Novinky
tak pokud by mustang skutečně přišel s 10.st automatem, tak by zas ameriky patřily mezi inovátory v závádění nových věcí a technologií jako ve 40-70. letech :yes:
10 stupnov?pytam sa sameho seba nie je to trosku vela?jedine ze by mysleli na to ze pravy sportak musi mat aj nejake tie stupne aj na spiatocke 😄
Říkám si na co ? Obecně z pohledu spotřeby a efektivity, u nízkých objemů a hlavně pro městský provoz mi nejideálnější přijde bezestupňové řešení, které umožňuje motoru pracovat co nejefektivněji. U vozů s vyšším objemem, resp. výkonem a momentem se lze bez problémů pohybovat na 6ti stupních.
Ameriky by patřili mezi inovátory, resp. jen by následovali trend, který už lze nějakou dobu pozorovat.
A tím nechci shazovat US produkci, ale mířím právě na ten dle mne nesmyslný trend obecně což není "problém" jen US.
Ameriky by patřili mezi inovátory, resp. jen by následovali trend, který už lze nějakou dobu pozorovat.
A tím nechci shazovat US produkci, ale mířím právě na ten dle mne nesmyslný trend obecně což není "problém" jen US.
A nevím, co máte na mysli těmi plnotučnými verzemi, ale Ford oficiálně potvrdil, že osmiválec se v Evropě prodávat bude. A o dalších ostřejších modelech (Shelby, Boss) zatím nikde oficiálně nepadlo ani slovo.
keby lekar liecil tiez na zaklade diagnozy mozna a kdyby.... to by ale vyzeralo 8-s