Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fantastická zpráva: Michael Schumacher se po 155 dnech probral z kómatu (+video)

Ondřej Chamilla
Diskuze (20)
Podle informací serveru iSport.cz se sedminásobný mistr světa Formule 1 Michael Schumacher probral z kómatu a komunikuje s okolím.

Michael Schumacher opustil po 155 dnech nemocniční prostředí. Po úrazu na lyžích byl mnoho týdnů v kómatu, nyní však jeho manažerka oficiálně potvrdila, že se závodnická legenda probrala a již neleží na jednotce intenzivní péče na neurochirurgickém oddělení univerzitní kliniky v Grenoblu.

Michael byl přesunut na rehabilitaci, kde by měl být připraven k transportu do speciální rehabilitační kliniky. Německý deník Bild dále uvedl, že Schumacher po probuzení živě pozoruje okolí, s nímž dokáže i komunikovat. Přesto není jasné, zda se Schumacher dokáže navrátit do normálního života. Všichni v to však doufáme a zdravotní stav německého závodního jezdce budeme i nadále sledovat.

Dosavadní kariéra Michaela Schumachera v jedenácti minutách

Ondřej Chamilla
Diskuze (20)
17. 6. 2014 13:36
Re: Keep fighting!
;-) :yes:
17. 6. 2014 07:44
Re: Jiste skvela zprava..
Salát z něj nebude, když je schopen fixovat pozornost a nějakým způsobem komunikovat s okolím. Samozřejmě do normálního života je to pořád daleko. Auta vem čert, bylo by fajn, kdyby mohl svým dětem dělat tátu...
Avatar - Pekelná Micinka
16. 6. 2014 19:16
MS
Podle mého teď nastává takový ten kritický okamžik, mám obavu, aby to nebyl takový ten poslední záblesk, ale doufám že ne. Věřím, že s tou podporou to Michael zvládne aspoň do trochu normálního života. Drž se, Michaeli! :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
16. 6. 2014 19:13
Re: Jiste skvela zprava..
:yes:
16. 6. 2014 18:26
Re: Ehm 155 dní
buď trochu pozitivní >:D ;-)