Novinky
na nemecke pomery; u nas odhadujem zakladnu cenu na opat lokalnych psychologickych 7890 alebo 7990Eur, tzn. okolo 215tis. Kc.
Uz len kvoli neotrlej koncepcii je toto auticko hit roka, ktory sa oplati si nazivo pozriet a minimalne posediet.
Uz len kvoli neotrlej koncepcii je toto auticko hit roka, ktory sa oplati si nazivo pozriet a minimalne posediet.
... však kontrola tlaku v pneumatikách je už pre nové modely povinná rovnako ako ESP a ABS, netreba teda zdôrazňovať ako stupeň výbavy, je to základ.
Pokud se Rencek prodává dobře, okopírují ceníky ze zahraničí (Captur, částečně Clio). Když některý z modulů už nefrčí, tak jej u nás hodně zlevní aby podpořili prodej, na západě zůstává pak dražší, aby si nekazili image. Prostě východní Evropa je pro ně outletová zóna.
Osobně si myslím, že první 1-2 roky budou prodeje skvělé, dál to bude záviset na reakcích novinářů i uživatelů. Ale úplný výprodej bych nečekal, bude to dvojče od smartu, takže to nemůžou prodávat za polovic 😄 a tak do budoucna si myslím, že levný malý autí nechají Dacii a Renault se bude snažit prodávat dráž než doposud.
Osobně si myslím, že první 1-2 roky budou prodeje skvělé, dál to bude záviset na reakcích novinářů i uživatelů. Ale úplný výprodej bych nečekal, bude to dvojče od smartu, takže to nemůžou prodávat za polovic 😄 a tak do budoucna si myslím, že levný malý autí nechají Dacii a Renault se bude snažit prodávat dráž než doposud.
Zprvu jsem myslel, že je to bratříček fiatu 500,základní podoba velká. Ale zatímco fiat se mi nelíbí vůbec, twingo vypadá skvěle. A interiér bomba :yes: :yes:
na západě je vyšší, uvidíme za kolik bude u nás. Každopádně za tento počin má u mě Renault opět palec nahoru, je vidět, že se stále nebojí e😜erimentovat a to mám rád. Překvapilo mě, že má posilovač řízení, doufal jsem že tam nebude když má tak lehký předek. A stále čekám kdy začne Dacia prodávat avizované malé auto na základě odcházející generace Twinga, nějak to utichlo.
Ale s takovouto cenou bohužel operovat u tohoto auta nemůžu. Ceny jsou pro ČR zatím jen orientační, ale v této výši ne. Snad to po nějaké době spadne.
Při naložení týdenního nákupu z Teska se pro českého zákazníka láme chleba....
A za rok zas budem řešit nadprodukci...
Nová auta jsou lehčí, víceměné jednodušší a vždy platí, že nejlevnější materiál je ten, který tam nedáš.