Novinky
igor77
0
tak to beru :yes:
Přejít do diskuze
Porovnani s Polem je opravdu komicke, proste VW design roku 1999 a Ford design roku 2020. >😁
Ja obdivujem, ako sa tam BMW "3" IV. meni v okamihu narazu na III. generaciu a pobavilo ma, ked pred "3" IV. prchal kriminalnik na Alfe 164, ale pohlad do jeho interieru prezradil, ze sedi v aute, ktore ho nahana >😁
Rok a pol stary concept z Tokya 2007. Predobraz (v zakladnych tvaroch) buduceho CRX. Bude k dispozicii s pohonom IMA.
Hej, hej. Ale páči sa mi táto veta
*** stromků bude pokračovat i v dalších letech, přičemž počet sazenic bude záviset pouze na zájmu českých zákazníků o auta značky Škoda!
>😒]
*** stromků bude pokračovat i v dalších letech, přičemž počet sazenic bude záviset pouze na zájmu českých zákazníků o auta značky Škoda!
>😒]
😉 :yes: Ten časovej odstup III. je fantastickej, neb hlavní hrdinové i fakticky zestárli. A až nepochopitelné je to, če Copolla dokázat opravdu celou trilogii dějově vyklenout bez kostrbatostí, a dokonale vygradovat fakt v posledních pěti minutách... kdy člověk pláče jak malé děcko... je to geniální dílo.
Tomu nerozumím. Mám Kmotr, Kmotr II a Kmotr III. Pikantní je to, že na netu se člověk dočte, že Československá premiéra I a II. byla v roce 1976. To je sice možné, ale leda tak na ústředním výboru KSČ. My otroci jsme tuhle šanci nedostali. Akorát se v rozhlase hrála muzika z toho bijáku. takže jsme četli knihu...
Zhluboka dejchej ať to s tebou hned zkraje nesekne.
P.S. Malé OT - v noci si nezapomeň pustit čt1 - KMOTR. Celá trilogie je asi vůbec to nejlepší co kdy bylo nafilmováno.
P.S. Malé OT - v noci si nezapomeň pustit čt1 - KMOTR. Celá trilogie je asi vůbec to nejlepší co kdy bylo nafilmováno.
Můj syn se učí jezdit na kole a druhej jede ty pemprsky a jedinej objekt je moje manželka a no to je horor jí něco vysvětlovat o autech... Ovšem, kdyby Angelika s Pejrakem jela v Maserati, tak se mě možná zeptá, co je to za koně >😁
Co to proboha je?? 😄 Vypadá to zajímavě, tak trochu křížená Mazda RX8 s Lotusem super 7 a zadek z AR GTV 😄
Copak krása... já se spíš směju, jak stříbrná trojka letí do vzduchu a na zem dopadne o generaci starší model... >😁 ...si myslí, že my odborníci na auta jsme úplný blbci, né >😁
Máš snad gůgla, ne? 😉 Zadej si tam webcam a název autosalonu, nebo opačně, vyjede ti jich tam spousta
Zvyčajne je koncpet vždy lepší, hlavne pri Forde. Spomene Iosis či Verve. Nechápem, prečo je to také bruchaté, jak uhorka. 😲
to jo, ale to by z původního RX zůstalí jen ty "monočlánky"... >😒] BMW totiž naštěstí nedělá auta "na baterky" >😁
Je to divne, ze?! Ale je v tom stale trochu show car. Predseriovy prototyp vo frankfurte snad bude vyzerat lepsie....
Raz tam utrpel vážne popáleniny jeden kaskadér pri tej ich debilnej zrážke, ktorý zastával úlohy jedného z tích dvoch predstaviteľov. Tuším toho menšieho(prepáčte za nemiestnu charakteristiku).
Má mít novýho chábra, čili tam bude spousta vtipných a náhodných setkání. Potěšující je, že se zvyšující oblibou seriálu šrotujou i relativně současný modely aut a ne jenom modrý Fábie a Opely Kadety. 😄
Co tanga, vlhnou? Klid, tomu dnes neutečeš, polož vedle monitoru jednu pemprsku, abys nemusel odbíhat.
Pravda tedy je, že Chris je smrtelně zraněnej, Simír v tom lítá sám... do toho Yeti a POLo, kdo má tohle zvládnout... 😄
Fotky budu uvolonene asi dnes
Premiera s plachtou dole bude medzi 8.45 - 9.00 zajtra rano.
Pozerat sa to myslim neda. Mozno niekde bezi nejaka webkamera, ale o tom bohuzial nic neviem...
Premiera s plachtou dole bude medzi 8.45 - 9.00 zajtra rano.
Pozerat sa to myslim neda. Mozno niekde bezi nejaka webkamera, ale o tom bohuzial nic neviem...
Ďakujeme pekne, je vidieť, že v záverečnej fáze sa ostrý náboj začína vytrácať.
Prosím ťa pekne, dá sa niekde sledovať LIVE GENEVA MOTOR SHOW?
Prosím ťa pekne, dá sa niekde sledovať LIVE GENEVA MOTOR SHOW?
Já to "říkal" už včera, z RX nemůže být hezké auto ani po osmi faceliftech a platinovou maskou k tomu... :-!
Volant som si ani nevšimol. Ty si ale detailista. Načo sa budem pozerať pozornejšie? Je jasné, že nemohli prístrojovku odlepiť z Golfa a prilepiť ju do Pola.
P.S.: A inde prirábajú prístropjvku z Brava...
P.S.: A inde prirábajú prístropjvku z Brava...
GTI, já nežartujem. 😄 Kiež by to bolo až... niekedy neskôr. Zabudol som sa sakra opýtať kde si môžem už konečne po prvýkrát v živote pozrieť, ako dávajú plachtu z budúcej ikony...
P.S.: Marko by to určite vedel. Ten vie všetko. :-!
P.S.: Marko by to určite vedel. Ten vie všetko. :-!
V Ženevě. Například já sedím teď na molu, hned vedle Yetiho a koukám mu pod sukně...
P.S. Vydrž ještě 3580 vteřin.
P.S. Vydrž ještě 3580 vteřin.
Nojo, co s tim naděláš... je to prostě nejprodávanější SUV-prémie na světě za 6,3l na 100. ;-\
Nebe a... legacy 😉 Kdyby si subaru zaplatilo špičkového designéra, vyprofilovalo (i vizuálně) značku, byl by to japonský mainstremový démant...
Páni, vidíte ten dar od bohov na poslednej fotke. Jo, tak to tu nevidíš moc často. :yes: :yes: :yes:
A čo YETI? Čo ma po POLE( 😉 ), keď sa já už dva roky neviem dočkať najkrajšieho kompaktného SUV všetkých čias. 😄
No jo vážně. Dík za odpověď (i Lorenzovi). Opravdu jsem ty Hondy vůbec nepoznal. Teď jak koukám důkladněji tak poznávám Jazz a toho hybridního Civika. Ale na tom druhém otočném podstavci to nevím .... .
Ve výsledku to možná bude pěkný, ale to co je na fotkách vypadá jak po zásahu tuzera, vytažený z garáže, čekající na lak 😉
To studiové Legacy vypadá stále lépe a lépe, dojem z něj zraje jak víno a už by si sakra mohli pospíšit, chci nového Outbacka!!!
jsem to prohlídnul. Bezkonkurenčně nejhůř vypadá ten Lexus rx450, to má buď fotograf zohýbanou čočku nebo fakt nevim 8-s To oranžové cosi s nápisem Siemens je taky jak koncept ze sedmdesátých let. Jinak se těšme, bude na co koukat :yes:
To bude teda "síla". Jsem zvědav, jakou zrůdičku ta košilka skrývá. Doufám, že co nejhezčí, aby se za těch 10 let, až budou tuto generaci obměňovat, na Pólo dalo ještě koukat.
Jo, na hlavní je nové POLO. Sice zatím v košilce, ale i tak... cejtíš tu sílu?
P.S. V půl deváté... no, slunce ve 20😁0, to tu už dlouho nebylo. Ještě, že nás ta planetka minula...
P.S. V půl deváté... no, slunce ve 20😁0, to tu už dlouho nebylo. Ještě, že nás ta planetka minula...
....na tom třetím obrázku vlevo na tom otočném podstavci? Takové to červené sportovní. Nějaké Suzuki?