Novinky
Já ji beru, už mě nebaví si vařit sám 😄
za ty prachy co by te tahle steka stala by si mohl mit obden jinou a jeste by ti dochazel varit pohlreich
ženy, které mají co nabídnout nemají nouzi o muže, kteří mají co nabídnout.
a internetoví diskutéři mají jasno😒br /> "tyhle hrozny jsou hrozně kyselé!"
a internetoví diskutéři mají jasno😒br /> "tyhle hrozny jsou hrozně kyselé!"
Nevím proč by měla být automaticky každá hezká holka * a zlatokopka k tomu. Když například mě někdo vidí s mou ženou, tak říkají - jó ten musí mít prachů, takovou kočku s tímhle xichtem . Ale už nevidí, že jsem pozorný, vtipný, inteligentní a skvělý milovník k tomu >😒]
P.s.: Jakýkoliv muž může zapůsobit na jakoukoliv ženu a to i bez koruny v kapse !
P.s.: Jakýkoliv muž může zapůsobit na jakoukoliv ženu a to i bez koruny v kapse !
je to modelka? neni. u modelky je to predpoklad ze jde po prachach. ta tvoje asi sla po esenbakovi 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sorry, ale toto je naozaj bývalá česká miss?
přesně tohle mě hned prásklo do očí. Čím je tahle holka okouzlující? Ok, 50% z toho dělá nevhodný styling a líčení a zbylých 50% požadavky na postavu typu věšák na hadry.
Ale miss by snad měla být hezká i na fotkách bez photoshopu, ne? Navíc právě úpravu vzhledu by měla mít v malíčku...
Co spíš nechápu, proč SM neustále vyzpovídá tenhle typ lidí. Máme tu tolik zajímavých, významných, inteligentních lidí. Ale SM? Fotbalista, modelka, hokejista, modelka, herečka, ... Ale co vlastně čekat od BLESKu, že 8-s 8-s
A korunu tomu dala sama Aneta -dělat rozhovor o autech s někým, kdo žádné nemá a ani řidičák nevlastní a ještě se výsledek nebát zveřejnit? Tomu říkám ztráta soudnosti :-!
Ale miss by snad měla být hezká i na fotkách bez photoshopu, ne? Navíc právě úpravu vzhledu by měla mít v malíčku...
Co spíš nechápu, proč SM neustále vyzpovídá tenhle typ lidí. Máme tu tolik zajímavých, významných, inteligentních lidí. Ale SM? Fotbalista, modelka, hokejista, modelka, herečka, ... Ale co vlastně čekat od BLESKu, že 8-s 8-s
A korunu tomu dala sama Aneta -dělat rozhovor o autech s někým, kdo žádné nemá a ani řidičák nevlastní a ještě se výsledek nebát zveřejnit? Tomu říkám ztráta soudnosti :-!
A s kým mají udělat rozhovor? S Romanem Janouškem? 😄 😄 😄
Tomu poslednímu odstavci nějak nerozumím😄 Aneta tomu dala korunu, že zveřejnila rozhovor s Anetou? Aneta to zveřejnila? A proto trpí ztrátou soudnosti? :yes:
Tomu poslednímu odstavci nějak nerozumím😄 Aneta tomu dala korunu, že zveřejnila rozhovor s Anetou? Aneta to zveřejnila? A proto trpí ztrátou soudnosti? :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Člověče zrovna rozhovor s Janouškem bych si přčetl, hned mě napadají otazky co by se dalo položit😒br />
- jak jezdit, když jste totálně na dračku, ale aby si váz policie nevšimla
- kolik je optimální částka dát všimné polici když vaz zastaví a jste totalně na dračku
- jaké exotické auta máte
- jak by jste tedka rešil, kdyby někdo před vaše auto hazel šipku
no těch otázek bude hodně, jen škoda že by ani na jednu neodpověděl >😁
- kolik je optimální částka dát všimné polici když vaz zastaví a jste totalně na dračku
- jaké exotické auta máte
- jak by jste tedka rešil, kdyby někdo před vaše auto hazel šipku
no těch otázek bude hodně, jen škoda že by ani na jednu neodpověděl >😁
Ne, Aneta tomu dala korunu obsahem, který se prostě "povedl". Ztrátou soudnosti trpí redaktor 😉
Rozhovor s Janouškem? Proč ne? Jinak nemáme snad jen Janoušky, ne?
Rozhovor s Janouškem? Proč ne? Jinak nemáme snad jen Janoušky, ne?
Když dělali rozhovor s Ivanem Trojanem, řekl, že řídí to, co mu zrovna sponzor nadělí, a že je pro něho auto služba a nic navíc... obávám se, že vícero těch inteligentních lidí,
po kterých v rozhovorech voláš, by to mělo velmi podobně.
Z motoristického hlediska jsou tedy asi zajímavější fotbalisti, modelky, herci atd. U těch se dá čekat, že budou jezdit zajímavými auty. Co jsem si všimnul, do Top Gearu si hoši taky nezvou jaderné inženýry, nebo špičkové chirurgy...
po kterých v rozhovorech voláš, by to mělo velmi podobně.
Z motoristického hlediska jsou tedy asi zajímavější fotbalisti, modelky, herci atd. U těch se dá čekat, že budou jezdit zajímavými auty. Co jsem si všimnul, do Top Gearu si hoši taky nezvou jaderné inženýry, nebo špičkové chirurgy...
Přečetl jsem diskusi, docela pobavila! >😁 :yes😒br />
Asi všichni milujeme krásu žen nejen vnější, ale i vnitřní. Anetu jsem několikrát viděl a pod pojmem krásná holka si představuju něco jiného než ušatou žirafu... 😄
Asi všichni milujeme krásu žen nejen vnější, ale i vnitřní. Anetu jsem několikrát viděl a pod pojmem krásná holka si představuju něco jiného než ušatou žirafu... 😄
samý... tak bych řekl, že tě to asi rajcuje, a potom, co si ulevíš do trenek napíšeš to
co vždycky😄