Novinky
....na tom třetím obrázku vlevo na tom otočném podstavci? Takové to červené sportovní. Nějaké Suzuki?
Seriova Honda FCX Clarity
No jo vážně. Dík za odpověď (i Lorenzovi). Opravdu jsem ty Hondy vůbec nepoznal. Teď jak koukám důkladněji tak poznávám Jazz a toho hybridního Civika. Ale na tom druhém otočném podstavci to nevím .... .
Honda CR-Z [odkaz]
Jo, na hlavní je nové POLO. Sice zatím v košilce, ale i tak... cejtíš tu sílu?
P.S. V půl deváté... no, slunce ve 20😁0, to tu už dlouho nebylo. Ještě, že nás ta planetka minula...
P.S. V půl deváté... no, slunce ve 20😁0, to tu už dlouho nebylo. Ještě, že nás ta planetka minula...
Vydrž.
Zatim si dodělám dršťkovou polívku, kouknu na Večerníčka a upeču chleba...
jsem to prohlídnul. Bezkonkurenčně nejhůř vypadá ten Lexus rx450, to má buď fotograf zohýbanou čočku nebo fakt nevim 8-s To oranžové cosi s nápisem Siemens je taky jak koncept ze sedmdesátých let. Jinak se těšme, bude na co koukat :yes:
Nojo, co s tim naděláš... je to prostě nejprodávanější SUV-prémie na světě za 6,3l na 100. ;-\
Já to "říkal" už včera, z RX nemůže být hezké auto ani po osmi faceliftech a platinovou maskou k tomu... :-!
To studiové Legacy vypadá stále lépe a lépe, dojem z něj zraje jak víno a už by si sakra mohli pospíšit, chci nového Outbacka!!!
Upřímnou soustrast... na tohle už musí bejt člověk esteticky dost otrlej 8-s >😁
Vydrž.
RX je obluda, mile mě ale překvapila ta červená Fabia. :yes:
Páni, vidíte ten dar od bohov na poslednej fotke. Jo, tak to tu nevidíš moc často. :yes: :yes: :yes:
A TU JE!!!
[odkaz]
P.S.: Interiér od GOLFA VI, tak to je majstrštyk. :yes:
[odkaz]
P.S.: Interiér od GOLFA VI, tak to je majstrštyk. :yes:
No, interiér z G VI.? , podívej se pořádně... Volant ano, ale... 8-s
Preventivně vyměň tanga a čekej.
Kde môžem sledovať priamy prenos predstavenia zo Ženevy?
V Ženevě. Například já sedím teď na molu, hned vedle Yetiho a koukám mu pod sukně...
P.S. Vydrž ještě 3580 vteřin.
P.S. Vydrž ještě 3580 vteřin.
GTI, já nežartujem. 😄 Kiež by to bolo až... niekedy neskôr. Zabudol som sa sakra opýtať kde si môžem už konečne po prvýkrát v živote pozrieť, ako dávajú plachtu z budúcej ikony...
P.S.: Marko by to určite vedel. Ten vie všetko. :-!
P.S.: Marko by to určite vedel. Ten vie všetko. :-!
[odkaz]
Vydrž, vydrž, Kobru holt musíš oželet, Simír ti to odpustí.
Cobra, čo to je?
Ahá, ten plejstejšn v merítku 1:1. :-!
Ahá, ten plejstejšn v merítku 1:1. :-!
Kobra 11, ten německý seriál.
Raz tam utrpel vážne popáleniny jeden kaskadér pri tej ich debilnej zrážke, ktorý zastával úlohy jedného z tích dvoch predstaviteľov. Tuším toho menšieho(prepáčte za nemiestnu charakteristiku).
Jo, já četl, že mají postavené asi 2 km dálnice a tam to všechno filmují.
Díky. To som nevedel.
Tak takovej frajer nejsem, abych si nechal ujít Kobru 11!
Pravda tedy je, že Chris je smrtelně zraněnej, Simír v tom lítá sám... do toho Yeti a POLo, kdo má tohle zvládnout... 😄
Má mít novýho chábra, čili tam bude spousta vtipných a náhodných setkání. Potěšující je, že se zvyšující oblibou seriálu šrotujou i relativně současný modely aut a ne jenom modrý Fábie a Opely Kadety. 😄
😄 To jo, nyní jezdí nové céčko, a to je krása pohledět.
Copak krása... já se spíš směju, jak stříbrná trojka letí do vzduchu a na zem dopadne o generaci starší model... >😁 ...si myslí, že my odborníci na auta jsme úplný blbci, né >😁
Těchto "triků" si všímal můj syn už v šesti letech!!!
A co potom vy, odborníci... :-!
A co potom vy, odborníci... :-!
>😁 Jednou vyletěl Megan a dopad´logan... >😁
Tomu se říká rychlá ztráta hodnoty, nebo pro někoho taky z bláta do louže... 8-s
Nechtěl bych vidět, kdyby vyletěl Logan, co by vlastně dopadlo! >😁 >😁
Iosis Max concept:
[odkaz]
[odkaz]
Ďakujeme pekne, je vidieť, že v záverečnej fáze sa ostrý náboj začína vytrácať.
Prosím ťa pekne, dá sa niekde sledovať LIVE GENEVA MOTOR SHOW?
Prosím ťa pekne, dá sa niekde sledovať LIVE GENEVA MOTOR SHOW?
No, to jsou konce...
Je to divne, ze?! Ale je v tom stale trochu show car. Predseriovy prototyp vo frankfurte snad bude vyzerat lepsie....
Zvyčajne je koncpet vždy lepší, hlavne pri Forde. Spomene Iosis či Verve. Nechápem, prečo je to také bruchaté, jak uhorka. 😲
Co tanga, vlhnou? Klid, tomu dnes neutečeš, polož vedle monitoru jednu pemprsku, abys nemusel odbíhat.
Tak mi toho Yetiho nikto nenájde?! 😒
Zhluboka dejchej ať to s tebou hned zkraje nesekne.
P.S. Malé OT - v noci si nezapomeň pustit čt1 - KMOTR. Celá trilogie je asi vůbec to nejlepší co kdy bylo nafilmováno.
P.S. Malé OT - v noci si nezapomeň pustit čt1 - KMOTR. Celá trilogie je asi vůbec to nejlepší co kdy bylo nafilmováno.
je to trilogie se dvěma díly 😄
omyl beru zpět 😄 >😁 zasekl jsem se v sedmdesátých letech
😉 :yes: Ten časovej odstup III. je fantastickej, neb hlavní hrdinové i fakticky zestárli. A až nepochopitelné je to, če Copolla dokázat opravdu celou trilogii dějově vyklenout bez kostrbatostí, a dokonale vygradovat fakt v posledních pěti minutách... kdy člověk pláče jak malé děcko... je to geniální dílo.
Tomu nerozumím. Mám Kmotr, Kmotr II a Kmotr III. Pikantní je to, že na netu se člověk dočte, že Československá premiéra I a II. byla v roce 1976. To je sice možné, ale leda tak na ústředním výboru KSČ. My otroci jsme tuhle šanci nedostali. Akorát se v rozhlase hrála muzika z toho bijáku. takže jsme četli knihu...
Viete že za každé novo zakúpené vozidlo vysadí Škoda jeden stromček? >😁 😄
Tuším to bolo na stránkach skoda-auto.com nie?
P.S.: Marko tu nebude písať znovu o ŠKODE?