Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fantastická zpráva: Michael Schumacher se po 155 dnech probral z kómatu (+video)

20 komentářů

Katikakus
.. brzdil bych vsak s predcasnymi oslavami. Zpravy jsou natolik strohe, ze jen tezko dovodit, v jakem je po tech 5 mesicich opravdu stavu. Kazdopadne drzim palce :yes:
CarlosOstrava
Přeji Ti Michaeli brzké uzdravení!!!! :yes: :yes: :yes:
MariAchi
:yes:
Choochoo
drzime palce :yes:
ericn
všechny čtyři 😉 :yes:
Ronault.
zeron
Taky jsem rád, že byl probuzen a že komunikuje. Bude přidělen na oddělení kde se teprve zjistí rozsah poškození. Po zranění mozku / 5 měsících v kóma muže zbýt z člověka ,,salát". Držím pěsti, a Schumacherovi přeji aby si ten salát mohl sám nakoupit, připravit, a spořádat, prostě ať se v co nejlepším stavu vrátí do života, a že by ještě někdy testoval formule? To už by byla jen třešnička 😄
qp
Ronault.
Will.I.Am
Já taky :yes: :yes: :yes: :yes:
Will.I.Am
Popsal jsi to trefně >😒] Jo, je pravda, že jednoduchý to mít nebude. Tak Michaeli, teď zabojuj a všem to ukaž :yes:
Will.I.Am
Těžko předjímat, snad každej si ale přejem, aby byl v pořádku. Za mě :yes:
positivemind
No, on se fakt neprobral dneska (nebo minulý týden) z kómatu 😄 to by neputoval tak rychle na rehabilitaci 😄
3_diamanty
vedel som ze sa nevzda :yes: :yes: :yes:
webpaja
😉 :yes:
Anonym2811
Salát z něj nebude, když je schopen fixovat pozornost a nějakým způsobem komunikovat s okolím. Samozřejmě do normálního života je to pořád daleko. Auta vem čert, bylo by fajn, kdyby mohl svým dětem dělat tátu...
Pekelná Micinka
Podle mého teď nastává takový ten kritický okamžik, mám obavu, aby to nebyl takový ten poslední záblesk, ale doufám že ne. Věřím, že s tou podporou to Michael zvládne aspoň do trochu normálního života. Drž se, Michaeli! :yes:
Pekelná Micinka
ericn
buď trochu pozitivní >😁 😉
Ji/Ri