Novinky
RS
0
Tak Vám nevim, tady je něco špatně 😒
Prepáčte, ale dnes musí byť nekompromisný azda každý. Dizajn je síce ako tak pekný, ale na LAGONDU??? Veď to je vysmiate celej histórie značky, hlboké znuctenie toho, čo LAGONDA znamená. Toto podľa mňa nikto NIKTO ani v najhorších snoch nečakal. Toto tó je, ani neviem čo to vlastne je. Očakávali sme nádherny ušachtilý sedan a nám, na LAGONDU ukážu GRC. Toto nemôžem inak nazvať v prípade, že to auto nesie znak LAGONDA.
niektore detaily su pekne, ale celok je prinajmenšom dost odvážny. palubna doska ponad tachometer je ESO >😒]
Ako som uz inde povedal, toto auto je ako crossover pekne. Keby pochadzalo od Lexusu ako nastupca LX, bola by to pecka. Lenze ako Lagonda?
Tvarovo to nijak neodkazuje na Lagondu, a trochu sa obavam, ze dizajn je mozne oznacit skor slovom "premiovy" nez "exkluzivny". Mimochodom, Marek Reichmann sa ako sefdizajner znacky (znovu) spochybnil.
Dalsi problem je, ze vsetci cakali limuzinu a nie crossover. Dokonca aj vedenie AM vyvracalo spravy, ze nic co by sa SUV blizilo, Lagonda nepripravuje. Tak preco teraz toto? Sice je pravda, ze nieco taketo sa bude dobre predavat ruskym zbohatlikom a ropnym sejkom, ale ...ale (no, co k tomu napisat?)...je to trochu zrada odkazu znacky a aj aj zrada europskeho odkazu automobilovej estetiky (o to bolestivejsia, ze ide o slavnu a exkluzivnu znacku)😒br /> Tazko sa tak bude skryvat sklamanie z rzoporu medzi tym co pol roka svet cakal a tym co teraz prislo na svet. (Ale zivot asi nie je o snoch, ze?! Hlavne ten zivot u AM, ktory asi na svoje zitie potrebuje peniaze...aj tie od rusov a arabov).
Tvarovo to nijak neodkazuje na Lagondu, a trochu sa obavam, ze dizajn je mozne oznacit skor slovom "premiovy" nez "exkluzivny". Mimochodom, Marek Reichmann sa ako sefdizajner znacky (znovu) spochybnil.
Dalsi problem je, ze vsetci cakali limuzinu a nie crossover. Dokonca aj vedenie AM vyvracalo spravy, ze nic co by sa SUV blizilo, Lagonda nepripravuje. Tak preco teraz toto? Sice je pravda, ze nieco taketo sa bude dobre predavat ruskym zbohatlikom a ropnym sejkom, ale ...ale (no, co k tomu napisat?)...je to trochu zrada odkazu znacky a aj aj zrada europskeho odkazu automobilovej estetiky (o to bolestivejsia, ze ide o slavnu a exkluzivnu znacku)😒br /> Tazko sa tak bude skryvat sklamanie z rzoporu medzi tym co pol roka svet cakal a tym co teraz prislo na svet. (Ale zivot asi nie je o snoch, ze?! Hlavne ten zivot u AM, ktory asi na svoje zitie potrebuje peniaze...aj tie od rusov a arabov).
Nuž, popavde, ani já som veľmi neveril Reichamanovi. Ale keď som zistil, že on je tým mužom, ktorý navrhol RANGE ROVER. Vieš, nie vždy je to len o séfdizajnérovi, ale aj o vedení. A keď sa toto Aziatom a šejkom páči, tak s tým nejaký dizanér neurobí.
P.S.:Nevieš, kde zistiť kto ho presne navrhol?
P.S.:Nevieš, kde zistiť kto ho presne navrhol?
Ja viem, ze to je aj o vedeni. Lenze Reichman za to potom schyta. Ak robil crossover, myslim, ze ho mohol tiez spravit krajsie. Nehovoriac uz o tom, ze ako poznam Davida Richardsa a Ulricha Beza, nechavaju svojim ludom volne ruky. Takze tu to je fakt o Reichmanovi.
Presne ho navrhol na 99% Reichman. V malej spolocnosti ako je AM ma na starosti hlavne projekty vzdy sefdizajner.
Presne ho navrhol na 99% Reichman. V malej spolocnosti ako je AM ma na starosti hlavne projekty vzdy sefdizajner.
Špiny, tu bolo video a v ňom robil DB9 iný dizajnér, než Fisker.
[odkaz]
To špiny preto, že sa tie skvostné videa už nedajú pozerať. ;-\ :no:
[odkaz]
To špiny preto, že sa tie skvostné videa už nedajú pozerať. ;-\ :no:
Mozno nejake parcialne detaily, ale DB9 navrhval urcite Fisker.
Ale na tom videu dizajnér skicoval celé auto a aj lepil ten veľký návrh auta na stenu.
Eh...boh vie co to bolo za cloveka...
Ja mam nejake firemne materialy k AM DB9 a tam Fisker rozprava, ako pracoval na DB9.
Ja mam nejake firemne materialy k AM DB9 a tam Fisker rozprava, ako pracoval na DB9.
Nechcem, aby si si myslel, že ťa chytám za slová. Ale aj Chris Bangle pracoval na BMW 7 a je zaň kritizovaný. Hoci ju navrhol Adrian van Hooydonk. Je možné, že hovoril ako ju dizajnoval, ale ktovie.
P.S.: Ani nepracuješ v automobilizme, ani nie si novinár a máš firemné materiály, ešte aj od ASTON MARTIN. 😄 :yes:
P.S.: Ani nepracuješ v automobilizme, ani nie si novinár a máš firemné materiály, ešte aj od ASTON MARTIN. 😄 :yes:
Kto povedal, ze nepracujem v automobilizme? >😁
Chris Bangle bol sefom dizajnu skupiny BMW (BMW, BMW Motorrad, Rolls-Royce,Mini) - okrem toho, zakladne tvaroslovie u BMW definoval Bangle. van Hoydonk ako sef dizajnu znacky BMW na tom potom pracoval dalej.
Chris Bangle bol sefom dizajnu skupiny BMW (BMW, BMW Motorrad, Rolls-Royce,Mini) - okrem toho, zakladne tvaroslovie u BMW definoval Bangle. van Hoydonk ako sef dizajnu znacky BMW na tom potom pracoval dalej.
Ale veď BMW 7 a 6 navrhol van Hooydonk. Bangle bol len šéf.
Niekde som to od teba čítal. Ale keď nie, ospravedlňujem sa.
Niekde som to od teba čítal. Ale keď nie, ospravedlňujem sa.
No ved pisem, ze Bangle bol sef dizajnu koncernu BMW a van Hooydonk vykonny sef dizajnu automobilovej znacky BMW.
Ale vtedy ešte nebol van Hooydonk šéf dizajnu BMW. Pred rokom 2000.
To je sice pravda, ale plati aj to, co som povedal vyssie: Bangle bol ten, kto definoval zakladne tvary. van Hoyydonk to uz len rozpracovaval.
Zdroj Paolo Turminelli: Car Design, teNeues, 2004. (Mimochodom, dost dobra kniha o dizajne).
Zdroj Paolo Turminelli: Car Design, teNeues, 2004. (Mimochodom, dost dobra kniha o dizajne).
Inak, kedy sa MAREK REICHMAN spochybnil?
Myslim, ze sa spochybnil (aspon pre mna) uz vo chvili ked prisiel do AM a navrhol novy Rapide. Nepaci sa mi ten pristup, ze sa vezme krasne coupe GT a bez akychkolvek uprav sa predlzi na stvordverove (patdverove) auto. Podla mna je to dost "lacny" postup. Potom, ked som videl One-77 tak som si povedal, ze Reichman to zvladne. Ale teraz som zas na pochybach, ci dokaze nahradit Calluma a Fiskera.
Nuž, ale v prípade Rapide s tým nie je podľa mňa problém, lebo vyzerá krásne. Inak, Rapide bol navrhovaný ešte za Fiskera, nie? Reichaman tam bol ešte príliš krátko.
Je to volajake cudne 8-s Tak tudy by se cesta ubirat nemela.
Vitaj 😉 Je to veru volajake cudne! Snad to prehodnotia a nakoniec to aspon prepracuju...aj ked tomu sa asi moc verit neda. ;-\
Osobne bych cekal velkou limuzinu s klasickou siluetou. Tohle je fakt asi jen pro penize od arabu a Rusu. Prd nadelame, ale mohla by se teda vratit doba, kdy se auta delala taky trochu srdickem a byla radost se na ne koukat. Aspon, ze pujde odecist DPH, dat do toho jeste mriz a zatmaveny skla, tak uz by to bylo uplne na pikacu >😒]
>😒] >😒] ...jasne: -"Cau, mam nove auto! Lagondu! Bola s odpoctom DPH!" 8-s 😒
Inak tento rok snad este nebol autosalon, na ktorom by bolo aspon jedno uplne nove auto, ktore by ma nadchlo. A ani len concept. Ja ti neviem, ci vramci krizy vyhodili automobilky aj dobrych a (drahych) dizajnerov...alebo co sa deje?!
Kazdopadne tato kriza bude neprijemna tym, ze aj v automobilkach sa budu sustredit viac na to co im zaraba peniaze, ako na udrziavanie tradicii. Polovica tak buderobit minauta a druha polovica luxusne SUV.
A my si budeme musiet zacat zhanat veterany! Esteze tam je z coho vyberat. 😄 😉
Inak tento rok snad este nebol autosalon, na ktorom by bolo aspon jedno uplne nove auto, ktore by ma nadchlo. A ani len concept. Ja ti neviem, ci vramci krizy vyhodili automobilky aj dobrych a (drahych) dizajnerov...alebo co sa deje?!
Kazdopadne tato kriza bude neprijemna tym, ze aj v automobilkach sa budu sustredit viac na to co im zaraba peniaze, ako na udrziavanie tradicii. Polovica tak buderobit minauta a druha polovica luxusne SUV.
A my si budeme musiet zacat zhanat veterany! Esteze tam je z coho vyberat. 😄 😉
A čo ASTON MARTIN ONE-77?
Koľko tak zarobí špičkový dizanér?
Koľko tak zarobí špičkový dizanér?
One-77 je OK. Pekne auto, aj ked na tie ziabre vpredu si musi clovek chvilku zvykat.
To auto ma ale dva zasadne problemy😒br /> - stoji 1.mil GBP, ktore nan nemam (co je skor moj problem)
- 75 ks aut, ktore boli na predaj bolo vypredanych za par dni po zverejneni prvych snimok.
To auto ma ale dva zasadne problemy😒br /> - stoji 1.mil GBP, ktore nan nemam (co je skor moj problem)
- 75 ks aut, ktore boli na predaj bolo vypredanych za par dni po zverejneni prvych snimok.
Tie žibra, nuž. Ako model to auto skôr vyzeralo jak šaty na modelke, pritom ASTON MARTIN vyzeral jak GENTLEMAN. Bolo aj veľmi oblé. Ale musím povedať, že je prekrásne a tie žiabre? Veľmi sa mi páči, že svetlá vyzerajú ako jeden diel(ale aj sú) a pritom tá žiabra auto delí v tomto detaily na dve časti.
P.S.: A dizajnér, vieš koľko zarobí?
P.S.: A dizajnér, vieš koľko zarobí?
Vela 😄 O takych veciach sa v dobrej spolocnosti nerozprava. Nikdy som sa na to nikoho nepytal a ani ma to nezaujima. Z toho titulu, ze ak je dobry a robi to, je spokojny. A musi byt adekvatne oceneny. Okrem toho, su to jeho peniaze, teda jeho vec.
Tak, keď si povedal, že dobre platených dizajnérov. Viem, že si to myslel na srandu, ale nie to, že sú dobre platení. A multimilionári(ani na naše pomeri) zase nebudú.
Matelkovi nevysvetlis, ze ve slusne spolecnosti se o penezich nemluvi. Odpoved na cenu muze byt jen : "..v pohode..", na plat: "...v pohode..." a vykon auta: "... dostatecny..." >😒]
Ja mam pocit, ze to musim vysvetlovat dokola a dokola. O jedneho viac alebo menej, to je asi fuk. Okolo mna je spusta ludi, pre ktorych je jednou z ustrednych tem to, kolko kto berie. Jednak si myslim, ze plat je vecou dvojstrannej dohody, jednak vobec nechapem naco je komu tato informacia. Ako moze niekto kto ma plat XX nalozit s informaciou, ze niekto iny ma plat YY. 8-s
Ja uz zacal. Mam objenanyho Esprita. www.foxtoys.cz Nejak se zacit musi 😉
:yes: :yes: Ako mierka?
Ja som u foxtoys kupoval moje Silberpfeile z 30. rokov(chystam sa ich nafotit a hodim ich v dohladnej dobe na blog 😄 ) Potom som ale nasiel lacnejsich ale hlavne rychlejsich dodavatelov. Tragedia pre FoxToys v tej dobe bola, ze lepsimi boli prakticky vsetky ostatne predejane kanaly.
Ja som u foxtoys kupoval moje Silberpfeile z 30. rokov(chystam sa ich nafotit a hodim ich v dohladnej dobe na blog 😄 ) Potom som ale nasiel lacnejsich ale hlavne rychlejsich dodavatelov. Tragedia pre FoxToys v tej dobe bola, ze lepsimi boli prakticky vsetky ostatne predejane kanaly.
Ja u nich nakupuju celkem pravidelne a jsem spokojeny. Schvalne k nim mrkni, jestli to neni lepsi nez jsi zvyklej 😄
No, první pohled je jako pohled do křišťálové koule - bojíš se, co uvidíš. Nová Lagonda, resp náznak lagondy je přesně to, co v té kouli máš vidět. Vnímám tam kotvu v čase velmi zřetelně - [odkaz] - masívní příď, dominantní chladič, pocitově "těžké" robustní auto, ovšem na exkluzivní vizualitě. Nahoře je to samé, jen vrozené do dalšího desetiletí tohoto století.
Drzost předku nemá obdoby. Absolutní exkluzivní arogance, vědomí moci. Takhle to má přece být. A vůbec, kolem dokola je to své - fantastickej pořez, samorost vyřezanej z toho nejkvalitnějšího kořene.
Pokud dojde na produkční verzi, pak to co nejvíce trčí bude doladěno. Zůstane jen svébytná vizualita pro horních pár tisíc, jejichž konto, posílené krizí, ustojí tuhle nádheru.
P.S. Kdo čekal šipku na sedm, ten bude zklamán. Já čekal ostrou, nadrzlou, arogantní a obtěžkanou lagondu a... mám ji. Bohužel zatím jenom na snímku.
BRAVO LAGONDA :yes:
Drzost předku nemá obdoby. Absolutní exkluzivní arogance, vědomí moci. Takhle to má přece být. A vůbec, kolem dokola je to své - fantastickej pořez, samorost vyřezanej z toho nejkvalitnějšího kořene.
Pokud dojde na produkční verzi, pak to co nejvíce trčí bude doladěno. Zůstane jen svébytná vizualita pro horních pár tisíc, jejichž konto, posílené krizí, ustojí tuhle nádheru.
P.S. Kdo čekal šipku na sedm, ten bude zklamán. Já čekal ostrou, nadrzlou, arogantní a obtěžkanou lagondu a... mám ji. Bohužel zatím jenom na snímku.
BRAVO LAGONDA :yes:
No, první pohled je jako pohled do křišťálové koule - bojíš se, co uvidíš. Nová Lagonda, resp náznak lagondy je přesně to, co v té kouli máš vidět.
Ty vôbec nevieš, čo to je LAGONDA.
Ty vôbec nevieš, čo to je LAGONDA.
No, ještě to uvaž. Mám dojem, že to cos ode mně překopíroval jsi nepřesně pochopil...
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
No lepší než kdyby to suv bylo od Astonu. To by mi vadilo ideově daleko víc. Design je divnej, ale v týhle sortě je to v normě. Suv od spykeru není o nic hezčí a cayenne taky ne.
Tak tohle je panstvo jako zlý sen... Ať se nikdo na mne nezlobí, od znovuzrozené legendy jsem čekal nádhernou limuzínu, která bude konkurovat takovým autům jako Rolls Royce Phantom anebo Maybach 57. Namísto toho se zjevilo obludné SUV, ošklivé jak z jiného světa. Myslím že k strašení dětí a Bursíků je to ideální nástroj. Takže mi nezbývá než zamáčknout slzu a dát téhle ohavné kreaci :no: :no: