Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Lubos.1
Som sklamany z hodnoty zrychlenia v pripade pouziteho diesla. Mozno je tato hodnota nepodstatna, ale napriek tomu je na tom konkurenicia lepsie (RAV4, X3, Outlander,...). Hlavne s takym vykonom.
Jsem malinko zklamanej taky, ale ber to tak, ze to je svym zpusobem okrajovej motor, vynucenej nesmyslnou diesel manii nekterych paprdu z Evropy, pro tuhle v benzinu vyjimecnou a nadupanou stihacku... 😉
to ma trochu tiez zaskocilo, no na vine asi nebude ten motor, ale skor prevodovka 8-s ktora asi nebola pre diesel odstupnovana... Taky Outik s mensim vykonom ho na semafore necha jedna radost...
No dufajme, ze po tohtorocnom prepade "poptavky" po CX-7 to MZR-CD zachrai.
No dufajme, ze po tohtorocnom prepade "poptavky" po CX-7 to MZR-CD zachrai.
musim souhlasit. cekal sem zrychleni pod hranici 10 sec a maximalku nad 200. tohle mi prijde jak santa fe v dieslu a to je proste lenoch. taky se mohli trochu vybicovat, kdyz uz ten diesel tak dlouho chybel...
To snizeni vykonu taky nechapu, kdyz nedavno psali, ze ta jejich 2.2 umi i 138 kw. Proc to tam nedali v tomhle vykonu? To vi asi jen oni, ale je to skoda... 8-s
kdo vi, treba kvuli spolehlivosti. treba to nechteli hnat zbytecne nahoru. bohuzel po benzinove verzi mi tohle prijde jako takové hodně líné dvojče...
deolator
Tak bych řekl, že oproti původnímu provedení se jedná o pořádnou "pecku". Vše, v čem bylo cítit trochu zaváhání, je odstraněno a vylepšeno. Jenom jeden detail ještě zůstal, kromě cen, neobjasněn: a co volant, pořád výškově nestavitelný? Řidiči výšky nad 180cm mohou přetrvávat částečně problémy s posedem. Aspoň tak jsem to vnímal já.
Vyskove nastavitelny 😄 ale asi podelne nenastavitelny 😒
Jinak jak turbo nerad tak ten benzin je moc povedeny. Mam ale problemy s dieselama obecne ale zivot je otazkou priorit kazdy mame rad neco jine 😄
Jinak jak turbo nerad tak ten benzin je moc povedeny. Mam ale problemy s dieselama obecne ale zivot je otazkou priorit kazdy mame rad neco jine 😄
Ham.
na rozdíl od zmršené 3 je nyní 7 opět kadidát na vysoké prodeje. Nabízený dehet bude optimum.
Ghostyx
Tak ja jako majitel stavajici verze muzu po shlednuti tech fotek s klidem rici, ze se facelift docela povedl a mile me prekvapil. :yes: 😲 Po prvnich nemasnych, neslanych fotkach z Kanady je tady nadmiru jasne, ze se bude jednat o velmi zdarily facelift a snad, pokud to neprezenou s cenou i dalsi prodejni uspech. Zda se, ze se zapracovalo i na vybavach tak, jak bych to chtel mit jiz u stavajici verze a to je vice nez dobra zprava... :yes: Moznost doobjednat 19' kola - WOW, to bych si teda nechal libit! Uz i stavajici 18' jsou dostacujici a 19' to jeste vice zatraktivni. Myslim, ze kdo koupi, tak nebude litovat. :yes: Muzu jen a jen doporucit. 😉
Jakoze ja kdybych si vybiral, tak taky sahnu po CX-7 s DISIckem, ale ruku na srdce, CRV je uvnitr prostornejsi a s jeho aktualni cenou...holt nasinec hledi hlavne na to (a je to videt v prodejich)
Emel
No konečně, naftová motorizace je pro SUV nutnost a Mazdě citelně chyběla. Samozřejmě to nebude žádná raketa... ale kdo chce závodit a má všech pět pohromadě, nekoupí si SUV. Dá se čekat podobný efekt jako u Subaru, diesel přiláká nový okruh zájemců, pro který byla dosud vysoká spotřeba benzínu nepřijatelná.
Mates29
Nechapu proc snizili vykon,vzdyt v 6 ma 136KW.Ty hodnoty zrychleni jsou teda zklamani.Ted mi to prijde jak Benzin(raketa)diesel(snek).Pokud bych si mohl vybrat,moje volba by byla benzin.
Tot otazka. Odpoved se mozna skryva v tom, ze 136kW verze ma dost upravenou turbinu narozdil od tech dvou slabsich (vice podrobnosti se doctes v clanku tady na auto.cz) a CX-7 prece jen vazi o bratru dobrych 400kg vice..kdovi, no (inzenyri v Mazde vi >😁 , pisni jim liebesbrief :-! )
To snížení výkonu se dělává mj. pro prodloužení průběhu křivky točivého momentu ve svém maximu (zde 400Nm), a to z důvodu vyšší pohotovostní hmotnosti (tudíž i maximální), možností přenosu sil systému 4x4 ap. Každopádně, jestli je zde pro někoho měřítkem kvalit hodnota zrychlení z 0 na 100km/h, tak je to z mého pohledu, řečeno slušně, hůř pochopitelné.
Presne tak ako to napisal deolator, Ono nemozes pozerat na to, kolko kW ma 6-tka, lebo pred tebou stoji uplne ine auto!!! Je tazsie a hlavne je to tak "trochu" SUV tak musi byt naladene na lepsi priebeh kroutaku, ved ono to sem-tam ma tahat aj prives a tak... Casto vidim CX-7 s boxom a na privese vodny skuter...
Uz pul roku cekam na naftu a kdyz to vypada ze bude, tak jsem na vazkach, zda si tohle auto koupit, prece jenom jsem za toho pul roku prosel par aut a tak nevim. Prochazel jsem Q5, XC60 ale tam vsude mne drti cena a mazda se mi zda hezci.
Mozes rozmyslat, porovnavat, dufat...no konecny vyber bude az zvezenie. Jazdil si ine, prejazdis aj toto a uvidis, ci to nechas v autosalone a uz sa za nou ani neotocis, alebo prifrcis domov na CX-7 a budes mat v * to, ze Q5 ta necha na semafore...
Q5, XC60 su :yes: auta, no su uz premiove a za to si treba zaplatit. CX-7 svojou cenou a pojatim nema vlastne priameho konkurenta...
Q5, XC60 su :yes: auta, no su uz premiove a za to si treba zaplatit. CX-7 svojou cenou a pojatim nema vlastne priameho konkurenta...
Tak to je zase pul roku az rok bez auta, protoze první auto na ropu tady bude tak nejak v srpnu a kdyz objednas, tak za 3-4 mesice si pro nej zajdes, to se z toho asi picnu anebo zmenim taktiku a podivam se jinde
Kolko ti zerie tvoja CX-7?? som zvedavi!! daj priemerku, mesto ma nezajima az tak extremne...
PS: nespomenul si ze je vyberava a papka len drahu 98-cku 8-s
jinak to zhruba odpovida ja tomu dal trosku kolel pres zimu a mel jsem 17L ve meste... ale jinak tez uz jsem ujel na okrskskach plnou nadrz a cca 9L,ale to je nuda jak cyp
S tym bendzinom jasne, len to tak preferuju, moja tiez ma papat 98-cku a ma dietu takmer vzdy...tych 95 jej staci, netreba ju rozmaznavat. :-!