Novinky
ta maska + světla, to vypadá, jako z 80. let... zadek auta je stotisící extrakt všeho od pininfariny, prostě typická ferrari záď. Oslovuje mě jedině střední část auta a interiér. Dojem velmi vlažný. :no:
Koukám, že jsi další kdo neumí ocenit parádní design :no:
parádní design má podle mého z posledních aut Lagonda například.. toto mě neoslovuje.
a hlavně ta stokrát omletá barva... viz totok😒br />
[odkaz]
ve žluté by to bylo možná o chloupek lepší. ale ta světla a blatníky to je opravdový fail 20 let zpátky.
a hlavně ta stokrát omletá barva... viz totok😒br />
[odkaz]
ve žluté by to bylo možná o chloupek lepší. ale ta světla a blatníky to je opravdový fail 20 let zpátky.
Ty evidentně nevíš, jak se vybírá barva na Ferrari, takže návod od nejpovolanějšího zde😒br />
[odkaz] čas cca 1:20, tak studuj >😁
[odkaz] čas cca 1:20, tak studuj >😁
Přesto, je znát odkaz na Ferrari Dino Speziale z roku 1965😒br />
[odkaz]
Ferrari je moje srdcová záležitost už hodně dlouho, přesto netvrdím, že všechny jejich modely byly bezchybné. Jestli se ti zdá, že jen užívám slova chvály tak se téměř přesto nemýlíš, protože většinou řeším aktuální auta z posledních 5 let, z nichž každé vládne své kategorii, což nemůžeš prostě nijak vyvrátit. Za dveřmi je doba přeplňování a s tím spojené kroky, které se mi dost příčí, takže moc dobře vím, že tahle generace aut z Maranella bude jedinečná a nevidím důvod, proč bych je neměl jako nadšenec oslavovat. 458 Italia nejlepší supersport, 458 nejlepší okruhový stroj, F12 Berlinetta nejlepší super GT, LaFerrari nejlepší hypersport a dost možná nejpovedenější silniční auto vůbec. Tahle dominance se v budoucnu těžko bude opakovat, už z důvodu pořád přísnějších regulí, příkazů, zákazů a úkazů. Viz. nová California T - krásné a komplexní auto, ale už mi tam chybí ta jiskra.
Tvůj problém je v tom, že absolutně nesneseš žádný, ani sebemenší, náznak kritiky své oblíbené značky, takže to nejsem já, nebo Egi, kdo je tady zaslepený, nebo zaujatý - to jsi pouze ty. To je jádro mého sdělení, jestli se ti to nelíbí - tvůj problém.
Docela by mně zajímalo, kolikrát jsi tu Californii bez jiskry projel (a vymýšlet si nemusíš), že o ní tak zasvěceně píšeš. 😉
A ještě P.S. Jedno z nejikoničtěších Ferrari všech dob je F40, o tom se jistě hádat nebudem - a to má motor s turbem, já bych se o charakter přicházející generace nebál 😄
A mimochodem - rozhodně nejsem fixovaný na jedinou značku. Aston Martin a Lamborghini je téměř na stejné úrovni jako Ferrari, taky miluju McLaren, Jaguar, Maserati, Pagani, Lotus, AMG a sportovnější věci od Porsche.
Italia už supersportům vládne 5 let a ani ten Huracán nedokázal už standartní 458 ani ohrozit, ani nemluvím o Speciale. Ta auta jsou úplně jiný level. Huracán je taky úžasné auto, ale spíš cílí na efektivitu, je prý trochu těžší než by bylo zdrávo, je hodně nedotáčivé a nedají se v něm vypnout asistenty.
458 Speciale bere ještě všechno vážněji, ostřejší převodovka, lepší brzdy (téměř jako má LaFerrari) a vychytaná aerodynamika. Na okruhu Anglesey v UK Speciale rozdrtilo GT-R rozdílem 2.7, což mluví za vše.
Huracán je těžší a dost nedotáčivý hlavně vůli AWD jak už jsem psal, je cílem na jinou sortu lidí, nenechá tě se tak vyřádit, preferuje efektivitu. Tyhle všechny neduhy napraví další verze, má být typ s náhonem pouze na zadek, což bude určitě stát za to. Plus Superlegerra a tak dále. Jenže tou dobou už bude na trhu nové Ferrari + tu bude stávající McLaren 650S, Porsche 911 GT3 a jiní. Ale Lamborghini se dle mého časem dostane mezi úplnou špičku.