Novinky
Snooob
2
On nepísal o cieľových skupinách... 8-s
Přejít do diskuze
ja len pisem o tom ze ake SUVecka sa chystaju na trh.... neber to ako porovnanie navzajom 😉
ja som to nepisal ako vzajomnych konkurentov...
ja som to nepisal ako vzajomnych konkurentov...
ja tu nic neporovnavam... len som vymenoval par novych SUVeciek ktore sa chystaju na trh..... skus citat pozornejsie 😉 .. vyhneme sa nedorozumeniam
suhlas.... meno mohlo ostat... nevadi
zacina sa nam to pekne vyostrovat v SUV triedach... novy land-rover, macan, nove sorento, chysta sa nova XC90 , nova X4 .... clovek ani nestaci sledovat :yes:
zacina sa nam to pekne vyostrovat v SUV triedach... novy land-rover, macan, nove sorento, chysta sa nova XC90 , nova X4 .... clovek ani nestaci sledovat :yes:
Ty jsi vtipalek... Macan, X4, XC90, Land Rover, a do tyhle cilovy skupiny Sorento... Dobry...Jeste si zapomnel jatyho po fl...
Ja mel pred 14 dny na viken Range Rover Sport 4,4, a na rovinu ti napisu, ze zkouset to srovnat s nejakou rejzi by mne ani nenapadlo...
Ja mel pred 14 dny na viken Range Rover Sport 4,4, a na rovinu ti napisu, ze zkouset to srovnat s nejakou rejzi by mne ani nenapadlo...
Čo je preboha na Retone pekné? 8-s Ešte by som možno prižmúril oko pri starom Ssangyoungu Korando, ale Retona je len hnus na spôsob Jeepu.
zalezi od uhla pohladu..... v usa si az tak nepotrpia na logo na maske... skor pozeraju na celkovu praktickost a vyuzitelnost auta.... v australii dokonca dokazu porovnat sorento s GCH a hadaj kto je vitaz [odkaz] ... samozrejme ja by som si vybral GCH..... ale aspon vidis ake je to roznorode... konkurovat navzajom si uz dnes moze skutocne vela aut.... to len my v europe rozdelujeme auta na tie nemecke... a tie ostatne...
Aha,ja zapomnel,ze to „nam” myslis jako v USA. Tak to se nam to teda ostri uplne pekelne...Uplne se ty automobilky klepou,Snowman uz tluce na dvere. Snad NAM to taky trochu pribrousi. 😉
v com je problem... pozri sa na predaje sorenta v usa... a porovnaj si to povedzme s predajmi akehokolvek ineho podobneho SUV kdekolvek na svete
dnes som u nas videl kiu retona s ceskou spz ... aj som im zamaval :yes: 😉 pekny voz .. takych je ozaj velmi malo
dnes som u nas videl kiu retona s ceskou spz ... aj som im zamaval :yes: 😉 pekny voz .. takych je ozaj velmi malo
No jestli si myslis, ze Sorento priostri souboj mezi temi tebou vyjmenovanymi SUV, pak to bude chtit od rejze poradnou brusku... >😁
Už to psali dávno že to bude nástupce Freečka a Evoque je menší nez Freelander. Jinak si myslím že to jméno mohli nechat
Nástupcem Freelanderu? Není to trochu jiná velikost auta? Nepřijde mi, že by podle fotek bylo Discovery Sport tak malé. Vždyť větší, než Freelander je i Evoque 8-s