Novinky
nevim, jestli i ostatnim, ale me nejdou zvetsit fotografie, zkouseno na dvou PC.. ;-\
aaaaa uz to jde :yes😒br />
hezzkyy, me se moc libi a vubec mi neva, ze z venku je to dost podobny predchudkyni, byla taky pekna 😊
aaaaa uz to jde :yes😒br />
hezzkyy, me se moc libi a vubec mi neva, ze z venku je to dost podobny predchudkyni, byla taky pekna 😊
libi se mi :yes: :yes: :yes:
je asi to jediné co bych tomuto vozu vytknul , spolehlivost , kvalita a motory by mohl Toyotě závidět mnohý výrobce ,ale zvenku se mi to vážně moc nelíbí. Pro mne byla poslední toyota která mne chytla za srdce tato [odkaz]%20CELICA%20G… 😉
a este v takych tubusoch.. uplne odveci.
Ale aspon ze uz pustili ten styl pristrojovky typu cierna plocha + strieborna hifiveza v strede.
Ale aspon ze uz pustili ten styl pristrojovky typu cierna plocha + strieborna hifiveza v strede.
chtela bych se jen preptat, jestli je objem kufru po sklopeni i druhe rady sedadel opravdu velky jen 699l?
i yaris ma po sklopeni objem az 738l.. neni nekde chybka, to by v toyote neudelali, postavit vetsi auto s mensim max objemem kufru nez mnohem mensi model? 😉
i yaris ma po sklopeni objem az 738l.. neni nekde chybka, to by v toyote neudelali, postavit vetsi auto s mensim max objemem kufru nez mnohem mensi model? 😉
Nechapu proc je ta pristrojovka tak rozhazena a o ventilatorech ani nemluve, opravdu skoda.
Pokud to ma byt rodine auto + vylety a cestoveni, kde je SAT NAV.
Jsem trochu zklamany. Svetla u starsiho modelu vypadaji taky lepe.
Pokud to ma byt rodine auto + vylety a cestoveni, kde je SAT NAV.
Jsem trochu zklamany. Svetla u starsiho modelu vypadaji taky lepe.
Jinak Verso se jim moc povedlo. :yes: :yes: