Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Facelift pro BMW X5, nové X5 M a X6 Hybrid - odpočítávání jde do finále

24 komentářů

Pierro
Tak tedy nevím, ale takto rychlý lift (mám na mysli designový) mi přijde jako poměrně zvláštní krok...
Navtech
Úspora nákladů, 2 mouchy jednou ranou
Pierro
no je to možné ale jak k tomu přijde takový... Vader??? 😉
Vader na to s-e-r-e bo X6 jezdi patrne v blizke budoucnosti exmanzelka- Vic mu vadi lift S80 :-!
Pierro
klid brácho.. Já jdu do nové pětky GT a rád tě v Opicích svezu... >😒]
To budes moc hodny 😉
Pierro
ale mám problém, mě se ta 5-er GT zoufale nelíbí.. ale chci být diamantovým kovbojem a hlavně být IN. SUV a MPV jsou OUT, sedany jsou pro doktory a kombíka nechám navtechovi... Takže tenhle velkej německej drzek je pro mne jediným řešením... 😉
Pockej na A7 😉
Pierro
nejsem si jistý, jestli už jsem na ní uzrál... mám dost mezery ve studiých a nejsem uplně na výši s jazyky... nemluvě o těch teplákách a lhaní do kopyt... 😒
Tak zkus krale premie- Apostol CC 😉
Pierro
no dovol, copak jsem právník??? 😉
Omlouvam se ti- neuvedomil jsem si ze tvuj mozek je OK a ze neni jeste tak zdeformovany jako mozek typickeho pravnika 😉
Pierro
omluvu přijímám. ale nevěděl bys o zachovalém bazarovém phaetonu??? 😉
Vedel 3,0TDI rok stary- 3000 km za 1 250 000 maji ho ve stredoceskem Palermu 😉

[odkaz]
Pierro
phaeton a chrochta?? ty mě teda dneska zkoušíš kámo... já pod osm hrnků zásadně nejdu a ropák?? bože kde mám mokrej hadr... 8-s
Ted se valim smichy u klavesnice 😉
Pierro
mám na tebe poslat starou blažkovou...?? >😒]
Ja bych dal prednost Bohry 😉
Pierro
A já Žuže Belohorcové... >😒]
jazva
Žuža vyzerá na "živo" tak strašne, že by si o ňu ani hrdzavý bicykel neoprel... 8-s
Pierro
Jazva a ty ju poznáš?? Myslel som že by ma Žuža mohla aj dačo naučiť... >😒]
jazva
nepoznám ju osobne, ale zopár krát som ju už stretol a keď nebola nalíčená ako vojenská V3S-ka, tak vyzerala hrozne...
Pierro
ako vytrtkaná haluz??? >😒]
Zbysek01
tahle stromova struktura diskuze je hrozna, ten jejich webmaster musi byt horsi jak trojhrnek ve fabii >😁