Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Auto v červnu vyrobila rekordních 98.000 vozů

20 komentářů

Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
nebezpecnavosa
A z toho vyplývá co ?
Gilgit
velitel mesta bugulmy
Ale ta informace korektní je. Firma Škoda Auto - a tenhle název se používá globálně, na všech trzích - opravdu vyrobila tolik automobilů. Je jedno kde. Škoda Auto nerovná se Mladá Boleslav. Co vám na to přijde špatně?
Gilgit
Daducha
Firma také v prvním pololetí v Číně uvede na trh novou generaci modelu Octavia a Rapid Spaceback...... jelikoz je druhe pololeti tak mam za to ze Skodovka ma novy model neco na bazi DeLorean >😁
holden_holden
z toho vyplyva pouze to ze u dealeru stoji vic aut. schade ma u dealeru neprodanou celou rocni produkci
znechuceny
Kdyby jste si přečetl víc něž nadpis, tak se to dozvíte hned v prvním odstavci 😄
Typhoon
To nic, Gilgit je náš největší bojovník proti nepřesným novinářům a nedávno tu už ten stejný spor řešil.
Jinak Škoda Auto opravdu jede. Například v Chorvatsku, kde jsem teď byl, jsou jejich auta hodně rozšířená, hlavně Oktávky a Rapidy.
Th0r
A já byl zase v Anglii a tam je nikdo nekupuje. Je až za Hyundai a Kia.
[odkaz]

To je ale potupa, pro tak skvělý auto, co tam prej pořád vyhrává jednu cenu za druhou. Nej poměr výkon/cena, nej spokojenost, nej design….

Chorvatsko je slabej trh, cca 400 aut měsíčne. To asi Škodofku moc nevytrhne.
[odkaz]
Typhoon
Co jsem tak vypozoroval, v Chorvatsku jezdí hodně starších aut. Nejspíš recykláty z bazarů. A taky jsem tam viděl několik Renaultů 4. 😄
Jaroslav75
No, kdybyste si prohledl prodejni statistiky (napr. Www.carindustry.eu), vedel byste, ze Skodovka uz hyundai i Kiu v UK predbehla... Ted se dokonce zene do top10
Gilgit
twistedTSD
Tak snad je to myšleno obrazně...
_MT_
Není přeci problém napsat, že bylo vyrobeno 98 tisíc vozů značky Škoda. Nic použitou formulací nezískáš a je nepřesná. Ne že by se z toho střílelo, ale zavání to amatérismem.
Gilgit
Th0r
Ještě prosím každý měsíc podobnou informaci o Hyundai, Toyota, … A snad jeden dotaz, co z této zprávy plyne?
miromen
Ja bych i věděl ale myslim si že tobě to nema cenu psat.
Gvick2
Proč by mělo ze zprávy ČTK něco plynout? Je to prostě informace jako stovky jiných. Tak jako německý, britský, italský, americký, japonský nebo korejský tisk informuje o výsledcích svých značek a jenom sporadicky o cizí značkách, tak je snad logické, že český tisk informuje nejčastěji o výsledcích české značky, tak jako informuje o výsledcích ostatních významnějších českých firem.
Toman01
No tak dá se z toho odvodit třeba to, že ani u Škody, ani jejích dodavatelů akutně nehrozí popouštění, že si nejspíš polepší naše obchodní bilance, příjmy státu... Dost věcí, aby to občana ČR zajímalo a potěšilo.