Design
petansoudce
6
tak se z té Fabie sami nerozplyńte
aspon podla poctu prispevkov pod clankami o Fabii. Az bude v autosalone, pojdem sa pozriet, dufam, ze dovtedy vypredaju Fabia II. Ked som bol v predajni a vedla seba bola Octavia III a II, tak som prechadzal z novej do starej a pozeral, co vsetko je trosku lacnejsie a trosku horsie. Snad to u Fabie nebude tak okate.
Ale dobre to zamaskovali tým nepekným faceliftom Octavie II. Stále som presvedčený, že Kabaň naschvál degradoval Ingenlathov dizajn, aby následne ten jeho viac vynikol. >😁
Počkej, facelift octavie II má na svědomí Jens Manske (tak jako fabii II). Kabaň ještě v Boleslavi tou dobou nebyl.
Ja som v tom že je to Kabaňova prvotina v Škode. [odkaz]
Díky za odkaz - právě jsem už tenkrát četl, že se "musel usmívat", když ho fotili u těch světel OII-fl, protože tenhle design podědil po předchůdci a vůbec mu nebyl po chuti. Jde o to, že, když takový designér nastoupí, tak jeho práci uvidíme třeba až za 3 roky i déle.
Nečiním si patent, že to takhle přesně bylo, jen, co jsem se dočetl.
Nečiním si patent, že to takhle přesně bylo, jen, co jsem se dočetl.
F I mi nikdy nepřipadla jako krásné auto, kombi spíš ošklivé, hatch průměrná šeď- v dobrém i zlém. Asi mám špatný vkus.
a sedan svou krasou prekonal i sedan clio
Fabia Sedan není žádná sláva, ale Clio sedan = Thalia... no, to je ta Fabia bez debat o třídu výš.
na stupnici hnusu je fakt o tridu vys
No promiň, ale zejména Thalia 1 je auto, které naprosto rezignovalo na nějakou designovou celistvost, je to prostě kulaté Clio s navařeným kufrem... a je jasně vidět, jak moc se "designéři" snažili, aby zadní dveře byly shodné s Cliem. Thalia II už má aspoň boční okénko navíc.
Fabia Sedan je asi nejslabší z celé rodiny, ale proti Thalii je to krasavec.
Fabia Sedan je asi nejslabší z celé rodiny, ale proti Thalii je to krasavec.
Kombi spíš ošklivé? Tak si ten kombík pořádně prohlédni... a pak si to srovnej s konkurenčními počiny, například s minulou generací Clia... ale nakonec i s Fabií II.
Fabia II Combi je u nás tak časté auto, že ho člověk na ulici ignoruje... ale za mě je to a) nejhezčí varianta Fabie všech generací a b) jeden z nejhezčích kombíků v daném segmentu.
PS: vkládal jsem naděje do Ibizy ST... ale naživo není tak přesvědčivá jako na fotkách. Nové Clio Grandtour je ale dost dobré, i přes některé dílčí výhrady (chybějící klika zadních dveří, podivné okénko).
Fabia II Combi je u nás tak časté auto, že ho člověk na ulici ignoruje... ale za mě je to a) nejhezčí varianta Fabie všech generací a b) jeden z nejhezčích kombíků v daném segmentu.
PS: vkládal jsem naděje do Ibizy ST... ale naživo není tak přesvědčivá jako na fotkách. Nové Clio Grandtour je ale dost dobré, i přes některé dílčí výhrady (chybějící klika zadních dveří, podivné okénko).
Nemusím ho s ničím porovnávat.Většina aut se mi líbí víc v kombi, ale Fabka I i II rozhodně ne.Octy i Sup naopak ano. Věřím, že FIII by mohla v kombi vypadat líp.
Co třeba minulé Clio, taky se ti líbí víc kombík?
[odkaz]
Fabia není vyloženě krasavec, ale má takovou přirozenou eleganci, linie dávají smysl, navazují na sebe, to auto nepůsobí nijak nastavovaně...
[odkaz]
(záměrně nevybírám promo fotky)
[odkaz]
Fabia není vyloženě krasavec, ale má takovou přirozenou eleganci, linie dávají smysl, navazují na sebe, to auto nepůsobí nijak nastavovaně...
[odkaz]
(záměrně nevybírám promo fotky)
Nejsem si jistej, jestli je v této kategorii hezkej kombík.Clio co ukazuješ souhlasím, že o nic lepší není.Opravdu v první fabce nepůsobí kufr nijak křečovitě, ale pro mě prostě ne- hezká není.
Prefabrikovaná předražená slepenina Volkswagenu a vy napíšete článek o designu?? To slovo ve spojení s Fabií ztrácí význam!
Co si, prosím, představujete pod termínem design?
Řekl bych vzhled? A to je právě to, co je u Fabie na posledním místě. Stačí, že je na tom nalepena okřídlená pipka a zákazníky si najde. Kdyby Fiat Multipla (obecně jedno z nejnusnějších aut vůbec) byl vyráběn pod značkou Škoda, to byste viděl ty prodejní rekordy! Vzhled se neřeší, pověst předchází kvalitu a to Čechům stačí. K tomu to řádně naceníme, ať se nám ten křáp trochu vyplatí.
Design rozhodně, ale rozhodně není jen o vzhledu 😄 Vzhled (a jeho další aspekty, i on je vrstevnatý) je jen jednou ze součástí něčeho, co je nazýváno designem. Tvoří jej návrh samotné formy, otázka ergonomie, provozní a praktické použitelnosti, jakosti a zpracování materiálů... to vše v esteticky kvalitní podobě.
Někdy mám dojem, že termín design je velmi těžko vysvětlitelný. I my sami jsme design, byť v jiné kategorii - vše, včetně flóry, fauny a zbylé přírody, odpovídá určitému designu - syntéze funkce, jasného předurčení účelu a z toho všeho vyplývající estetiky.
Někdy mám dojem, že termín design je velmi těžko vysvětlitelný. I my sami jsme design, byť v jiné kategorii - vše, včetně flóry, fauny a zbylé přírody, odpovídá určitému designu - syntéze funkce, jasného předurčení účelu a z toho všeho vyplývající estetiky.
Moje dojmy😒br />
F1: Uvnitř dost stísněný auto, alespoň tedy pro mě. Né každý má na výšku 1.93m, ale když se můžu v celkově o 3cm vyšším Puntu Mk.2 pohodlně posadit dozadu a mít stále víc než 5 cm místa nad hlavou, zatímco ve Fabii si vzadu buď ničím bederní, nebo krční páteř, asi u Škody udělali něco špatně. Hodně lidí si tohle auto ale spletlo se 4-5místným rodinným stěhovákem. Kastle, proti reznoucí papírové Felicii velký pokrok, zejm. proto že z ní vůbec v ničem nevychází, ale na tak malý auto poměrně těžká. Jízdní vlastnosti OK. Interiér ujde. Sedačky nic moc.
Motory😒br /> 1.4 16V, 1.9 TDI - ok
1.2 HTP průser, který neni třeba déle rozebírat.
1.4 TDI, 1.4 TDI-PD - hrůza s katastrofou. To si vážně někdo koupí?
2.0 MPI - 85kW na 2litr nic extra výkon, litinový blok, na F1 dost těžký, ale pořád lehčí než TDI, navíc to asi potřebovali pro homologaci WRC, takže asi ok
1.0 MPI, 1.4MPI - asi špatný vtip - v době první Fabie OHaVný 3ložiskový motor z roku 1965, co byl snad už na kreslícím prkně zastaralý? Kultivovanost vraha, spotřeba tanku, výkon staré herky. Normální automobilka by si něco takového na přelomu 20./21. nedovolila, ale holt VW/Škody jsou u nás prodejné snad i kdyby byly poháněné křečky v kole ...
1.9 SDI - ditto. To si asi VW opravdu dělá *. Spotřeba stejná jako TDI, hluk 50letého traktoru Zetor, zátah žádný v jakýchkoli otáčkách na jakýkoli stupeň.
F2: zřejmě reakce Škody Auto na nepochopení Fabie coby městského vozítka ze strany zákazníkú. Auto na stejné platformě vyrostlo ve všech směrech a ještě ztěžklo, čímž utrpěly jízdní vlastnosti i už tak nevalná dynamika u slabších motorů. Interiér divný, samý švindlchrom, vepředu snad úmyslná antiergonomie, místo vzadu ok. Nepohodlné sedačky.
Pro motory převzaté z F1 (dobré i špatné) platí co samé co pro F1.
TSI - slušný pokrok, ale podělat rozvodový řetěz coby konstrukční řešení, které by mělo být věčné, bezúdržbové, to se teda někomu jen tak nepovede
1.2 TDI - o něm nic nevím, ale moc neveřím tomu, že common-rail zachrání vrozenou vibrátorovost tříhrnku, zvlášť ropáku.
Fabia 2 měla ale jednu skvělou verzi: Super 2000. Akorát je Škoda, že neměla se kteroukoli sériovou Fábií 2 kromě několika částí kastle nic společného.
F3: uvidíme
Motory😒br /> 1.4 16V, 1.9 TDI - ok
1.2 HTP průser, který neni třeba déle rozebírat.
1.4 TDI, 1.4 TDI-PD - hrůza s katastrofou. To si vážně někdo koupí?
2.0 MPI - 85kW na 2litr nic extra výkon, litinový blok, na F1 dost těžký, ale pořád lehčí než TDI, navíc to asi potřebovali pro homologaci WRC, takže asi ok
1.0 MPI, 1.4MPI - asi špatný vtip - v době první Fabie OHaVný 3ložiskový motor z roku 1965, co byl snad už na kreslícím prkně zastaralý? Kultivovanost vraha, spotřeba tanku, výkon staré herky. Normální automobilka by si něco takového na přelomu 20./21. nedovolila, ale holt VW/Škody jsou u nás prodejné snad i kdyby byly poháněné křečky v kole ...
1.9 SDI - ditto. To si asi VW opravdu dělá *. Spotřeba stejná jako TDI, hluk 50letého traktoru Zetor, zátah žádný v jakýchkoli otáčkách na jakýkoli stupeň.
F2: zřejmě reakce Škody Auto na nepochopení Fabie coby městského vozítka ze strany zákazníkú. Auto na stejné platformě vyrostlo ve všech směrech a ještě ztěžklo, čímž utrpěly jízdní vlastnosti i už tak nevalná dynamika u slabších motorů. Interiér divný, samý švindlchrom, vepředu snad úmyslná antiergonomie, místo vzadu ok. Nepohodlné sedačky.
Pro motory převzaté z F1 (dobré i špatné) platí co samé co pro F1.
TSI - slušný pokrok, ale podělat rozvodový řetěz coby konstrukční řešení, které by mělo být věčné, bezúdržbové, to se teda někomu jen tak nepovede
1.2 TDI - o něm nic nevím, ale moc neveřím tomu, že common-rail zachrání vrozenou vibrátorovost tříhrnku, zvlášť ropáku.
Fabia 2 měla ale jednu skvělou verzi: Super 2000. Akorát je Škoda, že neměla se kteroukoli sériovou Fábií 2 kromě několika částí kastle nic společného.
F3: uvidíme
ze tu musi bejt zase clanek o tomhle hnoji?
Tak líp se tráví článek o jednom z nejprodávanějších modelů u nás než o G-Tecu 😄
clanek? cetl si ty kecy vubec? kdyby sla tato stranka s timto " clankem" vytrhnout z monitoru tak nebude vhodna ani na vytreni pr*dele na hajz*lu.
Prosím o racionální kritiku. Co přesně je v textu špatně?
naprosto nic. pouze stokrat omlete kecy o absolutne nezajimavem aute. proste zbytecny clanek
je nejhezčí dvojka před fl. ve slušné barvě na adekvátních kolech je to taková pravá škodovka. nová fabia mi nesedí, snaží se být příliš nabroušená a jakože dynamická, přitom je úplně obyčejná, navíc ty hrany dojem krabice jen podtrhují.
Zcela vynechme fabii 2 - absolutní přešlap. Porovnejme 1. a 3. generaci (já vím, zatím jen na "papíře"). Originální obrys předních světel u F1 (Thomas Ingenlath) je natolik výrazný, že je s podivem že nedošlo k jeho dalšímu rozvinutí. Kabaň ovšem navazoval na Manskeho (FII s OII fl) a na Ingenlatha tak trochu navazuje až nyní. Bohužel dnešní příď škodovek je strašně rozlámaná - výrazně chybí přímá a jasná linie (ať už rovná nebo zakřivená, ale hlavně jasná). Záď je úplně bídná u FII (totální chaos). FI je stále i po letech originální, u FIII bude potřeba si počkat na reálný dojem - ale je to spíš jen kopírování toho samého u všech modelů Škody. Málo osobitosti. Tu měla opravdu jen 1. generace fabie.
nesmysl. F II před fl je designově zcela konzistentní. Její výraz zcela odpovídá jejímu třídnímu zařazení, je hravý, na nic si nehraje. Ne tak F III viz jak jsem psal výše. F I má své kvality, jednoduchostí a nekonfliktností je její design dost trvanlivý a chtělo by se říct - nadčasový. za mě F II, F I a na posledním místě neotesaná FIII (s neděleným B sloupkem 😒 ).