Podle mě je to dost nepraktické. Třeba přístup do kufru je fakt hodně složitý. Neříkám, že to není pěkné, ale že je nepraktické
da_b0mb
0
neprakticky to bude asi dost no...i pristup na zadni sedadla bude bida...ono uz jen to protichudny otevirani dveri neni moc prakticky
0
Líbí se mi kvůli totálně ulítlému designu. Fantastické jsou přední kulaté světlomety a bio - interiér... :yes:
da_b0mb
0
predni svetlomety...jak ty kulate, tak i ty zapustene do kapoty :yes:
0
Krásné, originální řešení :yes:
GTI
0
Ty máš vůbec zajímavý vkus - Avantime, Multipla a nyní tohle...
Ulítlý design, Avantime, to je dobré leda tak do... ulítlého filmu. Koncept auta má být životaschopný. To především.
pelikoš
0
no je jasné,že to je designové cvičení a pravděpodobně se použijí pro další modely spíše jen části,ale fakt je ten,že hlavně koncern vw by se mohl učit,jak má vypadat přístrojová deska.vidím to,že zkouší reakci na velikost a potřeby po autě velikosti baby qashqai.u mě za #1
0
Designová cvičení nemusí být vždy praktická...
Nebuďme konzervy a rozšiřme svou kreativitu!
pelikoš
0
přesně tak.kritici se vždy a všude najdou..apropos zato touran,to je čistá krása 😉
0
jj, Touran, krásně konstruovaná krabice >😁 😉
Hammunasakra
0
Jo-jo vw Touran (2.0 TDi) - vůz na POSLEDNíM místě poruchovosti v testech AutoBild ... čistá ČERVENÁ (absolutní "průšvih") a hodnocení 6 (to je taková školní 5ka 2x "podtržená") :no:
SMUTNÉ ... na OPAČNÉM pólu s hodnocením 1 je Mazda 5 (2.0 MZ-CD) ... :yes:
Pěkný den 😄
0
V tabulce všech testovaných automobilů se nám ukázaly dva mainstreamové světy - první místa Mazdy, poslední VW...čím to je? 😄
Také přeji hezký den 😄
0
mazda rulez.....zoom zoom.... :yes:
pelikoš
0
jo a pak že japonec nakonec...nic takovýho neplatí..nissan forever :-!
Ulítlý design, Avantime, to je dobré leda tak do... ulítlého filmu. Koncept auta má být životaschopný. To především.
Nebuďme konzervy a rozšiřme svou kreativitu!
SMUTNÉ ... na OPAČNÉM pólu s hodnocením 1 je Mazda 5 (2.0 MZ-CD) ... :yes:
Pěkný den 😄
Také přeji hezký den 😄