Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Festival rychlosti v Goodwoodu 2014: Velká fotogalerie

11 komentářů

webpaja
Pro fanouška motorismu zřejmě top akce na světě. Trochu jsem se bál počasí, příští rok si to nesmím nechat ujíT. Úžasný!!! 😉
RS
Vždycky je na co se koukal 😄 :yes:
[odkaz]
Pekelná Micinka
Alfa 4C?
Petrolhead_CZ
Souhlas, letos mě to přišlo ještě vyjímečnější než kdy předtím. Zejména perly z Le Mans mě uchvátily, to samý účast Ferrari F12 TRS, který vypadá prostě famózně. To samý s červeným LaFerrari, J. Kay by si zasloužil za výběr barvy ovšem nakopat do pr....

Ještě velký palec nahoru za nový GT3 speciál 650S a koncept Astona DP-100 z GTV.
samael
Souhlas,zelené Ferrari,to může napadnout jenom blázna,strašná barva. :no:
webpaja
Je to hybrid, tak zelená vlastně sedí...navíc takový bude asi naprosto jedinečný a to Jay Kay určitě chtěl 😉
Petrolhead_CZ
Zelený hybrid je např. Prius a podobné srágory, u entusiastickýho LaFerrari s výkonem 963 koní se tahle barevná symbolika naprosto míjí účinkem nemyslíš? 😉 Elektromotor je tady jen pro zlepšení dynamiky, nepomáhá dělat nějakou podělanou ekologickou spásu. V12 s nejušlechtilejšími 800 koňmi má být ukrytý pod tradiční červenou karoserií jak se na podle všeho nejlepší Ferrari v historii sluší a patří.
webpaja
Mít na něj, pak je červená jasná, ale jestli ho dá někdo do zelený, je věc jeho vkusu 😉
Petrolhead_CZ
Tak jasně, ale v tomhle případě dost mizernýho vkusu, nemůžu si pomoct 😉
Pekelná Micinka
No tahle zelená se nehodí snad na žádný osobní auto, jedině na konev nebo okap u starého domku.
Will.I.Am
Já tam sice letos nebyl, ale díky aspoň za ty fotky, jsou parádní :yes: