Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
lukas13
No, vlastně je to skoro za cenu bytelně vybavené novinářské OIII v dýzlu a s Kolumbusem >:-[]
A teď vážně, zpět k hybridnímu Outlanderu - je to drahé a je to, toto konkrétní auto, ošklivé - co udělá špatně zvolená barva a nevhodně lakované plasty je až s podivem...
Což je veliká škoda - filozifie pohonu není špatná. Po městě a na krátké trasy jezdím ve velkém SUV v podstatě zadarmo a zároveň v intravilánu vypouštím minimum smradů (což je jedna z obrovských výhod hybridu proti spořivému diselu, kterou si mnozí zdejší odpůrci hybridů neuvědomují - takové to typicky čecháčkovské "když se to netýká přímo mě, mých blízkých nebo mé peněženky, neřeším").
A na delší štreky mám plnohodnotné SUV s poměrně rozumnou spotřebou. Super! Teď ještě dávat to za 800-900 a tleskám ve stoje.
A teď vážně, zpět k hybridnímu Outlanderu - je to drahé a je to, toto konkrétní auto, ošklivé - co udělá špatně zvolená barva a nevhodně lakované plasty je až s podivem...
Což je veliká škoda - filozifie pohonu není špatná. Po městě a na krátké trasy jezdím ve velkém SUV v podstatě zadarmo a zároveň v intravilánu vypouštím minimum smradů (což je jedna z obrovských výhod hybridu proti spořivému diselu, kterou si mnozí zdejší odpůrci hybridů neuvědomují - takové to typicky čecháčkovské "když se to netýká přímo mě, mých blízkých nebo mé peněženky, neřeším").
A na delší štreky mám plnohodnotné SUV s poměrně rozumnou spotřebou. Super! Teď ještě dávat to za 800-900 a tleskám ve stoje.
Norsko je dobrý ........... >:D
Díky za tipy, pánové. Obě vámi doporučené země jsou velice kultivované, úspěšné a příjemné k žití.
Jojo v Norsku Tě hromadně popraví šílenec, nebo Ti vezmou děti a už je neuvidíš ..... Skvělá země. Vřele doporučuji. Užij si to.
Tedy... Většinou velmi rád zde na ACZ podiskutuji a inteligentních oponentů si velmi cením. Ale někdy, jednou, dvakrát do roka, narazím na něco, nad čím mi nezbývá než jen nevěřícně kroutit hlavou. Gratuluji, letos jsi první 8-s
mas pravdu... je to drahe a ludi to ani moc nezaujima... vid tato diskusia kde je len par prispevkov.... k teme hybrid.... je vidiet ze tieto auta su predsa len este vzdialenejsia buducnost..... a nie realita ako sa snazime sami seba presvedcit.... a problem nie je len cena... tych zadrhelov je tu iste viac... vid napriklad samotna hmotnost auta... vyse 1,8 tony je dost... aj vzhladom na to ze ide o SUV slusnych rozmerov... hybridy su iste zaujimava volba ale este maju svoj cas.... ja v nich vidim buducnost... ale zatial su predsa len kusok mimo reality a mimo dostupnosti vacsiny z nas ....
Ano, souhlas. Nicméně se už blýská na lepší časy - viz. Auris Hybrid. To už je dostupné rodinné auto, pohon z Priusu. Osobně ho mám ve svém širším výběru.
samael
velmi rozumné,tak tohle je tak opravdu tak trochu OUT. 8-s
na plnohodnotný elektromobil [odkaz] to zatím nemá - vždyt baterky jsou sakra drahé že když je žádná dinomobilka BOJÍ spoluvyrabet takže jsou výsadou jen nejlepšího z nejlepších TESLY, ale každopádně pro mindžubindži pochvala za ty elektromotóry rekuperující z kopečka autobaterku jooo pěkný autíčko ani není moc přepálený, vypadá to na tu dobrou stranu Japonska ;-) ne jako dízlmagda >:-[]