Novinky
Tak to je pecka. Já bych si se svým Mondeem 1 po faceliftu troufl na Nordschleife sotva na čas 15:00, a oni to dokázali za 8 a půl!!! 😲 😲 😲 😲 No to je na takový monstrum fakt něco! 😲 😲 😲 Za mne Range-Rover: :yes: :yes:
A k čemu je dobré mít nejrychlejší SUV na severní smyčce?? To je jako tvrdit že FF je nejrychlejší supersport na autokrosové trati.
U SUV si cením podstatně jiných vlastností nežli je maximální rychlost.
U SUV si cením podstatně jiných vlastností nežli je maximální rychlost.
No pro mě to zanemá že ten nápis Sport na tom autě není jen nápis . Na druhou stranu ten sport bude ná úkor ostatních , tradičních vlastností SUV . Ale dnes SUV znamená velké bezpečné rodinné auto a když koupíš ten s nápisem sport tak i hodně rychlé 😉
A že to těm automobilkám trvalo než pochopili, že jejich zákazníci si SUV kupují kvůli vzhledu, pohodlí a bezpečnosti a né jízním vlastnostem v lese nebo horách 😉
Tedy aby to SUV hlavně fungovalo na asfaltu!
Tedy aby to SUV hlavně fungovalo na asfaltu!
Až na to, že 95% aut bude mít vedle toho nápisu sport taky zkratku SDV6. Ten diesel sice nabídne svižné svezení, ale sportovní to tak úplně nebude. Ale můžeš ho mít jak s torsenem, tak s diferenciály s uzávěrkou... :yes😒br />
Osobně jsem tahle auta moc nepochopil. Uvážím-li cenu a provozní náklady, raději bych si pořídil kombo Sport SDV6 + nějakou radost na víkendy, jedno jestli to bude Mazda MX-5, Megane RS, Toyota GT-86. Do toho rozdílu se možná vejde i nějaké levnější Boxster / Cayman...
Osobně jsem tahle auta moc nepochopil. Uvážím-li cenu a provozní náklady, raději bych si pořídil kombo Sport SDV6 + nějakou radost na víkendy, jedno jestli to bude Mazda MX-5, Megane RS, Toyota GT-86. Do toho rozdílu se možná vejde i nějaké levnější Boxster / Cayman...
Tak ono tohle auto neni o zadnem sportovani, ale primarne o onanovani pred sousedy. Tyhle top sportovni verze SUV modelu si obecne kupuje takova rekneme zvlastni sorta lidi. Dulezite je jak velka kola se na to daji dat, kolik to ma v papirech koni a pak se s tim jezdi kolem baraku podle predpisu, protoze jinak to nejde. :-!
porazit X6 M o celych 10 sekund ... tak to je riadna lekcia pre BMW
som zvedavy ako zareaguje bmw ale aj porsche ...
Ano, je to působivý...bezesporu 😉
máš SZ 😉