Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autosalon Ženeva: Rolls-Royce 200EX - První dojmy

27 komentářů

boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
norday
na svete je rovnovaha.. to ze par miliard lidi schudne znamena ze par desitek tisic ku..revsky zbohatne... takze se vyplati vyrabet superdrahy auta..😉
Subaru.in
Je videt, ze mas asi problem verit, ze se daji vydelat slusne penize legalni cestou.

Proto kazdy kdo ma prachy je asi zlodej. Dejme tomu, ze to tak v 50% procentech je na kterou by jsi rad vzal byc. Jenze tech dalsich 50% lidi by byla absolutne nevinnych.
delphino
no spíš bych řek, že to nemyslel nelegálně, ale to že se přelili peníze... ty peníze se nespálili, nebo neztratili, ale prostě si jima namazal kapsu někdo jiný...
norday
tak to se musim ohradit, v zadnym pripade si nemyslim ze se obrovsky penize nedaji vydelat legalne ba co vic slusne. mel jsem na mysli financni trhy, napriklad, a to je dle meho nazoru jeden z nejcistejsich byznisu na svete... kazdej ma stejny podminky a pravidla jsou jasne dany.... (byt zlyjazykove tvrdi ze jsou jasne dany prave proto ze zadny ve skutecnosti neexistujou.. s trochou nadsazky jisteze😄
Od Rolls-Royce? To by se k jeho tradicím moc nehodilo... >😁
Ty si tak hlúpy, že vôbec nevieš, čo je to irónia?
To bych mohl napsat i já tobě.

Pro supernechápavce (jako ty): To také byla ironie. 😉
Takto sa z toho nevymočíš horwajsko. Dám ti radu. Skús sem prísť o rok.
Já se nemám z čeho ''vymlouvat''. To spíš ty.
Zas tak blbej opravdu nejsem.
>😁 :yes:
Hrozná *, fakt.
Čo je to *? 😲
Pr.del.
da_b0mb
ale no taaaak...
Co jeee? >😁 >😁
Lacne vyzerajúci predok, zadok s čudnými svetlami a multiplovsko-insightový interiér, tak to je, no, čo aj k tomu dodať?
Zbysek01
jednim slovem spicka :yes: :-! >😁
>😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jakou ploutev?
da_b0mb
anténu Horways, anténu...
Aha. >😁
Interiér mě pořád nějak neoslovil, prostě se nepovedl, ale exteriér - perfect. :yes:
staňa
Mě interiér udivil exkluzivitou a ten exteriér je fakt povedenej, Phantom je na mě moc velká kára😄 kdežto tohle je víc sportovní. Ale peníze na to mět stejně nebudu
O sportu bych u Rolls-Royce moc nemluvil... >😁 😉