinak exteriér se mi taky moc nelíbí, ale pamatuju si, jak tady lidi blinkali na minulou verzi Ducata a prodávalo se to skvěle, takže na internetové designéry kálí pes....
Díly z Lancie Y tam nikde nevidím.... ale možná něco zvětšili na dvojnásobek a dali to tam....
Jinak exteriér se mi taky moc nelíbí, ale pamatuju si, jak tady lidi blinkali na minulou verzi Ducata a prodávalo se to skvěle, takže na internetové designéry kálí pes....
Taky v tomto segmentu nevidím problém ve sdílení dílů. Koncern a jiní to dělají v mnohem vyšším segmentu než je AR Gulietta.
Exteriér je takový "nabořený" a trošku přednasr..., teda zepředu. Zboku a zezadu je vcelku hezký.
PS:Můžu se přidat k těm, kterým se současná (teda dnes už minulá) genereace Ducata, Boxera, Jumpera dřív nelíbila. Ale nyní mohu říct, že se mi líbí moc.
Exteriér je takový "nabořený" a trošku přednasr..., teda zepředu. Zboku a zezadu je vcelku hezký.
PS:Můžu se přidat k těm, kterým se současná (teda dnes už minulá) genereace Ducata, Boxera, Jumpera dřív nelíbila. Ale nyní mohu říct, že se mi líbí moc.