Ekonomika
Není to tak dávno, co jsem myslel, že z tria A7 vs. CLS vs. 6 GC tahá prvně jmenovaný za ten zdaleka nejkratší konec, dnes ovšem obracím a pořadí je A7, 6 GC a pak CLS. Profil dokonalý [odkaz] :yes:
je pěkná, zatím asi pocitově nejlepší sedačky v kterých sem byl, vepředu mi přijdou lepší než nový "esko", pěkný autí :yes:
Sedačky v esku jsou typu lenoška, v A7 jsou spíš sportovně pojaté, tohle bych nesrovnával. 😉
mam podobny nazor..... prve CLS je dodnes nedostizne... ale zo sucasnej trojice je A7 jasny dizajnoy vitaz :yes: mas pravdu
Taky mi A7 ve voku dozrává, facelift s vylepšenou optikou ještě pomohl, plus hranaté výfuky, jedině pohled čistě z profilu není úplně na jedničku, ale A7 zraje, u mně je z hlediska designu jedničkou sice stále 6GC, ale ta těží z toho, že je to sedan, což je zas minus z hlediska praktičnosti. CLS jako poslední neasijský mercedes designově funguje, i když upadlá záď už tak nějak nefrčí, navíc u něj facelift zabil interier tím tabletem, vevnitř na oba konkurenty ztrácí hrubě. 😉
GC je překrásný, A7 o lepší předek proti CLS, který má tyranosauří vzhled čumáku se světly a možná o ždibíček lepší zadeček než A7.
6GC, CLS, pak dlouho nic.... a az pak nekde A7 (samozrejme az za A6). Zad tohoto auta je pro me oda na "nezadarilo se", proste vsechno spatne. Osobni nazor 😉
No vidíš, já bych řekl něco podobného, jen bych vyměnil "6GC" za "A7". Sice si neodvážím říct, že 6GC je daleko za konkurencí, nicméně ta část o zádi mi právě na něj sedí.
ale dnes ked vidim chameleonske gran coupe od bmw a barokove pompezne CLS tak musim povedat nieco co mozno uz davno som nepovedal.... audi A7 vyzera jednoznacne najlepsie z tejto trojice, tu nie je o com... :yes😒br />
klobuk dole pred A7, dokonaly bocny profil :yes: , ziadna rozplacnutost bmw ani pohrebak ako cls shootingbrake ..... dokonale linie, ta elegantna stihlost a sucasna technokratickost dizajnu A7 drti konkurenciu doslova na prach :yes:
klobuk dole pred A7, dokonaly bocny profil :yes: , ziadna rozplacnutost bmw ani pohrebak ako cls shootingbrake ..... dokonale linie, ta elegantna stihlost a sucasna technokratickost dizajnu A7 drti konkurenciu doslova na prach :yes:
Čas prokázal, že AUDI umí. Ono totiž nejde o efektní, samoúčelný design, v základní esenci si lze s designérem dokonce notovat v tom, že umí vyhmátnout přesně to, co dělá auto autem, resp. "dělo dělem". Pro mne je stále sice v bočním pohledu záď přespříliš zatěžkaná, avšak tahle pihyčka na kráse nemůže přebít to hlavní - auto má klasu, auto má dokonalou, suverénní, osobitou a sebejistou prémiovou klasu.
Kopulace naživo pak odhalí veškeré designové finesy, umocněné navíc decentní modernizací. Model je uhrančivý a ostře se zařezává do všech prémiových srdcí jezdců s dokonalou životní orientací. Krása ásedmičky tkví tedy v absolutní harmonii formy s obsahem a obsahu s formou. Auto překračuje silniční hranice a velmi sebejistě vstupuje do společenských konsekvencí, a to nejen v rovině vkusu, nýbrž v komplexním významu auta jako uměleckého, společenského fenoménu (též) tohoto století.
Jistě s vysokou mírou pravdivosti lze na model A7 užít známý slogan: AUDI A7 buďto vlastníš, nebo po něm toužíš, Jiná alternativa vlastně ani nemůže existovat...
BRAVO AUDI :yes: :-! [odkaz]
Kopulace naživo pak odhalí veškeré designové finesy, umocněné navíc decentní modernizací. Model je uhrančivý a ostře se zařezává do všech prémiových srdcí jezdců s dokonalou životní orientací. Krása ásedmičky tkví tedy v absolutní harmonii formy s obsahem a obsahu s formou. Auto překračuje silniční hranice a velmi sebejistě vstupuje do společenských konsekvencí, a to nejen v rovině vkusu, nýbrž v komplexním významu auta jako uměleckého, společenského fenoménu (též) tohoto století.
Jistě s vysokou mírou pravdivosti lze na model A7 užít známý slogan: AUDI A7 buďto vlastníš, nebo po něm toužíš, Jiná alternativa vlastně ani nemůže existovat...
BRAVO AUDI :yes: :-! [odkaz]
...já bych s tou kopulací tak nespěchal, výfuky jsou placatý a hranatý... Výsledek by mohl být jaksi kachní, takový, jak na mě působí záď A7.
Jinak je totiž vsjo v parjadke 😄
Jinak je totiž vsjo v parjadke 😄
[odkaz] Nedovedu si představit, že by na přespříliš zatěžkané zádi bylo cokoliv pozměněno, je to dokonalé 😄
amen, snad jen pro ujasnění absolutních a objektivních veličin😒br />
[odkaz]
snad přece jen zvolit jiná kola😒br /> [odkaz]
:yes:
snad přece jen zvolit jiná kola😒br /> [odkaz]
:yes:
Jo vypadá to dobře. S tím souhlasím. Ale ze všech Audi od r.v.2006, jsem si na tohle musel zvykat nejdéle. A to jsem fanda této značky, tělem a duší. Obsazením garáže také - Q7, Q5 , A5
Vážení,
promiňte mi mou neznalost označení převodovek v rámci koncernu.
V článku se píše, že A7 dostane 7st. S-tronic a dále 8st. Tiptronic. S-tronic je označení pro DSG používané u méně prémiových značek skupiny VW?
Co je to ten Tiptronic?
promiňte mi mou neznalost označení převodovek v rámci koncernu.
V článku se píše, že A7 dostane 7st. S-tronic a dále 8st. Tiptronic. S-tronic je označení pro DSG používané u méně prémiových značek skupiny VW?
Co je to ten Tiptronic?
S tronic je dvouspojková převodovka (jiná než u menších aut, mimo Audi ji snad nikdo nepoužívá; DL501), tiptronic je HDM (ZF 8HP). Označení se vztahuje na druh převodovky (ještě mají multitronic = CVT a R tronic = robotizovaná), ne na konkrétní model (tedy S tronic v A3 je DQ200/ DQ250, stejně jako v Golfu).
[odkaz]