Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Nissan Qazana – Kompaktní crossover staticky

17 komentářů

Zdařilé organické dílo... :yes:
da_b0mb
Fakt povedenej koncept...spousta zajimavejch detailu :yes:
turbosh
Podle mě je to dost nepraktické. Třeba přístup do kufru je fakt hodně složitý. Neříkám, že to není pěkné, ale že je nepraktické
da_b0mb
neprakticky to bude asi dost no...i pristup na zadni sedadla bude bida...ono uz jen to protichudny otevirani dveri neni moc prakticky
Líbí se mi kvůli totálně ulítlému designu. Fantastické jsou přední kulaté světlomety a bio - interiér... :yes:
da_b0mb
predni svetlomety...jak ty kulate, tak i ty zapustene do kapoty :yes:
Krásné, originální řešení :yes:
GTI
Ty máš vůbec zajímavý vkus - Avantime, Multipla a nyní tohle...

Ulítlý design, Avantime, to je dobré leda tak do... ulítlého filmu. Koncept auta má být životaschopný. To především.
pelikoš
no je jasné,že to je designové cvičení a pravděpodobně se použijí pro další modely spíše jen části,ale fakt je ten,že hlavně koncern vw by se mohl učit,jak má vypadat přístrojová deska.vidím to,že zkouší reakci na velikost a potřeby po autě velikosti baby qashqai.u mě za #1
Designová cvičení nemusí být vždy praktická...

Nebuďme konzervy a rozšiřme svou kreativitu!
pelikoš
přesně tak.kritici se vždy a všude najdou..apropos zato touran,to je čistá krása 😉
jj, Touran, krásně konstruovaná krabice >😁 😉
Hammunasakra
Jo-jo vw Touran (2.0 TDi) - vůz na POSLEDNíM místě poruchovosti v testech AutoBild ... čistá ČERVENÁ (absolutní "průšvih") a hodnocení 6 (to je taková školní 5ka 2x "podtržená") :no:
SMUTNÉ ... na OPAČNÉM pólu s hodnocením 1 je Mazda 5 (2.0 MZ-CD) ... :yes:
Pěkný den 😄
V tabulce všech testovaných automobilů se nám ukázaly dva mainstreamové světy - první místa Mazdy, poslední VW...čím to je? 😄

Také přeji hezký den 😄
mazda rulez.....zoom zoom.... :yes:
pelikoš
jo a pak že japonec nakonec...nic takovýho neplatí..nissan forever :-!
manusk
:yes: :yes: :yes: 😄