Novinky

Zpět na článek

Nissan chce s novým X-Trailem zdvojnásobit evropské prodeje

24 komentářů

dewill
Odvážný cíl s jediným motorem a ještě předokolem 8-s Ačkoliv jsem fanda Nissanu tak jsem na pochybách, protože mi trochu chybí výraznější odlišení od QQ.

Po exteriérové stránce bych klidně uvítal zachování krabicových linií předchozích generací, i když musím říct, že třeba ta khaki barva se mi líbí. O interiéru ani nemluvě, to je skok o několik levelů vzhůru. Konečně snad končí dekáda stříbrných plastů, které přitáhl Renault.
Nove Milla Giri
Predohrab nie je povinnosť, je tam aj 4x4. No chcelo by to ešte aspoň jeden silnejší motor.
Mig_35
nechápu, nerozumím. naftový dvoulitr - aspoň. je to velice pěkné auto, líbí se mi a to mi tahle kategorie vůbec nic neříká.
pelikoš
jo a naftový dvoulitr BUDE :-!
pogo26
Jeden motor je jen teď na začátek prodeje. Ještě přijde biturbo 1.6 dCi a 1.6 TCe.
Mig_35
Jenomže já mluvím aspoň o dvoulitru. Do takové "krávy" přijde aspoň 180-200 koní motor.
pelikoš
je více než o sto kilo lehčí, nežli předchozí generace,zakže ta 1,6 klíďo stačí
Snooob
Nie nestačí...
pelikoš
stačí :-!
Snooob
Očividne nemáš auto podobnej kategórie a hmotnosti...
pelikoš
T31 a jel jsem již s novou generací 😉
tomoooo
😁, >😁 s tym komentarom k vlastnictvu auta mu to nevyslo. 😁. Ale ako sucasny majitel t31 (173k) sa tiez pripajam k negativnemu postoju k 1,6,vjednoducho mi to k tomu nepasuje. Nech si ju ma QQ, ale nie XTR.
pelikoš
díkes, ale jak jsem psal výše, tak dvoulitr bude 😉
pelikoš
pokud je postavíš vedle sebe, tak x-trail je jiný, ale designový směr je fakt povedený.
Fero526
Renault predstavil uz nove male biturbo 1.6 dCi , tak som zvedavy kedy pojde do vyroby vlastne. Som myslel, ze Xtrail by bola prilezitost na premieru. Co som cital tak v novom Traficu je zatial varianta s 88 a 103 KW. Ale pre osobaky asi bude varianta so 118 KW.
pelikoš
to biturbo bude příští rok
donPedro
... se říká. Tedy to Nissanu přejme. Interier vypadá až velmi dobře, v přídi vozu spatřuji jistý prvek severské Saabí elegance (dej mu automobilový PánBůh věčnou slávu), záď vozu však bohužel za zbytkem výrazně pokulhává. Technicky bude jistě na výši. :yes:
pelikoš
souhlas 😉
pelikoš
jasně, že to je reálné, takový brko půjde jako housky na krámě. vytčený cíl a směr je správný, je to vidět na prodejích nové generace qashqaie :yes:
Snooob
Hej, ale Kaškaj nie je X-trail...
diskuter13
presne kaskaj je krpec co si ludia kupuju do mesta. Ja som tiez zvazoval kupu. A novy x-trail sa mi dizajnovo strasne paci. Ale ten motor ? Kym to nebude mat aspon 180 koni, je take auto nepouzitelne. Chcem sa vozit a nie plazit ...
pelikoš
aha,to jsem si nevšiml
topan
Nissan to ma momentalne celkom dobre rozbehnute, ale tazko mu bude byt rovnako uspesnym s novym QQ, novym X-Trail-om a taktiez novym Pulsarom, si myslim.
Idea jedneho motora je skor pohanana europskou maniou CO2 a sankciami pre automobilky ak nebudu splnovat stanovene limity. 2.0 diesel zostal zastupeny 1.6 dCi (downsizing), 2.0 benziny uz nissan taktiez nerobi a 1.6L by bol fajn, ale ten by si chlipol viac aby mohol rozhybat predsa nie tak maly X-Trail a to by zvysilo priemer CO2 europskej produkcie Nissana.
V Rusku sa tym ale nikto netrapi >😁
pelikoš
znovu říkám, že paleta motorů bude mnohem širší, včetně dvoulitrového turbodieselu 😉