Ekonomika
fOE
2
6GC, CLS, pak dlouho nic.... a az pak nekde A7 (samozrejme az za A6). Zad tohoto auta je pro me oda na "nezadarilo se", proste vsechno spatne. Osobni nazor 😉
Přejít do diskuze
Ptal jsem se vcera pod jinym clankem, zeptam se i zde: do mesta na litacky by jste taky brali diesel? 😄
6ti válec se spotřebou 4,7 litru?? Škoda, že není v Passatu...tam bych bral jakýkoliv 6tiválec.
Čas prokázal, že AUDI umí. Ono totiž nejde o efektní, samoúčelný design, v základní esenci si lze s designérem dokonce notovat v tom, že umí vyhmátnout přesně to, co dělá auto autem, resp. "dělo dělem". Pro mne je stále sice v bočním pohledu záď přespříliš zatěžkaná, avšak tahle pihyčka na kráse nemůže přebít to hlavní - auto má klasu, auto má dokonalou, suverénní, osobitou a sebejistou prémiovou klasu.
Kopulace naživo pak odhalí veškeré designové finesy, umocněné navíc decentní modernizací. Model je uhrančivý a ostře se zařezává do všech prémiových srdcí jezdců s dokonalou životní orientací. Krása ásedmičky tkví tedy v absolutní harmonii formy s obsahem a obsahu s formou. Auto překračuje silniční hranice a velmi sebejistě vstupuje do společenských konsekvencí, a to nejen v rovině vkusu, nýbrž v komplexním významu auta jako uměleckého, společenského fenoménu (též) tohoto století.
Jistě s vysokou mírou pravdivosti lze na model A7 užít známý slogan: AUDI A7 buďto vlastníš, nebo po něm toužíš, Jiná alternativa vlastně ani nemůže existovat...
BRAVO AUDI :yes: :-! [odkaz]
Kopulace naživo pak odhalí veškeré designové finesy, umocněné navíc decentní modernizací. Model je uhrančivý a ostře se zařezává do všech prémiových srdcí jezdců s dokonalou životní orientací. Krása ásedmičky tkví tedy v absolutní harmonii formy s obsahem a obsahu s formou. Auto překračuje silniční hranice a velmi sebejistě vstupuje do společenských konsekvencí, a to nejen v rovině vkusu, nýbrž v komplexním významu auta jako uměleckého, společenského fenoménu (též) tohoto století.
Jistě s vysokou mírou pravdivosti lze na model A7 užít známý slogan: AUDI A7 buďto vlastníš, nebo po něm toužíš, Jiná alternativa vlastně ani nemůže existovat...
BRAVO AUDI :yes: :-! [odkaz]
S-tronic je podobná DSG v principu, ale dokáže přenést větší krouťák. Nejsem si teď jistej, jestli neni upravená jenom pro podélně uložený motory na rozdíl od DSG. Úprava bude jistě i ve sladění s quattrem (x haldex). Takže určitě to není totéž.
S tronic je dvouspojková převodovka (jiná než u menších aut, mimo Audi ji snad nikdo nepoužívá; DL501), tiptronic je HDM (ZF 8HP). Označení se vztahuje na druh převodovky (ještě mají multitronic = CVT a R tronic = robotizovaná), ne na konkrétní model (tedy S tronic v A3 je DQ200/ DQ250, stejně jako v Golfu).
Vážení,
promiňte mi mou neznalost označení převodovek v rámci koncernu.
V článku se píše, že A7 dostane 7st. S-tronic a dále 8st. Tiptronic. S-tronic je označení pro DSG používané u méně prémiových značek skupiny VW?
Co je to ten Tiptronic?
promiňte mi mou neznalost označení převodovek v rámci koncernu.
V článku se píše, že A7 dostane 7st. S-tronic a dále 8st. Tiptronic. S-tronic je označení pro DSG používané u méně prémiových značek skupiny VW?
Co je to ten Tiptronic?
Tak zatim nema, ale kdyz je jiste ze prijde tak bych to nejak neresil. Ona premie ty motory pousti postupne docela casto. Jen skoda chybejiciho naftoveho vicevalce.
kopulace žene automobilový slovník do nových sfér, tohle mě dokáže vždycky v dobrém pobavit :yes:
Já jen, že je to škoda, že ho mají k dispozici a nedají ho tam...byla by to pro Passat i konkurenční výhoda. A nejlepší možná motorizace :yes:
Sedačky v esku jsou typu lenoška, v A7 jsou spíš sportovně pojaté, tohle bych nesrovnával. 😉
mam podobny nazor..... prve CLS je dodnes nedostizne... ale zo sucasnej trojice je A7 jasny dizajnoy vitaz :yes: mas pravdu
Není to tak dávno, co jsem myslel, že z tria A7 vs. CLS vs. 6 GC tahá prvně jmenovaný za ten zdaleka nejkratší konec, dnes ovšem obracím a pořadí je A7, 6 GC a pak CLS. Profil dokonalý [odkaz] :yes:
S-line paket napraví, co základní verzi nesedí.
Záď je pořád trošku těžší na pohled, to ano, ale jinak, poté, co MB "zprznil" CLS, a BMW selhalo na předku 6GC, je to první Audi, které bych vzhledově postavil nad D3 konkurenci.
Záď je pořád trošku těžší na pohled, to ano, ale jinak, poté, co MB "zprznil" CLS, a BMW selhalo na předku 6GC, je to první Audi, které bych vzhledově postavil nad D3 konkurenci.
amen, snad jen pro ujasnění absolutních a objektivních veličin😒br />
[odkaz]
snad přece jen zvolit jiná kola😒br /> [odkaz]
:yes:
snad přece jen zvolit jiná kola😒br /> [odkaz]
:yes:
Na a7 mi přijde nejvíc rajcovní právě boční profil. A u meďoura se mi ten "přiznaný" tablet líbí víc než některé zabudované nebo vysouvací obrazovky 😄 docela pravidelně chodím kolem 6GC a A7, bávo není špatné, ale u té audiny si vždy řeknu, že je úplně boží.
Nevím, když bych porovnal cenu dřívějších passatů (kterou nevím) s motorem 2,5 TDI 132 kW 4motion, jak by ta cena vypadala na dnešní poměry...a nemyslím, že byla levná a také se jich prodalo celkem dost. Kdyby při návrhu modelu počítali i s V6, tak by se tam vlézt musel.
No vidíš, já bych řekl něco podobného, jen bych vyměnil "6GC" za "A7". Sice si neodvážím říct, že 6GC je daleko za konkurencí, nicméně ta část o zádi mi právě na něj sedí.
U mne tedy stále 6GC, kde miluji dokonalou auto siluetu. U A7 i CLS se pořád nějak nedokážu popasovat se zadními partiemi. 😉
GC je překrásný, A7 o lepší předek proti CLS, který má tyranosauří vzhled čumáku se světly a možná o ždibíček lepší zadeček než A7.
...já bych s tou kopulací tak nespěchal, výfuky jsou placatý a hranatý... Výsledek by mohl být jaksi kachní, takový, jak na mě působí záď A7.
Jinak je totiž vsjo v parjadke 😄
Jinak je totiž vsjo v parjadke 😄
Jo vypadá to dobře. S tím souhlasím. Ale ze všech Audi od r.v.2006, jsem si na tohle musel zvykat nejdéle. A to jsem fanda této značky, tělem a duší. Obsazením garáže také - Q7, Q5 , A5
tak pocity srovnávat můžu😊 byly to ty příplatkový - nevím jestli ortopedický, ale dala se prodlužovat velikost sedáku -a7
[odkaz] Nedovedu si představit, že by na přespříliš zatěžkané zádi bylo cokoliv pozměněno, je to dokonalé 😄
Taky jsem s tím dlouho bojoval, u audiny to byl nejdřív vysloveně odpor, teď už to na mě funguje správně 😄
je pěkná, zatím asi pocitově nejlepší sedačky v kterých sem byl, vepředu mi přijdou lepší než nový "esko", pěkný autí :yes:
mám terajši 150 kW a spotreba do 5l medzimesto je naozaj reálna, trasa cez mestá, okresky, po dialnici - 140/150 okolo 1000km, 6,5L 😄
Taky mi A7 ve voku dozrává, facelift s vylepšenou optikou ještě pomohl, plus hranaté výfuky, jedině pohled čistě z profilu není úplně na jedničku, ale A7 zraje, u mně je z hlediska designu jedničkou sice stále 6GC, ale ta těží z toho, že je to sedan, což je zas minus z hlediska praktičnosti. CLS jako poslední neasijský mercedes designově funguje, i když upadlá záď už tak nějak nefrčí, navíc u něj facelift zabil interier tím tabletem, vevnitř na oba konkurenty ztrácí hrubě. 😉
Kdo by s takovou mašinou lítal po městě? To je na meziměsto. Jinak mám 2,0 TDI PD a po městě pohoda...pak ho profouknu mimo město a mám klid. Jinak spotřeba mezi 6,5 - 7,5 litry, podle toho, zda se vleču a nebo stojím u přechodů či semaforů...
ale dnes ked vidim chameleonske gran coupe od bmw a barokove pompezne CLS tak musim povedat nieco co mozno uz davno som nepovedal.... audi A7 vyzera jednoznacne najlepsie z tejto trojice, tu nie je o com... :yes😒br />
klobuk dole pred A7, dokonaly bocny profil :yes: , ziadna rozplacnutost bmw ani pohrebak ako cls shootingbrake ..... dokonale linie, ta elegantna stihlost a sucasna technokratickost dizajnu A7 drti konkurenciu doslova na prach :yes:
klobuk dole pred A7, dokonaly bocny profil :yes: , ziadna rozplacnutost bmw ani pohrebak ako cls shootingbrake ..... dokonale linie, ta elegantna stihlost a sucasna technokratickost dizajnu A7 drti konkurenciu doslova na prach :yes: