Novinky
Aniž bych chtěl nějak dehonestovat úspěch domácí automobilky, na HP jsou o tom... raz, dva, tři... nadpisy k článkům. Tý brďo. 😐
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
BOJ
>😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
BOJ
>😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
.... když se zatím diskuze k celkem normálnímu tématu skládá pouze z výkřiků pomatence s evidentní duševní poruchou a marných reakcí na něj.
Myslím, že jediné řešení je těchto několik niků zcela ignorovat, včetně palců. Může se stát, že dříve než se toto stvoření konečně ocitne v psychiatrické léčebně, přestane ho bavit vysílat ty své duševní zvratky do světa. ;-\
Myslím, že jediné řešení je těchto několik niků zcela ignorovat, včetně palců. Může se stát, že dříve než se toto stvoření konečně ocitne v psychiatrické léčebně, přestane ho bavit vysílat ty své duševní zvratky do světa. ;-\
Není se ani čemu divit, když má nejchytřejší majitele viz. AutoRevue.cz !!! :yes: :yes: :yes: >😁 >😁 >😁
a to je jen ividviduální dovoz. Kolik se jich mohlo prodat pod ofiko? 120-150? A při zachování Journey (Freemontu) někde kolem tisícovky ročně. >😁
A dalších aspon 400 Chryslerů
A dalších aspon 400 Chryslerů
se fakt začíná prodávat víc. Dneska jsem jel Brno-Zlín a kolik jsem jich viděl mě úplně překvapilo. Z aktuálních hlavně Dustery, Lodgy a Logany MCV. K tomu pár starých Loganů první generace. Strejdy jsem se zase ptal na stav jeho starýho MCV a tvrdí, že zatím žádná porucha. A nový MCV stojí pod 200 tisíc v základu, s klimou a dokonce LPG jen 230 tisíc - tolik se platí za mikroauta v základu. Kufr jako Oktávka a cena třikrát nižší, na to asi češi slyší 😄
co nejakej bondovskej ASTON to už má dnes KDEJAKÝ SAMURAJ
nebo
FÉRKO má zas kdejaký HOKEJISTA
MASERATI kdejaký politický autsajdr
a
vo fujtajks OKTÁVII TSI DÍZL ani nemluvě
ale mít dneska takovou TESLA MODEL S [odkaz] [odkaz] [odkaz] - to je osobní hrdost, zodpovědnost a národní cnost !! 40řiceti opravdových čechů [odkaz] [odkaz] kterým na vlastní zemi opravdu záleží !!
VIVÁÁÁ LAS TESLA´S a FUJTAJKSDÍZL [odkaz]
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
jednu maj v Brně, jednu v Praze kšefťáci
v osovním vlastnictví to je 07/2014 už přez 30 kusů TESLA MODEL S a pár Roadsterů v ČR 😉
ty nemáš? to nic CO NENÍ MŮŽE BÝT 😄
Už jsi vylezl ze základky? Asi ne ale zopakovat si pár nižších tříd by Ti jen prospělo.
Ježiš kam až lidská blbost může dospět ....
Ježiš kam až lidská ZAPRODANOST může dospět ....
POMOCT SI OBČANE MUSÍŠ SÁM 😉 A AŽ PADNE SOCIK VEŘEJNÝHO ZDRAVOTNICTVÍ, KAŽDÝ MLADÝ PAKO POZNÁ ZAČ JE TOHO LOKET. SAMOZŘEJMĚ ŽE TO ODNESOU I TI NEVINNÍ, TO JE HOLT VÁLKA 😉
150tý, dcera mi koupila TESLA MODEL S a jezdím nastřídačku😒br />
1) TESLA MODEL S
2) BMW 520i
3) na kole
4) na bruslích
5) na lyžích
6 na jachtě
7) na skůtru
😄 ECčkem vlakem!!