Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Český trh v pololetí 2014: Skokany jsou Maserati, Dacia a Škoda Auto

38 komentářů

Kharl.ANTIDIESEL
jj
co nejakej bondovskej ASTON to už má dnes KDEJAKÝ SAMURAJ
nebo
FÉRKO má zas kdejaký HOKEJISTA
MASERATI kdejaký politický autsajdr
a
vo fujtajks OKTÁVII TSI DÍZL ani nemluvě

ale mít dneska takovou TESLA MODEL S [odkaz] [odkaz] [odkaz] - to je osobní hrdost, zodpovědnost a národní cnost !! 40řiceti opravdových čechů [odkaz] [odkaz] kterým na vlastní zemi opravdu záleží !!

VIVÁÁÁ LAS TESLA´S a FUJTAJKSDÍZL [odkaz]

>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
webpaja
Co to plácáš chlapče? 40 kusů nakoupili nějací prodejci všeho možnýho. O vlastenectví si ty osobně můžeš nechat jen zdát 😉
Kharl.ANTIDIESEL
ee
jednu maj v Brně, jednu v Praze kšefťáci
v osovním vlastnictví to je 07/2014 už přez 30 kusů TESLA MODEL S a pár Roadsterů v ČR 😉

ty nemáš? to nic CO NENÍ MŮŽE BÝT 😄
webpaja
Ty nemáš, brepto 😉 ...ale story o daru o dcery byla hezká 😄
Kharl.ANTIDIESEL
no já znám tu tvoji historku jj, každej den po ránu se jí zasměju >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
webpaja
...rozdvojená osobnost? To je fajn, když si popovídáš sám se sebou 😄
WinDiesel
A ty brzo dostaneš PŘEZ *, hochu nebo děvče nebo cojsivlastnězač.

Už jsi vylezl ze základky? Asi ne ale zopakovat si pár nižších tříd by Ti jen prospělo.
Kharl.ANTIDIESEL
proč myslíš? že bych měl právě já NĚCO dostat, jako od tebe?? A CO MI DÁŠ? 😄
dolfi
Ho.no! >😁
fOE
Nechapu co te furt vede k tomu vest tyto nesmyslne debaty? >😁 Nebo jen nejaka kratochvile v pracovnim dnu? 😄
dolfi
Něco si šlehl, jiné vysvětlení není... 😉
Kharl.ANTIDIESEL
ale je jen musíš víc přemýšlet 😉
WinDiesel
..... to by byl velký přínos pro svět ....
Ježiš kam až lidská blbost může dospět ....
Kharl.ANTIDIESEL
.... to by byl velký PRŮŠVIH pro svět ... [odkaz]
Ježiš kam až lidská ZAPRODANOST může dospět ....
webpaja
...je zajímavý, že sám jsi definicí ZAPRODANOSTi 😄
Kharl.ANTIDIESEL
jaks na tu kravovinu přišel?? 😄
The Spešl Uan
OMG, když spolu bojují WINdiesel a Antidiesel, tak to může dopadnout jen urážkami a posíláním zpět do školky. Ach, kam se to jenom česká hrdost (o které se pan ANTI myslí, že se projevuje kupováním těch předražených Hoven) dostala???!! Blaničtí rytíři pomozte, tady jde o kejhák!!!
Kharl.ANTIDIESEL
BLANIČTÍ RYTÍŘI TI PRDLAJS POMŮŽOU STEJNAK JAKO TI V PARLAMENTU

POMOCT SI OBČANE MUSÍŠ SÁM 😉 A AŽ PADNE SOCIK VEŘEJNÝHO ZDRAVOTNICTVÍ, KAŽDÝ MLADÝ PAKO POZNÁ ZAČ JE TOHO LOKET. SAMOZŘEJMĚ ŽE TO ODNESOU I TI NEVINNÍ, TO JE HOLT VÁLKA 😉
dolfi
Už to nehul! >😒]
Kharl.ANTIDIESEL
máš ošklivou fotku, a pokud s tebou vážně cloumá demence, ujž nepiš >😒]
Martin911Turbo
Nějaká Tesla, ale 3 kusy hybridního Porsche 918 Spyder tomu říkám vlastenectví! :yes:
Martin911Turbo
Kharl.ANTIDIESEL: by mě zajímalo v čem jezdíš >😁 >😁 >😁
webpaja
Spíš na čem... Tohle je typická ukázka zakomplexovanosti 😉
Kharl.ANTIDIESEL
po
150tý, dcera mi koupila TESLA MODEL S a jezdím nastřídačku😒br />
1) TESLA MODEL S
2) BMW 520i
3) na kole
4) na bruslích
5) na lyžích
6 na jachtě
7) na skůtru
😄 ECčkem vlakem!!
šmoula nešika
Aniž bych chtěl nějak dehonestovat úspěch domácí automobilky, na HP jsou o tom... raz, dva, tři... nadpisy k článkům. Tý brďo. 😐
Kharl.ANTIDIESEL
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
BOJ
>😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
dolfi
Tobě! ;-\
Kharl.ANTIDIESEL
no tak to strč hlavu k výfuku a možná pochopíš
gil54
.... když se zatím diskuze k celkem normálnímu tématu skládá pouze z výkřiků pomatence s evidentní duševní poruchou a marných reakcí na něj.

Myslím, že jediné řešení je těchto několik niků zcela ignorovat, včetně palců. Může se stát, že dříve než se toto stvoření konečně ocitne v psychiatrické léčebně, přestane ho bavit vysílat ty své duševní zvratky do světa. ;-\
maros
Přesně tak :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
maros
Faktům říkáš zvratky 😲
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Drevokocůr
Není se ani čemu divit, když má nejchytřejší majitele viz. AutoRevue.cz !!! :yes: :yes: :yes: >😁 >😁 >😁
dolfi
Spíše "Simply Stupid"! :-!
Anonym
a to je jen ividviduální dovoz. Kolik se jich mohlo prodat pod ofiko? 120-150? A při zachování Journey (Freemontu) někde kolem tisícovky ročně. >😁

A dalších aspon 400 Chryslerů
webpaja
...já ti poradím, místo vypisování všech možných kdyby vem peníze, zařiď si zastoupení pro ČR. Pokud tomu tak věříš, pak věz, že 1400 aut co tu vypisuješ dokola tě musí uživit.
megacruiser
se fakt začíná prodávat víc. Dneska jsem jel Brno-Zlín a kolik jsem jich viděl mě úplně překvapilo. Z aktuálních hlavně Dustery, Lodgy a Logany MCV. K tomu pár starých Loganů první generace. Strejdy jsem se zase ptal na stav jeho starýho MCV a tvrdí, že zatím žádná porucha. A nový MCV stojí pod 200 tisíc v základu, s klimou a dokonce LPG jen 230 tisíc - tolik se platí za mikroauta v základu. Kufr jako Oktávka a cena třikrát nižší, na to asi češi slyší 😄