Novinky
Som sklamany z hodnoty zrychlenia v pripade pouziteho diesla. Mozno je tato hodnota nepodstatna, ale napriek tomu je na tom konkurenicia lepsie (RAV4, X3, Outlander,...). Hlavne s takym vykonom.
Jsem malinko zklamanej taky, ale ber to tak, ze to je svym zpusobem okrajovej motor, vynucenej nesmyslnou diesel manii nekterych paprdu z Evropy, pro tuhle v benzinu vyjimecnou a nadupanou stihacku... 😉
to ma trochu tiez zaskocilo, no na vine asi nebude ten motor, ale skor prevodovka 8-s ktora asi nebola pre diesel odstupnovana... Taky Outik s mensim vykonom ho na semafore necha jedna radost...
No dufajme, ze po tohtorocnom prepade "poptavky" po CX-7 to MZR-CD zachrai.
No dufajme, ze po tohtorocnom prepade "poptavky" po CX-7 to MZR-CD zachrai.
musim souhlasit. cekal sem zrychleni pod hranici 10 sec a maximalku nad 200. tohle mi prijde jak santa fe v dieslu a to je proste lenoch. taky se mohli trochu vybicovat, kdyz uz ten diesel tak dlouho chybel...
To snizeni vykonu taky nechapu, kdyz nedavno psali, ze ta jejich 2.2 umi i 138 kw. Proc to tam nedali v tomhle vykonu? To vi asi jen oni, ale je to skoda... 8-s
Tak bych řekl, že oproti původnímu provedení se jedná o pořádnou "pecku". Vše, v čem bylo cítit trochu zaváhání, je odstraněno a vylepšeno. Jenom jeden detail ještě zůstal, kromě cen, neobjasněn: a co volant, pořád výškově nestavitelný? Řidiči výšky nad 180cm mohou přetrvávat částečně problémy s posedem. Aspoň tak jsem to vnímal já.
Vyskove nastavitelny 😄 ale asi podelne nenastavitelny 😒
Jinak jak turbo nerad tak ten benzin je moc povedeny. Mam ale problemy s dieselama obecne ale zivot je otazkou priorit kazdy mame rad neco jine 😄
Jinak jak turbo nerad tak ten benzin je moc povedeny. Mam ale problemy s dieselama obecne ale zivot je otazkou priorit kazdy mame rad neco jine 😄
na rozdíl od zmršené 3 je nyní 7 opět kadidát na vysoké prodeje. Nabízený dehet bude optimum.
Tak ja jako majitel stavajici verze muzu po shlednuti tech fotek s klidem rici, ze se facelift docela povedl a mile me prekvapil. :yes: 😲 Po prvnich nemasnych, neslanych fotkach z Kanady je tady nadmiru jasne, ze se bude jednat o velmi zdarily facelift a snad, pokud to neprezenou s cenou i dalsi prodejni uspech. Zda se, ze se zapracovalo i na vybavach tak, jak bych to chtel mit jiz u stavajici verze a to je vice nez dobra zprava... :yes: Moznost doobjednat 19' kola - WOW, to bych si teda nechal libit! Uz i stavajici 18' jsou dostacujici a 19' to jeste vice zatraktivni. Myslim, ze kdo koupi, tak nebude litovat. :yes: Muzu jen a jen doporucit. 😉
Jakoze ja kdybych si vybiral, tak taky sahnu po CX-7 s DISIckem, ale ruku na srdce, CRV je uvnitr prostornejsi a s jeho aktualni cenou...holt nasinec hledi hlavne na to (a je to videt v prodejich)
No konečně, naftová motorizace je pro SUV nutnost a Mazdě citelně chyběla. Samozřejmě to nebude žádná raketa... ale kdo chce závodit a má všech pět pohromadě, nekoupí si SUV. Dá se čekat podobný efekt jako u Subaru, diesel přiláká nový okruh zájemců, pro který byla dosud vysoká spotřeba benzínu nepřijatelná.
Nechapu proc snizili vykon,vzdyt v 6 ma 136KW.Ty hodnoty zrychleni jsou teda zklamani.Ted mi to prijde jak Benzin(raketa)diesel(snek).Pokud bych si mohl vybrat,moje volba by byla benzin.
Tot otazka. Odpoved se mozna skryva v tom, ze 136kW verze ma dost upravenou turbinu narozdil od tech dvou slabsich (vice podrobnosti se doctes v clanku tady na auto.cz) a CX-7 prece jen vazi o bratru dobrych 400kg vice..kdovi, no (inzenyri v Mazde vi >😁 , pisni jim liebesbrief :-! )
To snížení výkonu se dělává mj. pro prodloužení průběhu křivky točivého momentu ve svém maximu (zde 400Nm), a to z důvodu vyšší pohotovostní hmotnosti (tudíž i maximální), možností přenosu sil systému 4x4 ap. Každopádně, jestli je zde pro někoho měřítkem kvalit hodnota zrychlení z 0 na 100km/h, tak je to z mého pohledu, řečeno slušně, hůř pochopitelné.
Presne tak ako to napisal deolator, Ono nemozes pozerat na to, kolko kW ma 6-tka, lebo pred tebou stoji uplne ine auto!!! Je tazsie a hlavne je to tak "trochu" SUV tak musi byt naladene na lepsi priebeh kroutaku, ved ono to sem-tam ma tahat aj prives a tak... Casto vidim CX-7 s boxom a na privese vodny skuter...
Uz pul roku cekam na naftu a kdyz to vypada ze bude, tak jsem na vazkach, zda si tohle auto koupit, prece jenom jsem za toho pul roku prosel par aut a tak nevim. Prochazel jsem Q5, XC60 ale tam vsude mne drti cena a mazda se mi zda hezci.
Mozes rozmyslat, porovnavat, dufat...no konecny vyber bude az zvezenie. Jazdil si ine, prejazdis aj toto a uvidis, ci to nechas v autosalone a uz sa za nou ani neotocis, alebo prifrcis domov na CX-7 a budes mat v * to, ze Q5 ta necha na semafore...
Q5, XC60 su :yes: auta, no su uz premiove a za to si treba zaplatit. CX-7 svojou cenou a pojatim nema vlastne priameho konkurenta...
Q5, XC60 su :yes: auta, no su uz premiove a za to si treba zaplatit. CX-7 svojou cenou a pojatim nema vlastne priameho konkurenta...
Tak to je zase pul roku az rok bez auta, protoze první auto na ropu tady bude tak nejak v srpnu a kdyz objednas, tak za 3-4 mesice si pro nej zajdes, to se z toho asi picnu anebo zmenim taktiku a podivam se jinde
Kolko ti zerie tvoja CX-7?? som zvedavi!! daj priemerku, mesto ma nezajima az tak extremne...
PS: nespomenul si ze je vyberava a papka len drahu 98-cku 8-s
jinak to zhruba odpovida ja tomu dal trosku kolel pres zimu a mel jsem 17L ve meste... ale jinak tez uz jsem ujel na okrskskach plnou nadrz a cca 9L,ale to je nuda jak cyp
S tym bendzinom jasne, len to tak preferuju, moja tiez ma papat 98-cku a ma dietu takmer vzdy...tych 95 jej staci, netreba ju rozmaznavat. :-!